HC Slovan – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.) | B. Bystrica – Topoľčany 4:0 (kon.) | Košice – Žilina 8:1 (kon.)
Trenčín – Skalica 5:3 (kon.)
koniec
HC Košice
8:1 (1:1, 3:0, 4:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 02.03.2014, 11:30 • Steel Aréna • Hokejová extraliga juniorov play-off
Partner:
     
    56:13
    Košice dali gól!
    Tretej formácii domácich dnes zápas vychádza. Po Kaszonyiho prihrávke sa presadil spred brány JURAJ DRÁBIK. Asistencie: Peter Kaszonyi, Dalibor Mikula.
     
    52:56
    Košice dali gól!
    Dominancia domácich hokejistov pokračuje. DALIBOR MIKULA získal puk v strednom pásme, zbavil sa dvoch obrancov a prekonal Škorvánka. Asistencie: Ľubomír Buraľ, Juraj Drábik.
     
    46:31
    Košice dali gól!
    Domáci sa presadili hneď po buly. Schnelly posunul puk na ĽUBOMÍRA BURAĽA a ten trafil od modrej čiary presne do horného rohu brány. Asistencia: Jozef Schnelly.
     
    45:20
    Košice dali gól!
    Východniari pridávajú piaty gól. Kaszonyi prihral DALIBOROVI MIKULOVI, ktorý nemal problém prekonať ležiaceho Škorvánka. Asistencie: Peter Kaszonyi, Martin Lenďák.
     
    35:55
    Košice dali gól!
    Štvrtý presný zásah východniarov zariadil JURAJ DRÁBIK, ktorý sa dostal k puku medzi kruhmi a z prvej trafil presne pod brvno. Asistencie: Dalibor Mikula, Ľubomír Buraľ.
     
    27:08
    Košice dali gól!
    Domáci zvyšujú svoj náskok. Ondrej Briják potiahol puk do útočného pásma a našiel MATÚŠA SOCHU, ktorý trafil presne do poloodkrytej brány. Asistencie: Ondrej Briják, Dalibor Mikula.
     
    22:23
    Košice dali gól!
    Domáci sa aj so šťastím dostávajú do vedenia. Schnelly prihrával pred bránu a tam sa puk od FILIPA STUPEŇA odrazil do Škorvánkovej siete. Asistencie: Jozef Schnelly, Martin Lenďák.
     
    16:21
    Košice dali gól!
    Z ničoho nič prišlo vyrovnanie domácich. Borecký potiahol puk po krídle, prihral Sochovi, no ten ešte posunul na DENISA MARKUŠA, ktorý do prázdnej brány nemohol nedať. Asistencie: Matúš Socha, Marek Borecký.
     
    10:50
    Žilina dala gól!
    Nepozornosť v košickej obrane využili hostia na úvodný presný zásah. LUKÁŠ PIJÁK sa dostal k zakončeniu z medzikružia a trafil presne k tyči. Asistencie: Jakub Teubner, Lukáš Dolinajec.

    Tomáš Lengyel

    Góly a asistencie: 17. Markuš (Socha, Borecký), 23. Stupeň (Schnelly, Lenďák), 28. Socha (Briják, Mikula), 36. Drábik (Mikula, Buraľ), 46. Mikula (Kaszonyi, Lenďák), 47. Buraľ (Schnelly), 53. Mikula (Buraľ, Drábik), 57. Drábik (Kaszonyi, Mikula) – 11. Piják (Teubner, L. Dolinajec)


    HC Košice: Rusňák – Briják, Pavúk, Lenďák, Pribula, Varga, Buraľ, Grega – Borecký, Markuš, Socha – Stupeň, Schnelly, Podsedlý – Kaszonyi, Drábik, Mikula – S. Hrivňák, Dimun
    MsHK Žilina: Škorvánek – Slota, Prášek, Klačko, Niník, Mendrej, Gálik – M. Dolinajec, Holák, Hrušík – Rogoň, Rehák, Čičala – L. Dolinajec, Piják, Teubner – Rovner, Janák.

    Rozhodca: Sýkora – Kalina, Bľanda

    Diváci: 109