Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk 2:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 3:6 (kon.) | Jekaterinburg – Barys 1:2 (kon.)
Novgorod – Ufa 2:4 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
3:6 (0:0, 1:3, 2:3)
Ak Bars Kazaň
Streda 12.03.2014, 13:00Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:46
    Novosibirsk dal gól!
    Domácim sa ešte počas presilovky podarilo znížiť. Na pravom kruhu sa dostal k strele IVAN LEKOMCEV a Garipov puk zbadal až v sieti. Asistencia: Dmitrij Monja.
     
    49:25
    Novosibirsk dal gól!
    Domáci z ďalšej akcie znižujú na 2:6. Garipov vyrazil strelu Monju len pred JONASA ENLUNDA, ktorá nakoniec puk dotlačil do brány. Asistencie: Dmitrij Monja.
     
    49:12
    Bars Kazaň dala gól!
    Hostia sa vedia presadiť z každej väčšej šance. TOMÁŠ VINCOUR sa presadil z dorážky po strele Tereščenka. Asistencie: Alexej Tereščenko, Kirill Petrov.
     
    45:29
    Bars Kazaň dala gól!
    Hostia využili už tretie presilovku v tomto zápase. Po buly sa na modrej dostal k puku SHAUN HESHKA a taktiež všetko prestrelil. Asistencie: Ilja Nikulin, Alexander Svitov.
     
    44:55
    Bars Kazaň dala gól!
    Dovolím si tvrdiť, že už je rozhodnuté. Na modrej sa dostal k strele NIKOLAJ BELOV a ten nekompromisne zakončil do siete. Bez asistencie.
     
    39:05
    Novosibirsk dal gól!
    Sibir predsa len ešte pred koncom tretiny znížil. JARNO KOSKIRANTA prihrával pred Garipova spoza brány a od korčulí hosťujúcich obrancov sa puk odrazil do siete. Bez asistencie.
     
    33:58
    Bars Kazaň dala gól!
    Bars využíva už svoju druhú presilovku v tomto zápase. Svitov poslal krásnu prihrávku na JANNEHO PESONENA a ten zakončil doslova do prázdnej bránky. Asistencie: Alexander Svitov, Shaun Heshka.
     
    27:51
    Bars Kazaň dala gól!
    Hostia dokázali túto presilovku využiť a idú do vedenia 0:2. MICHAIL VARNAKOV tečoval strelu Heshku od modrej čiary až za chrbát Koskinena. Asistencie: Shaun Heshka, Ilja Nikulin.
     
    20:37
    Bars Kazaň dala gól!
    Hosťujúci kapitán ILJA NIKULIN to vzal na seba. Zo stredného pásma sa dostal až pred Koskinena a strelou k vzdialenejšej tyčke poslal hostí do vedenia. Bez asistencie.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 40. Koskiranta, 50. Enlund (Monja), 58. Lekomcev (Monja) – 21. Nikulin, 28. Varnakov (Heshka, Nikulin), 34. Pesonen (Svitov, Heshka), 45. Belov, 46. Heshka (Nikulin, Svitov), 50. Vincour (Tereščenko, Petrov)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – V. Belov, Martynov, Lekomcev, Karavajev, Kutuzov, Alexejev, Ožiganov – Lehterä, Monja, Enlund – Kopejkin, Koskiranta, Kugryšev – Gubin, Šumakov, Sannikov – Romanov, Ignatuškin, Kvartalnov – Butuzov
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin) – Nikulin, Tokranov, N. Belov, Heshka, Kornejev, Medvedev, Zacharčuk, Osipov, Jarullin – Tereščenko, Vincour, Petrov – Varnakov, Burmistrov, Stapleton – Svitov, Pesonen, Obuchov – Bodrov, Lukojanov, Tkačjov

    Rozhodca: Kiseljov, Gofman – Birin, Medvedev