Monaco – Remeš 3:2 (kon.)
koniec
AS Monaco
3:2 (1:0)
Stade de Reims
cz Piatok 21.02.2014, 20:30Ligue 1 McDonald’s
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné a možná příliš kruté pro hostující celek, protože Monaco to dokázalo a potřetí v tomto utkání strhlo vedení na svojí stranu. Nyní je ale jasné, že to je branka vítězná. Po rychlé akci pálil z hranice velkého vápna Rodríguez, ale míč skončil pouze na tyči, jenže se odrazil na malé vápno, kde byl zcela volný LAYVIN KURZAWA, který neměl problém ho uklidit do prázdné branky.
     
    72
    Reims právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká rána pro domácí celek, protože je opět vyrovnáno. Subašič podběhl centrovaný míč, ke kterému se dostal PRINCE ONIANGUÉ, který neměl problém z malého vápna trefit odkrytou branku.
     
    64
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se to domácím přeci jen podařilo. Na sebe to vzal zkušený JÉRÉMY TOULALAN, který se odhodlal ke střele z hranice velkého vápna a udělal dobře, protože propálil vše co mu stálo v cestě a poslal Monaco opět do vedení.
     
    53
    Reims právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, protože hostující celek po bleskové akci vyrovnává. PRINCE ONIANGUÉ si naběhl na přihrávku, poté proběhl mezi dvěma domácími obránci a zkušeně prostřelil Subašiče.
     
    8
    Monaco právě vstřelilo branku!
    A domácí se zcela zaslouženě dočkali vedoucí branky. Na centrovaný míč si na přední tyči parádně naskočil VALERE GERMAIN, který parádní hlavičkou překonal bezmocného Placideho.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 8. Germain (Moutinho), 64. Toulalan, 90+5. Kurzawa – 53. Oniangué (Fortes), 72. Oniangué

    Karty:   90. Toulalan (ASM), 90+2. Carvalho (ASM) – 71. Albaek (REI)   84. Mandi (REI)


    AS Monaco: Subašič – Fabinho, Abidal (C), Carvalho, Kurzawa – Moutinho, Rodríguez, Toulalan, Kondogbia (61. Obbadi) – Germain (82. Berbatov), Rivière (62. Ocampos).
    Náhradníci: Romero – Ocampos, Dirar, Berbatov, Raggi, Obbadi, Martial.

    Stade de Reims: Placide – Mandi, Tacalfred (C), Weber, Signorino – Oniangué, Krychowiak, Ghisolfi (70. Ayité), Albaek – Fortes (89. Turan), Courtet (68. Charbonnier).
    Náhradníci: Gassama – Charbonnier, Atar, Turan, Glombard, Ayité, Ca.