K. Vary – Plzeň 3:2 (kon.) | Znojmo – Pardubice 1:5 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 2:3 (2:3 po s.n.)
koniec
HC Energie Karlovy Vary
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
HC Škoda Plzeň
cz Štvrtok 20.02.2014, 17:20 • Zimní stadion Mariánské Lázně • Prípravný zápas
Partner:
     
    58:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To bude ještě drama! Hra v šesti a bez brankáře přinesla Plzni snížení na rozdíl jediné branky! Tu střílí po dorážce JAKUB JEŘÁBEK. Asistence: Pavel Kašpařík.
     
    53:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se hráči Plzně dočkali. Konkrétně pak MICHAL DVOŘÁK, ke kterému se dostal přímo před branku kotouč z rohu. Pak už se jen otočil a přehodil pravý beton položeného Řehoře. Asistence: Jakob Lev, Pavel Kašpařík.
     
    38:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš! Na jedné straně opět bezvadný Řehoř a na druhé straně zaskočený Machovský. To byla pecka, kterou vypustil MILAN KYTNÁR! Asistence: Roman Vlach, Martin Rýgl.
     
    24:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zaťovič napřáhl a vystřelil. Machovský jeho střelu pouze vyrazil před sebe, kde byl už rozjetý MILAN KYTNÁR, a ten se nemýlil! Energie tak dává branku ve vlastním oslabení! Asistence: Martin Zaťovič.
     
    18:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na jedné straně byl v dobrém nájezdu Mozík, ale minul. Tak se Energie vydala do protiútoku a je z toho první branka dnešního večera. PETR POHL tak posílá karlovarské do vedení! Asistence: Stanislav Balán, Jiří Drtina.

    Jaroslav Kubricht

    Góly a asistencie: 19. Pohl (Balán, Drtina), 25. Kytnár (Zaťovič), 39. Kytnár (Vlach, Rýgl) – 54. Dvořák (Lev, Kašpařík), 59. Jeřábek (Kašpařík)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Řehoř) – Rýgl, Drtina J., Šmach, Gulaši, Dresler, Schusser – Zaťovič, Balán, Pohl – Kytnár, Vlach, Micka – Dlouhý, Vachovec, Zucker – Koblasa, Hruška, Tomeček – Buc.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Maruš) – Seman, Hanzlík, Boháč, Jeřábek, Frolo, Mozík – Sýkora J., Lev, Kratěna – Pletka, Vlasák, Duda – Vlček, Kašpařík, Holec – Pitule, Sýkora T., Dvořák.

    Rozhodca: Fraňo, Florián – Gerát, Hynek.