Chabarovsk – Novokuzneck 2:7 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 3:1 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
2:7 (0:2, 1:2, 1:3)
Metallurg Novokuzneck
Sobota 01.03.2014, 07:00 • KGU SZK Platinum Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Novokuzneck v oslabení dokázal zvýšiť svoje vedenie na 7:2! Úspešným strelcom sa stal obranca TUUKA MANTYLA! Asistencie: Damir Žafjarov.
     
    48:36
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    A to sa im aj darí, Novokuzneck zvyšuje už na 6:2! Hostia si v útočnom pásme dokonale rozumeli, zadovku Garejeva si skvele prebral SERGEJ JEMELIN, ktorý z ostrého uhla dokázal prekonať dezorientovaného Murygina! Asistencie: Artem Garejev.
     
    41:46
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Novokuzneck však okamžite reaguje na inkasovaný gól a opäť sa odďaľuje na rozdiel triedy! Na 5:2 zvýšil presným zásahom DAMIR ŽAFJAROV, ktorý krásnym blafákom oklamal Murygina! Bez asistencií.
     
    40:49
    Chabarovsk dal gól!

    Domáci skvele vstúpili do tretej tretiny a v jej úvode znižujú na 2:4! Šiškanov sa pekne uvoľnil pri bránke Ložkina a krásnou prihrávkou našiel voľného DMITRIJA LUGINA, ktorý už svoju šancu s chladnou hlavou premenil! Asistencie: Timofei Šiškanov.
     
    33:40
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Vzápätí inkasuje Amur ďalšiu ranu v podobe štvrtého inkasovaného gólu! Skvelú prácu Lapenkova zúžitkoval SEMEN VALUJSKIJ, ktorý v skvelej pozícii pohotovým zakončením nedal šancu Ložkinovi! Asistencie: Raymond Giroux, Jevgenij Lapenkov.
     
    32:57
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Domáci si však nedali pozor v defenzíve a hostia sa opäť odďaľujú o dva góly! V skrumáži pred Muryginom sa najlepšie zorientoval ALEKSANDR AKSJONENKO, ktorý už zblízka bez problémov prekonal domáceho gólmana! Asistencie: Nikolaj Skladničenko.
     
    30:08
    Chabarovsk dal gól!

    Chabarovsk strieľa kontaktný gól na 1:2! ILJA KRIKUNOV skvele tečoval strelu Fisenka a Ložkinovi nedal žiadnu šancu! Asistencie: Michail Fisenko.
     
    16:01
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Metallurg využíva hneď prvú presilovú hru a zvyšuje svoje vedenie na 2:0! Krásnu kombináciu hostí zakončil presnou strelou PAVEL KANARSKIJ! Asistencie: Denis Kurepanov, Anton Kapotov.
     
    07:23
    Metallurg Novokuzneck dal gól!

    Metallurg sa dostáva do vedenia! JEVGENIJ LAPENKOV sa po postupnej akcii dostal do dobrej pozície a z nej bekhendom prekonal bezmocného Murygina! Asistencie: Semen Valujskij.

    Filip Kubaliak

    Góly a asistencie: 31. Krikunov (Fisenko), 41. Lugin (Šiškanov) – 8. Lapenkov (Valujskij), 17. Kanarskij (Kurepanov, Kapotov), 33. Aksjonenko (Skladničenko), 34. Valujskij (Giroux, Lapenkov), 42. Žafjarov, 49. Jemelin (Garejev), 60. Mäntylä (Žafjarov)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Järvinen) – A. Loginov, Bykov, Sedunov, V. Loginov, Reese, Ježov, Teslenko, Bilalov – Lugin, Junkov, Šiškanov – Litovčenko, Tarasov, Stepanov – Krikunov, Fisenko, Klimčuk – Kacuba, Smurov, Abramov
    Metallurg Novokuzneck: Ložkin (Sorokin) – Giroux, Mäntylä, Kanarskij, Kapotov, Kuklev, Kamalov, Aksjonenko , Skutar – McLean, Valujskij, Lapenkov – Kurepanov, Mitrjkakov, Kosourov – Garejev, Jemelin, Musin – Galimov, Skladničenko, Žafjarov

    Rozhodca: Dejev, Safiullov – Kuchava, Novikov