Osasuna – Getafe 2:0 (kon.) | Valladolid – Elche 2:2 (kon.) | Sociedad – Levante 0:0 (kon.)
Sevilla – Barcelona 1:4 (kon.)
koniec
FC Sevilla
1:4 (1:2)
FC Barcelona
Nedeľa 09.02.2014, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    87
    Barcelona dala gól! Jednoduchá akcia proti frustrovanej obrane mala pohodlnú šancu na zmenu skóre a aj sa tak stalo. Nahrávka z pravej strany na CESCA FABREGASA bola presná a potom už mu stačilo len dať presný lob. To sa mu aj podarilo a Bastos nemal šancu!
     
    57
    Barcelona dala gól! Je, zdá sa, rozhodnuté! LIONEL MESSI ukážkovo prebral loptu vo vápne smerujúcu od Iniestu k Alexisovi a krásnou placírkou k žrdi nedal Bastosovi žiadnu šancu.
     
    45
    Barcelona dala gól! Perfektný brejk hostí končí v sieti a to znamená ich vedenie! Krásny rýchly brejk zakončil po priťuknutí Alexisa LIONEL MESSI podvihnutím si lopty a potom bombou k žrdi!
     
    35
    Barcelona dala gól! ...tentoraz po skvelom centri Messiho hlavičkoval ALEXIS SANCHEZ ale úplne presne a zblízka nedal šancu Bastosovi! Je vyrovnané.
     
    16
    Sevilla dala gól! Rýchla akcia domácich sa po dotyku na jeden šup dostávala postupne cez niekoľkých hráčov, až skončila pri ALBERTOVI MORENOVI. Ten prestrelil na hranici vápna všetko, čo mu stálo v ceste a aj s prispením dôležitého teču Bartru konč lopta v sieti!

    Góly: 16. Moreno – 35. Alexis, 45. Messi, 57. Messi, 87. Fabregas

    Karty:   40. Carrico (SEV), 73. Figueiras (SEV), 74. Cheryshev (SEV) – 21. Song (FCB), 60. Pedro (FCB), 69. Valdes (FCB)


    FC Sevilla: Bastos – Moreno, Fazio, Pareja, Figueiras – Rakitič, Iborra, Carrico – Gameiro, Bacca, Vitolo.
    FC Barcelona: Valdes – Montoya, Piqué, Bartra, Adriano – Xavi, Song, Iniesta, Messi, Pedro, Sanchez.

    Rozhodca: Gil – Nevado, Álvarez