koniec udalosti
Muži (1. deň)

Víťaz: Felix Loch

Sobota 08.02.2014, 15:30Zimné olympijské hry - Sánky
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 15:30.
     
    Otvárací ceremoniál ZOH 2014 v Soči máme úspešne za sebou. Po pompéznom piatkovom otvorení začnú športovci už v sobotu naplno zarezávať a bojovať o cenné kovy. Jednou z disciplín, ktorú budeme môcť sledovať počas úvodného súťažného dňa sú aj preteky sánkarov. Tým sa budeme venovať práve v tomto online prenose.

    Preteky na saniach sa po prvý raz objavili na zimnom športovom sviatku v roku 1946. Od počiatku sa súťažilo v troch disciplínach a to : muži jednotlivci, ženy jednotlivkyne a dvojice.

    Historicky najúspešnejším sánkarom , čo do počtu medailí je reprezentant bývalého Východného Nemecka Georg Hackl , ktorý má na konte päť olympijských kovov – tri zlaté a dve strieborné. Rovnakým ziskom cenných kovov sa môže popýšiť aj Talian Armin Zöggeler, ktorý ich získal takisto päť – dve zlaté, dve bronzové a jednu striebornú.
    Sánkari dokončili pred začiatkom olympiády svetový pohár. Z víťazstva v konečnom bodovaní sa tešil Nemec Felix Loch pred Arminom Zöggeler a Dominikom Fischmallerom. Náš jediný zástupca v tejto disciplíne Jozef Ninis , pre ktorého to budú druhé olympijské hry, obsadil konečné dvadsiate miesto.
    Pretekári už priamo v Soči absolvovali tri tréningy. Najrýchlejším časom vôbec sa môže popýšiť domáci reprezentant Albert Demčenko , ktorý zvládol súťažnú trať za 52,553 sekundy.

    V sánkarskom preteku sa nám predstaví 39 pretekárov. Ponúkame Vám štartovaciu listinu :

    1. Dominik Fischnaller (ITA)
    2. Wolfgang Kindl (AUT)
    3. Reinhard Egger (AUT)
    4. Christopher Mazdzer (USA)
    5. David Moeller (GER)
    6. Martins Rubenis (LAT)
    7. Albert Demčenko (RUS)
    8. Semen Pavličenko (RUS)
    9. Armin Zoeggeler (ITA)
    10. Felich Loch (GER)
    11. Samuel Edney (CAN)
    12. Andi Langenhan (GER)
    13. Jozef Ninis (SVK)
    14. Gregory Carigiet (SUI)
    15. Thor Haug Noerbech (NOR)
    16. Alexander Peretjagin (RUS)
    17. Kristaps Maurinš (LAT)
    18. Daniel Pfister (AUT)
    19. Inars Kivlenieks (LAT)
    20. Ondřej Hyman (CZE)
    21. Jo Alexander Koppang (NOR)
    22. Toennes Stang Rolfsen (NOR)
    23. Emanuel Rieder (ITA)
    24. Maciej Kurowski (POL)
    25. Tucker West (USA)
    26. Alexander Ferlazzo (AUS)
    27. Aidan Kelly (USA)
    28. Andiry Kis (UKR)
    29. Bogdan Macovei (MDA)
    30. Bruno Banani (TGA)
    31. Hidenari Kanayama (JPN)
    32. John Fennell (CAN)
    33. Mitchel Malyk (CAN)
    34. Stanislav Benyov (BUL)
    35. Valentin Cretu (ROU)
    36. Andriy Mandziy (UKR)
    37. Donghyeon Kim (KOR)
    38. Shiva Keshavan (IND)
    39. Te-An Lien (TPE)
     
    Preteky sánkárov boli práve odštartované !
     
    Prvým mužom, ktorý sa vydal čeliť nástrahám trate je 20 – ročný Talian Dominik Fischnaller.
     
    Talian je v cieli s časom 52,729. Na úvod veľmi dobrý výkon.
     
    Wolfgang Kindl bol na prvom medzi čase pomalší ako jeho taliansky súper, no na tom druhom mu bol nameraný už lepší čas. Uvidíme, ako to bude v cieli.
     
    Cieľový čas Rakúšana Kindla je 52,586. 25 – ročný pretekár sa tak zaradil na prvé miesto. Zmeniť sa to bude snažiť jeho krajan Reinhard Egger, ktorý už čaká na štarte.
     
    Reinhard Egger bol na oboch doteraz meraných úsekoch rýchlejší ako jeho reprezentačný kolega.
     
    Egger, ktorý absolvuje svoju vôbec prvú olympiádu, zašiel čas 52,564, s ktorým sa posúva na priebežnú líderskú pozíciu.
     
    Zdá sa, že po prvý raz sa nám nebude meniť líder. Američan Christopher Mazdzer, ktorý obsadil vo Vancuveri trináste miesto, bol totiž na všetkých medzičasoch pomalší.
     
    Mazdzerovi bol v cieli nameraný vôbec najhorší čas – 52,744 sekundy.
     
    Ďalším pretekárom, ktorý sa vydal do ľadového koryta, je Nemec David Moeller. Ten takisto nebude atakovať popredné priečky.
     
    David Moeller určite nebude spokojný. Úradujúci strieborný medailista z Vancuveru totiž zašiel najpomalší čas, ktorý má hodnotu 52,781 sekundy.
     
    Veľmi skúsený predstaviteľ tohto športu Martins Rubenis sa so svojim časom 52,775 zaradil na priebežné predposledné miesto.
     
    Publikum búri. Na štarte sa totiž nachádza domáca nádej Albert Demčenko.
     
    Jeden z hlavných favoritov na olympijský titul, Albert Demčenko, potvrdil svoju výbornú formu, ktorú dokumentoval už počas tréningov. Nový najrýchlejší čas má hodnotu 52,170 sekundy.
     
    Ďalší domáci reprezentant Semen Pavličenko bol na prvom medzičase dokonca rýchlejší ako jeho krajan, no v nastolenom trende nedokázal pokračovať počas celej trate, dopustil sa menšej chybičky a napokon sa s časom 52,660 zaradil na štvrté miesto.
     
    Armin Zoeggeler sa s časom 52,506 sekundy zaradil na priebežné druhé miesto, čím vyčaril úsmev na tvári aj svojmu trénerovi.
     
    S nástrahami trate sa už bije aj obhajca olympíjskeho titulu z pred štyroch rokov, Nemec Felich Loch.
     
    Loch mal najlepší štart zo všetkých doterajších pretekárov, v cieli to bolo len o tisícinkách, no napokon sa s časom 52,185 nedokázal dostať pred Rusa Demčenka.
     
    Samuel Edney mal lepší čas na štarte ako Demčenko. To bol však jediný svetlý moment z celej jeho jazdy. Vo zvyšnom priebehu trate na svojich súperov vôbec nestačil a s časom 52,783 sa zaradil na priebežné posledné miesto.
     
    Na štarte je Andi Langenhan, po ktorom sa už všetka naša pozornosť bude sústrediť na Slováka Jozefa Ninisa.
     
    Andi Langenhan bol v úvodných častiach trate rýchlejší ako Demčenko, napokon však tempo neudržal a zaradil sa na siedme miesto. Jeho čas bol 52,707 sekundy.
     
    Jozef Ninis práve odštartoval. Držme slovenskému reprezentantovi všetci palce !
     
    Bohužiaľ, musíme konštatovať, že Jozefovi Ninisovi jazda absolútne nevyšla a s časom 53,143 sa zaradil na priebežné posledné miesto.
     
    Gregory Carigiet sa zaradil na priebežné desiate miesto, k čomu mu stačil čas 52,775 sekundy.
     
    Ani dobrý štart, ktorý bol rýchlejší ako mal Demčenko, nestačil Carigiet na lepšie ako predposledné miesto. Zaradil sa tak pred nášho Jozefa Ninisa.
     
    Domáci fanúšikovia na štarte povzbudzujú Alexander Peretjagin, ktorý je tretím reprezentantom usporiadateľskej krajiny v tomto preteku.
     
    Rusi sa tešia. Pertjagin predviedol na svoj mladý vek veľmi kvalitnú jazdu. Čas 52,675 mu stačí na priebežné siedme miesto.
     
    Druhý Lotyš v štartovom poli Kristaps Maurinš predviedol dobrý štart, napokon však v cieli dosiahol čas 53,144 sekundy. Tento čas je zatiaľ najhorším, Ninis sa tak posunul na predposledné miesto.
     
    Rakúsky pretekár Daniel Pfister predviedol dobrý štart, na ktorý nedokázal na trati nadviazať a s časom 52,925 sekundy sa zaradil na predbežné pätnáste miesto.
     
    V tejto fáze pretekov sledujeme pretekárov, ktorí majú dobré štartovacie časy, postupom času však upadnú a v cieli to z ich pohľadu nie je žiadna sláva.
     
    Posledným Lotyšom, ktorý absolvoval jazdu v koryte, bol Inarse Kivleniekse. Jeho cieľový čas 52,872 ho posunul na priebežné pätnáste miesto, s čím v lotyšskom tábore spokojnosť nevládne.
     
    Ako jubilejný 20. pretekár sa vydal na trať český reprezentant Hyman, ktorý však dozaista spokojný nie je. Čas 53,222 je zatiaľ najhorší.
     
    Nórsky sánkár Koppang zašiel čas 53,028 sekundy, čo mu stačí na priebežné osemnáste miesto.
     
    Za svojim krajanom Koppangom sa vydal do ľadového koryta aj ďalší reprezentant severskej krajiny Toennes Stang Rolfsen. Ak sme spomínali, že veľa pretekárov má dobrý štart, no potom svoju jazdu pokazia, tak v tomto prípade to bolo naopak. S časom 53,043 patrí Rolfsenovi aktuálne devätnáste miesto.
     
    Mladý Rakúšan Rieder zaznamenal v cieli čas 52,981, ktorý mu stačí na priebežnú sedemnástu pozíciu.
     
    Hyman sa posúva z posledného miesta. To zaujal jediný Poliak v štartovacom poli Maciej Kurowski, ktorého čas mal hodnotu 53,234.
     
    Američan West, ktorý má len osemnásť rokov, sa s nástrahami trate popasoval obstojne. jeho čas 53,142 sekundy mu zaručil 21. pozíciu.
     
    Alexander Ferlazzo, ktorý je jediným reprezentantom protinožcov z Austrálie, dosiahol čas 53,528, ktorý zatiaľ stačí len na posledné miesto.
     
    My len pripomíname, že náš reprezentant Jozef Ninis aktuálne okupuje 22. priečku.
     
    19 – ročný reprezentant Spojených štátov Amerických Aidan Kelly sa s časom 53,275 zaradil na predposledné miesto pred Austrálčana Ferlazza.
     
    Ukrajinec Andiry Kis si v cieli zapísal čas 53,533, ktorý je zatiaľ najhorším.
     
    Moldavský sánkár Bogdan Macovei zajazdil podľa očakávaní slabý čas 54,591 sekundy, s ktorým sa zaradil na priebežné posledné miesto.
     
    Historický moment pre Togo a Bruna Bananiho, ktorý sa ako prvý sánkár z africkej zeme predstavuje na ZOH.
     
    Bruno Banani zaznamenal čas sekundy 53,656, vďaka ktorému sa dokázal dostať aspoň na predposledné miesto. Sympatický výkon.
     
    Japonec Hidenari Kanayama predviedol o niečo lepší čas ako jeho konkurent z Toga. Jeho čas mal hodnotu 53,626 sekundy a reprezentant krajiny vychádzajúceho slnka sa dostáva na predposledné miesto priebežného poradia.
     
    Kanadský tínedžer John Fennell sa s cieľovým časom 53,350 zaradil na 27. miesto.
     
    Ďalší mladík zo zámorskej krajiny Malyk skončil na 27. mieste s časom 53,367. V internom súboji stratil na svojho krajana Fennela len niekoľko tisícin sekundy.
     
    Bulhar Stanislav Benjov zaznamenal v cieli čas 55,040. Ten bol zatiaľ najhorší, a tak sa s ním zaradil na priebežné posledné miesto.
     
    Cretu predviedol sympatický výkon. Čas 53,562 sekundy ho vyniesol na priebežné 31. miesto. Slovák Ninis stále na 22. mieste, ktoré by už ohrozené byť nemalo.
     
    Ukrajinský pretekár Andriy Mandziy dosiahol čas 53,652 sekundy, s ktorým sa zaradil na priebežné 33. miesto. Pred nami je už len trojica pretekárov.
     
    Kórejčan Korey Donghyeon Kim je so svojim výkonom určite spokojný. Čas 54,207 totiž stačil na lepšie ako posledné miesto, konkrétne priebežné 35.
     
    Ind Shiva Keshava štartujúci pod vlajkou medzinárodného olympíjskeho výberu má v cieli čas 53,905. Tento výkon stačí na 35. miesto. Pred nami už len Te-An Lien, reprezentant Taiwanu.
     
    Pre Te-An Liena je samotným zážitkom už len to, že štartuje na olympiáde. Jeho výkon nebol vôbec dobrý, čas 1:02,961 je suverénne najhorší.
     
    Prvá z kvarteta finálových jázd sa práve skončila.
     
    Prvá jazda skončila podľa očakávaní. Najrýchlejší v nej bol domáci favorit Albert Demčenko, ktorý za sebou nechal Nemca Locha i Taliana Zoeggelera. Náš pretekár Jozef Ninis predviedol priemerný výkon, ktorý mu stačil na 22. miesto. My sa s Vami na pár chvíľ rozlúčime. Druhá jazda začína už o 17:40, sledujte u s nami.
     
    Štartovacia listina druhej finálovej jazdy :

    1. Andi Langenhan (GER)
    2. Samuel Edney (CAN)
    3. Felix Loch (GER)
    4. Armin Zoeggeler (ITA)
    5. Semen Pavličenko (RUS)
    6. Albert Demčenko (RUS)
    7. Martins Rubenis (LAT)
    8. David Moeller (GER)
    9. Christopher Mazdzer (USA)
    10. Reinhard Egger (AUT)
    11. Wolfgang Kindl (AUT)
    12. Dominik Fischnaller (ITA)
    13. Maciej Kurowski (POL)
    14. Emanuel Rieder (ITA)
    15. Toennes Stang Rolfsen (NOR)
    16. Jo Alexander Koppang (NOR)
    17. Ondřej Hyman (CZE)
    18. Inars Kivlenieks (LAT)
    19. Daniel Pfister (AUT)
    20. Kristaps Maurinš (LAT)
    21. Alexander Pereťjagin (RUS)
    22. Thor Haug Noerbech (NOR)
    23. Gregory Carigiet (SUI)
    24. Jozef Ninis (SVK)
    25. Andriy Mandziy (UKR)
    26. Valentin Cretu (ROU)
    27. Stanislav Benyov (BUL)
    28. Mitchel Malyk (CAN)
    29. John Fennell (CAN)
    30. Hidenari Kanayama (JPN)
    31. Bruno Banani (TGA)
    32. Bogdan Macovei (MDA)
    33. Andiry Kis (UKR)
    34. Aidan Kelly (USA)
    35. Alexander Ferlazzo (AUS)
    36. Tucker West (USA)
    37. Te-An Lien (TPE)
    38. Shiva Keshavan (IND)
    39. Donghyeon Kim (KOR)
     
    Druhá finálová jazda sa práve začala !
     
    Sériu druhých jázd odštartoval Nemec Andi Langenhan, ktorý sa oproti svojmu prvému vystúpenie v ľadovom korytu polepšil. Jeho finálny čas má hodnotu 52.480, v súčte oboch jázd 1:45.187.
     
    Za sebou to má aj kanadský sánkár Samuel Edney, ktorý sa s celkovým časom 1:45.329 zaradil za Nemca Langenhana.
     
    Felix Loch potvrdil aj vo svojej druhej jazde rolu veľkého medailového ašpiranta. Súčet jeho časov má hodnotu 1:44.149 minúty, s ktorým sa zaradil jasne na líderskú pozíciu.
     
    Armin Zoeggeler nestačil na Felixa Locha. V celkovom zúčtovaní dosiahol Talian čas 1:44.893, ktorý mu zatiaľ zabezpečil druhé miesto.
     
    Na trati sa predstavil aj jeden z trojice domácich reprezentantov, Pavličenko, po ktorom už v ľadovom koryte očakávame obrovského favorita Demčenka. Semen sa s časom 1:45.253 zaradil na aktuálnu štvrtú pozíciu.
     
    Druhá jazda Felixa Locha bola naozaj extrémne rýchly, nestačil na ňu ani Albert Demčenko, ktorý nebude po úvodnom sánkárskom dni na prvom mieste. S časom 1:44.443 mu patrí priebežné druhé miesto.
     
    Lotyš Martins Rudens sa s celkovým súčtom oboch jázd 1:45.335 zaradil na priebežné siedme miesto.
     
    Rubenis dlho na poslednom mieste neostal, na priebežný chvost sa prepadol Moeller s časom 1:45.646.
     
    Nemec Moeller na ňom aj ostáva, pred neho sa totiž posunul Američan Christopher Mazdzer, ktorý zaznamenal v celkovom súčte čas 1:45.646 minúty.
     
    Rakúšan Reinhard Egger sa po absolvovaní druhej jazdy posúva s celkovým súčtom 1:45.194 na priebežné piate miesto.
     
    V ľadovom koryte sa teraz predstavili dvaja rakúski reprezentanti za sebou. Wolfgang Kindls sa s časovým súčtom 1:45.300 zaradil na priebežnú siedmu pozíciu. Posledný stále Moeller.
     
    Talian Dominik Fischnaller sa usadil na priebežnú siedmu pozíciu. Jeho celkový čas má hodnotu 1:45.269 minúty.
     
    Jediný Poliak v štartovom poli Maciej Kurowski predviedol pri svojom druhom pokuse o niečo lepšiu jazdu. S celkovým časom 1:46.222 sa prepadol na priebežnú trinástu pozíciu, ktorá je zatiaľ aj tou poslednou.
     
    Posledný z trojice Talianov Emanuel Rieder sa s časom 1:45.856 posúva na trináste miesto, pred poliaka Kurowskiho.
     
    Ako pätnásty vyštartoval do druhej jazdy Toennes Stang Rolfsen. Jeho celkový časový súčet 1:45.981 stačí zatiaľ na štrnástu pozíciu.
     
    Ďalší nórsky reprezentant, ktorým je Jo Alexander Koppang, mal dobrý štart, postupne sa však prepadol a jeho finálny čas 1:45.922 stačí na priebežné 14. miesto, na ktoré sa presunul práve pred svojho reprezentačného kolegu a krajana Rolfsena.
     
    Jediný reprezentant našich západných susedov, Ondřej Hyman, zašiel pri druhom pokuse lepšiu jazdu. Jeho čas po súčte je na hodnote 1:46.367, čo stačí na priebežné sedemnáste miesto.
     
    Lotyš Inars Kivlenieks predviedol slušnú druhú jazdu. S časom 1:45.799 sa zaradil na aktuálnu trinástu pozíciu.
     
    Kivlenieks sa z trinástej pozície dlho nepotešil, okamžite ho z nej zosadil Rakúšan Daniel Pfister sa s konečným časom 1:45.727 dostal na priebežné trináste miesto.
     
    Lotyšský reprezentant Kristaps Maurins zaznamenal v celkovom súčte čas 1:46.067, ktorý mu priebežne zabezpečil osemnáste miesto.
     
    Domáci reprezentant Alexander Pereťjagin, ktorý sa predstavil ako posledný zo sánkárov usporiadateľskej krajiny, zaznamenal čas 1:45.265, s ktorým sa posunul na slušné siedme miesto.
     
    Thor Haug Noerbech sa po celkovom súčte dvoch jázd zaradil s časom 1:45.873 zaradil na priebežné sedemnáste miesto.
     
    Helvétsky reprezentant Gregory Carigiet, ktorý po prvej jazde okupoval jedenástu pozíciu, sa s celkovým časovým súčtom 1:45.354 zaradil na dvanáste miesto. Na svoje vystúpenie sa už pripravuje Slovák Jozef Ninis !
     
    Jozef Ninis nepredviedol v druhej jazde zlý výkon. Jeho celkový časový súčet má hodnotu 1:46:075 minúty. Rodák z Čadce sa zaradil na priebežnú dvadsiatu pozíciu, uvidíme, na čo to bude stačiť v celkovom poradí.
     
    Ukrajinec Andriy Mandziy sa s časom 1:47.313 zaradil na priebežné posledné miesto, ktoré dlhú dobu okupoval Čech Hyman.
     
    Rumun Cretu zaznamenal v celkovom súčte oboch jázd takisto horší čas ako Hyman. Zaradil sa na priebežnú 25. pozíciu. Pred nami sú pretekári, ktorí by už nemali výraznejšie prehovoriť do bojov v prvej dvadsiatke.
     
    Dve jazdy v ľadovom koryte má za sebou aj Bulhar Stanislav Benyov, ktorému súčet z dvoch jázd v hodnote 1:50.046, stačí na priebežné posledné miesto.
     
    Pred sebou máme dvojicu mladých kanadských pretekárov, ktorí majú ešte na výraznejšie umiestnenie kopec času. Prvý z nich, Mitchel Malyk sa s celkovým súčtom 1:46.768 posunul na 25. miesto.
     
    John Fennel predviedol v súčte dve horšie jazdy ako jeho krajan. S celkovým súčtom 1:46.911 sa zaradil na priebežné 27. miesto.
     
    Reprezentant krajiny vychádzajúceho slnka Hidenari Kanayama má pre dnes už takisto splnené. Jeho celkový čas 1:47.289 mu zaručil priebežnú 28. pozíciu.
     
    Reprezentant Toga Bruno Banani, ktorý má rovnaké meno ako svetoznáma nemecká značka textílie, zašiel dobrú jazdu. S celkovým časom 1:47.293 sa zaradil na priebežnú 29. pozíciu.
     
    Bogdan Macovei sa s celkovým časovým súčtom 1:48.862 zaradil na priebežné predposledné miesto.
     
    Ukrajinec Andiry Kis sa s celkovým časovým súčtom 1:46.891 zaradil na aktuálnu 27. pozíciu.
     
    Mladý reprezentant Spojených štátov amerických Aidan Kelly dosiahol konečný čas 1:46.467, s ktorým sa dostal na priebežné 25. miesto.
     
    Pomaly, ale isto sa nám dnešný program sánkárov chýli ku svojmu koncu. Jozef Ninis okupuje 22. miesto, o ktoré by už nemal prísť.
     
    Sánkar z krajiny protinožcov Alexander Ferlazzo dosiahol v konečnom zúčtovaní čas 1:47.214. Stačí to na tridsiate miesto.
     
    Náš pretekár Jozef Ninis sa napokon mohol predsa prepadnúť o jednu pozíciu. Američan Tucker West má v konečnom zúčtovaní len o niečo horší čas, ako náš reprezentant, konkrétne 1:46.108 sekundy.
     
    Exotický reprezentant Te-An Lien z Taiwanu dokázal dokončiť aj svoju druhú jazdu. Darilo sa mu v nej dokonca lepšie ako v tej úvodnej. Na celkovom poradí sa však nič z jeho pohľadu nemení a s časovým súčtom 1:58.276 bude uzatvárať 37 členné štartové pole.
     
    Shiwa Keshavan, ktorý dostal možnosť zúčastniť sa olympiády pod vlajkou medzinárodného olympíjskeho výberu, zaznamenal v súčte oboch jázd čas 1:49.108, ktorý mu zaručil 36. miesto a teda prepad oproti prvej jazde o dve miesta.
     
    Sobotný program sánkárov nám uzatvorila jazda Kórejčana Donghyeon Kim, ktorý sa s celkovým časom 1:48.810 dostal na 35. miesto.
     
    Sobotný program v sánkárskom sektore sa práve skončil.
     
    Druhá finálová jazda je za nami. Na popredných miestach nám priniesla jednu výraznú zmenu. Domáce želiezko v ohni Albert Demčenko sa oproti prvej jazde prepadol na druhé miesto, líderskú pozíciu zaujal Nemec Felix Loch. Tretí je po sobote Armin Zeoggler z Talianska.
     
    Nášmu zástupcovi v tejto disciplíne, Jozefovi Ninisovi, patrí po sobotnom programe 22. miesto. V druhej jazde si ani nepohoršil, ani nepolepšil. Ostal na tom istom. Veríme, že zajtra sa mu podarí predrať o nejaké pozície vyššie.
     
    Priebežné poradie po sobotnom programe:

    1. Felix Loch (GER) 1:44,149
    2. Albert Demčenko (RUS)
    3. Armin Zoeggler (ITA) +0,744
    4. Andi Langenhan (GER) +1,038
    5. Reinhard Egger (AUT) +1,045
    6. Seman Pavličenko (RUS +1,104
    7. Alexander Pereťjagin (RUS) +1,116
    8. Dominik Fischnaller (ITA) +1,120
    9. Wolfgang Kindl (AUT) +1,151
    10. Samuel Edney (CAN) +1,180
    11. Martins Rubenis (LAT) +1,186
    12. Gregory Carigiet (SUI) +1,205
    13. Christopher Mazdzer (USA) +1,238
    14. David Moeller (GER) +1,497
    15. Daniel Pfister (AUT) +1,578
    16. Inars Kivlenieks (LAT) +1,650
    17. Emanuel Rieder (ITA) +1,707
    18. Thor Haug Noerbech (NOR) +1,724
    19. Jo Alexander Koppang (NOR) +1,773
    20. Toennes Stang Rolfsen (NOR) +1,832
    21. Kristaps Maurinš (LAT) +1,918
    22. Jozef Ninis (SVK) +1,926
    23. Tucker West (USA) +1,959
    24. Maciej Kurowski (POL) +2,073
    25. Ondřej Hyman (CZE) +2,218
    26. Aidan Kelly (USA) +2,318
    27. Mitchel Malyk (CAN) +2,619
    28. Valentin Cretu (ROU) +2,692
    29. Andiry Kis (UKR) +2,742
    30. John Fennell (CAN) +2,762
    31. Alexander Ferlazzo (AUS) +3,065
    32. Hidenari Kanayama (JPN) +3,140
    33. Bruno Banani (TGA) +3,144
    34. Andriy Mandziy (UKR) +3,164
    35. Donghyeon Kim (KOR) +4,661
    36. Bogdan Macovei (MDA) +4,713
    37. Shiva Keshavan (IND) +4,959
    38. Stanislav Benyov (BUL) +5,897
    39. Te-An Lien (TPE) +14,127
     
    Z mojej strany je to na dnes všetko. Pri zvyšných dvoch finálových jazdách, po ktorých budeme poznať medailistov, Vás opäť privíta moja maličkosť. Ďakujem Vám za pozornosť, želám pekný zvyšok soboty a pevne verím, že si nenecháte náš prenos ujsť ani zajtra. (19:00:59)

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Michal Bakoš