Cardiff – Aston Villa 0:0 (kon.) | Hull City – Southampton 0:1 (kon.) | West Ham – Norwich 2:0 (kon.)
West Bromwich – Chelsea 1:1 (kon.)
koniec
West Ham United
2:0 (0:0)
Norwich City
Utorok 11.02.2014, 20:45 • Boleyn Ground • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Hoci v druhom polčase boli oveľa aktívnejší hostia, po góloch v záverečných minútach sa z dvojgólovej výhry môžu tešiť domáci.West Ham tak súboj dvoch tabuľkových susedov vyhral a odskakuje svojmu dnešnému súperovi na rozdiel troch bodov.
    Odo mňa je to pre dnes všetko, prajem príjemný zvyšok večer. (22:39:26)
     
    Koniec zápasu.
     
    90 + 4
    West Ham United dal gól!
    Po zlom vhadzovaní hostí sa dostal do brejku po ľavej strane MOHAMED DIAMÉ, ktorý rýchlym šprintom a náslendou prízemnou strelou do protichodu gólmana potvrdzuje dnešnú domácu výhru.
     
    90 + 3
    Žltú kartu dostáva Anthony Pilkington (Norwich City).
     
    90 + 3
    Po prihrávke od Snodgrassa sa takmer vo vápne dostal k zakončeniu Yobo. Hosťujúci Olsson vhadzuje z ľavej strany a zrejem zvolí dlhé vhadzovanie do domáceho vápna.
     
    90 + 2
    Norwich musel dlho bojovať o loptu na ľavej strane vlastnej polovici. Keď sa hosťom podarilo loptu získať, tak aj naďalej pokračovali v spätných prihrávkach.
     
    90
    Norwich s približujúcim sa záverom nepridáva na aktivite, práve naopak, vidíme až príliš veľa spätných prihrávok. Teraz však uvidíme priamy kop hostí, po faule Diamého. Center z kopačky Snodgrassa však končí len v náručí Adriána, zatiaľ čo hlavný arbiter nadstavuje štyri minúty.
     
    88
    Domáci po vsietenom góle ožili a pekne kombinovali na súperovej polovici, ale k zakončeniu sa nedostali. to ani hostia, keďže Elmanderov pokus o center z pravej strany bol zblokovaný.
     
    86
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Alexander Tettey, prichádza Ricky van Wolfswinkel.
     
    84
    West Ham United dal gól!
    Nenápadná akcia domácich končí v sieti a predsa len sme sa dnes otváracieho gólu dočkali. Nadýchaný center z ľavej strany letel priamo pred bránu Norwich City, do stredu vápna, kde ho dokázalo hlavou usmerniť do siete JAMES COLLINS.
     
    83
    Od Yobovho obľúčika po rohovom kope sledujeme len hru v strede pola, kde sa oba celky striedajú v držaní lopty.
     
    81
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Nathan Redmond, prichádza Anthony Pilkington.
     
    79
    Po rohovom kope hostí z pravej strany odvracal nebezpečenstvo hlavou jedne z domácich obrancov, ale lopta sa dostala k Josephovi Yobovi, ktorý poslal loptu ležérnym oblúčikom tesne nad brvno domácej brány.
     
    78
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Matthew Taylor, prichádza Antonio Nocerino.
     
    77
    V strede pola sme videli dva fauly hostí. Najskôr bol faulovaný McCartney, krátko po ňom i Taylor. West Ham zahrával voľný kop, po ktorom našiel Nolan Diamého. Ten bol úplne sám na ľavej strane vápna hostí, ale Ruddyho prudkou strelou prekonať nedokázal.
     
    76
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Gary Hooper, prichádza Johan Elmander.
     
    74
    Snodgrassov center z pravej strany končí len na bočnej sieti. Krátko na to sa po spätnej prihrávke od Hoopera dostal k zakončeniu na ľavej strane Nathan Redmond. Jeho pokus spoza šestnástky letí len tesne popri ľavej tyčke. Prevahu Norwichu potvrdzuje aj ukazovateľ držania lopty, ktorý je v druhom polčase 35% : 65% pre hostí.
     
    71
    Domáci boli lepší v prvej časti, ale druhý polčas patrí zatiaľ jednoznačne hosťom. Redmondov pokus o center bol zblkovaný do autu a Norwich tak bude môcť vhadzovať na ľavej strane útočnej polovice.
     
    69
    Hostia tlačia svojho súpera čoraz viac. Na pravej strane vápna zakončoval z prvej Gary Hooper po dobrej prihrávke do behu, ale domáci Adrián nohou vyráža jeho pokus.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 84. COLLINS, 90+ 4. Diamé

    Karty:   43. Olsson (NRW), 61. Johnson (NRW), 90+ 3. Pilkington (NRW)


    West Ham United: Adrián – G. Demel, G. McCartney, J. Collins, J. Tomkins, S. Downing, K. Nolan, M. Taylor, M. Noble, M. Jarvis, C. Cole
    Náhradníci: W. Reid, P. Armero, J. Collison, M. Diamé, J. Jääskeläinen, M. Borriello, A. Nocerino

    Norwich City: J. Ruddy – Martin Olsson, J. Yobo, S. Bassong, R. Martin, A. Tettey, L. Fer, R. Snodgrass, B. Johnson, N. Redmond, G. Hooper
    Náhradníci: S. Whittaker, R. van Wolfswinkel, A. Pilkington, M. Bunn, W. Hoolahan, J. Elmander, Javier Garrido

    Rozhodca: M. Oliver – S. Burt, H. Lennard