Olomouc – Ne 0:14 (kon.) | Židenice – Liberec 2:5 (kon.)
koniec
FBS Olomouc
0:14 (0:3, 0:5, 0:6)
Ne
cz Sobota 15.02.2014, 17:00 • SH Čajkaréna Olomouc • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    Střely na bránu celkem: 17 – 47
     
    Střely na bránu po 3. třetině: 9 – 20
     
    57:11
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Změna skóre přišla, ale na druhé straně než se podle posledního průběhu mohlo zdát! Po ose Tamara Hašová – Magdalena Klímová – ANET JAROLÍMOVÁ už je to 0:14. Byli jsme svědky kombinace na jeden dotek, kdy poslední jmenovaná střílela neobsazená z velkého brankoviště do prázdné branky.
     
    51:30
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Autorem branky je HAŠOVÁ. Asistence: Kleinová.
     
    49:09
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Zamazalová (OLO) sice v poslední chvíli odehrála nahozený míček z domácího brankoviště – ten se ale dostal k dnes výborné TAMAŘE HAŠOVÉ a ta bekhendem střílí svůj čtvrtý gól.
     
    44:45
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Jedenáctý gól byl velmi podobný tomu desátému – DOMINIKA KUBIŠOVÁ se prosazuje také z brankoviště a na hřišti je nyní už opravdu jen jeden tým.
     
    44:19
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Máme tu desítku – ihned po vhazování se ke střele z úrovně brankoviště protlačila ELIŠKA KRUPNOVÁ, která tak vsítila jubilejní desátou branku!
     
    44:11
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Blíží se nám dvojciferné skóre – Anet Jarolímová našla přesnou nahrávkou sbíhající KRISTÝNU JÍLKOVOU, která se v brankovišti dokázala pohybovat dostatečně důrazně a přesnou ranou z bezprostřední blízkosti střílí devátý gól hostí.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: TEMPISH FBS Olomouc 5 – Herbadent Praha 11 SJM 11
     
    38:51
    Herbadent právě vstřelil branku!
    TAMARA HAŠOVÁ se dočkala! Dokázala si najít výborné místo na středu hřiště, kde dostala ještě lepší nahrávku a po rychlém zpracování a střelbě z krátkého výběhu uzavírá svůj hattrick, kterým potěšila skupinu svých fanoušků, kteří toto její představení upřednostnili před hokejovým zápasem českých reprezentantů na ZOH 2014 v Soči.
     
    36:06
    Herbadent právě vstřelil branku!
    0:7! Ranou z deseti metrů se prezentovala ALEXANDRA FERENCOVÁ.
     
    33:27
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Kde se vzal, tu se vzal, šestý gól hostí – TEREZA URBÁNKOVÁ vytáhla míček z obranného pásma od pravého mantinelu, proběhla přes střed hřiště a přízemní střelou tahem zvyšuje už na 6:0.
     
    31:44
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je to tady! Nejdříve zde byla střela Hašové, která udělala domácí brankářce velké potíže, které vyústily v závar v brankovišti – na ten nejlépe reagovala Magdalena Klímová, která získala míček a našla těsně za hranicí malého brankoviště ANET JAROLÍMOVOU, která se z těchto pozic nemýlí.
     
    30:05
    Další gólovka hostů! Eliška Krupnová potvrzuje svou sílu na míčku a téměř ztracený míček opět vybojovala, našla na druhé straně hřiště přesnou nahrávkou Klímovou, která křižným pasem z první vyzvala ke skórování Theodosisovou, jejíž střelu ale brankářka domácích kryje.
     
    29:34
    Krásná akce Herbadentu a téměř dokonaný hattrick Hašové, kterou našla na zadní tyči Jílková – hranická rodačka ale míček netrefila dobře, a na svůj třetí gól tak stále čeká.
     
    29:07
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Neplatí to ale nyní, kdy se do útočné třetiny dostal Herbadent a po vybojovaném souboji v rohu hřiště přišel skákavý míček do brankoviště, kde si nejlépe počínala DOMINIKA KUBIŠOVÁ a zvyšuje už na 4:0!
     
    21:45
    Za brankářkou hostí zvoní tyčka!
     
    21:28
    Obrovská šance Urbánkové (HRB), které není přáno vstřelit branku. Davidové skvělým zákrokem vyráží.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: TEMPISH FBS Olomouc 3 – Herbadent Praha 11 SJM 15
     
    18:46
    Herbadent právě vstřelil branku!
    ANET JAROLÍMOVÁ ukázala svou extratřídu! Po dlouhém neúspěšném dobývání branky Davidové vzala odpovědnost na sebe, dobrou poziční hrou získala míček nad brankovištěm, a přestože nahrávka přišla na bekhend, jen si na této straně posunula míček do lepší pozice a tvrdou ranou do protějšího levého víka zvyšuje na 3:0!
     
    17:46
    Velmi dobrá příležitost Sklenářové (OLO), ta ale opět branku jen míjí.
     
    12:33
    Na druhé straně není naopak o tvorbu šancí nouze – Ferencová vybídla Urbánkovou, která branku ale z dobré pozice minula.
     
    09:10
    Krupnová (HRB) vystihla rozehrávku domácích a poslala gólový pas na Kubišovou – ta ale branku z hranice brankoviště míjí.
     
    08:12
    Gólovku Urbánkové (HRB) vyráží opět Davidová!
     
    03:49
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A máme zde zvýšení stavu – opět se prosazuje TAMARA HAŠOVÁ Herbadent těží ze svého tlaku v brankovišti domácích.
     
    01:34
    Herbadent právě vstřelil branku!
    TAMARA HAŠOVÁ prokázala svou extratřídu přesnou ranou do horní poloviny branky Davidové.

    Petr Dadej

    Góly a asistencie: 2. Hašová (Klímová), 4. Hašová (Krupnová), 19. Jarolímová (Kleinová), 30. Kubišová (Ferencová), 32. Jarolímová (Klímová), 34. Urbánková (Kubišová), 37. Ferencová (Urbánková), 39. Hašová (Ferencová), 45. Jílková (Jarolímová), 45. Krupnová (Urbánková), 45. Kubišová (Urbánková), 50. Hašová (Ferencová), 52. Hašová (Kleinová), 58. Jarolímová (Klímová)


    FBS Olomouc: 1 (G) Davidová Jarmila, 2 Reimerová Tereza, 4 Pavlíková Alice, 5 Peřinová Tereza, 7 Sklenářová Alena, 9 Vysloužilová Lucie, 10 Oháňková Jitka, 11 Machů Lucie, 12 Kamínková Petra, 14 Zamazalová Monika, 16 Čechovská Michaela
    Ne: 5 Krupnová Eliška, 6 Jarolímová Anet, 7 Skořepová Martina, 9 Jílková Kristýna, 12 Klímová Magdalena, 16 Urbánková Tereza, 21 Perná Aneta, 22 Horejšová Markéta, 23 Kubišová Dominika, 29 Hašová Tamara, 30 (G) Horňáková Kristýna, 51 (G) Velčická Jana, 68 Kleinová Martina, 69 Ferencová Alexandra

    Rozhodca: Radek Vybíhal a Pavel Kačer

    Diváci: 39