Švajčiarsko – Švédsko 4:3 (kon.) | Kanada – USA 3:2 (po pr.)
koniec
Švajčiarsko
4:3 (0:1, 0:1, 4:1)
Švédsko
Štvrtok 20.02.2014, 13:05 • Boľšoj Ice Dome, Soči • Olympijské Hry - ženy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Švédsko dalo gól!
    A je to tak, Švédky znižujú! Rýchla akcia, od zadného mantinelu poslala pred bránu prihrávku Grahmová a PERNILLA WINBERGOVÁ ho usmernila za Schellingovej chrbát.
    Asistencie: Erika Grahmová a Jenni Asserholtová.
     
    58:53
    Švajčiarsko dalo gól!
    Najmladšia účastníčka turnaja ALINA MULLEROVÁ vyhodila puk z obranného pásma priamo do opustenej brány!
    Bez asistencie.
     
    53:43
    Švajčiarsko dalo gól!
    Stalderová zachytila ešte vyvážaný puk v pásme a vymyslela ideálnu akciu! Pred bránou mala dve spoluhráčky, Benzová pôvodne voľná už bola pokrytá a tak prihrávkou našla nabiehajúcu JESSICU LUTZOVÚ, ktorá strieľa puk do odkrytej brány a Švajčiarky otáčajú skóre a sú vo vedení!
    Asistencie: Lara Stalderová a Laura Benzová.
     
    46:13
    Švajčiarsko dalo gól!
    Stalderová hľadala prihrávkou Stanzovú, no do puku vložila hokejku jedna zo Švédok a ten vyskočil do vzduchu. Mullerová si ho šikovne stiahla rukavicou a vystrelila, ale puk sa odrazil do strany, kde sa už k strele predsa len dostala PHOEBE STANZOVÁ a umiestnila ju k bližšej žrdi, ktorú Wallnerová nemala poriadne pokrytú, je vyrovnané!
    Asistencie: Alina Mullerová.
     
    41:18
    Švajčiarsko dalo gól!
    SARA BENZOVÁ ostala pred brankárkou sama a mierne zblokovaný nahadzovaný puk padol pred ňu a poslala ho do hornej časti brány a je znížené!
    Asistencie: Sarah Forsterová a Lara Stalderová.
     
    38:58
    Švédsko dalo gól!
    ERICA UDEN JOHANSSONOVÁ si odnáša puk na striedačku po tom, čo ho napálila z ľavej strany na vzdialenejší vinkel, Schellingová lapačkou len šuchla o puk, ktorý sa jej zatrepotal v sieťke!
    Asistencie: Cecilia Ostbergová a Maria Lindhová.
     
    14:00
    Švédsko dalo gól!
    Pekná akcia Troch koruniek, Lindhová z ľavého kruhu poslala puk pred bránu a MICHELLE LOWENHIELMOVÁ natiahnutá čo to dalo doň klepla a poslala ho tak pod Schellingovej presúvajúci sa betón!
    Asistencie: Maria Lindhová a Cecilia Ostbergová.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 42. S. Benzová (Forsterová, Stalderová), 47. Stanzová (Mullerová), 54. Lutzová (Stalderová, Benzová), 59. Mullerová – 14. Lowenhielmová (Lindhová, Ostbergová), 39. Johanssonová (Ostbergová, Lindhová), 60. Winbergová (Grahmová, Asserholtová)


    Švajčiarsko: Schellingová – J. Martyová, Frautschiová, Stalderová, L. Benzová, Forsterová, Bullová – S. Martyová, Mullerová, Stanzová – Thalmannová, S. Benzová, Lutzová – Altmannová, Raselliová, Eggimannová – Nabholzová, Waidacherová, Stiefelová.
    Švédsko: Wallnerová – Backlinová, Anderssonová, Backmanová, Eliassonová, Olofssonová, Holmgrenová, Engstromová – Asserholtová, Westerová, Winbergová – Borqvistová, Grahmová, Nordinová – Ostbergová, Lindhová, Uden Johanssonová – Rasková, Lowenhielmová.

    Rozhodca: Hertrichová (GER) – Caugheyová (CAN), Hanrahan (USA)