Vítkovice – Zlín 2:5 (kon.) | Litvínov – Sparta Praha 3:2 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Třinec 2:6 (kon.)
Kladno – Plzeň 0:1 (kon.) | Kometa Brno – Hradec Králové 2:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 4:2 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
Mountfield HK
cz Štvrtok 06.02.2014, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka se podařila využít. Domácí se dostali do obrovského tlaku, kotouč neustále poskakoval v útočném pásmu Hradce. Kuboš totiž vypálil od modré, odražený puk dostal na hokejku Koreis. Ten zachoval klid a našel na pravé straně kruhů VOJTĚCHA NĚMCE, pro kterého nebyl problém zakončit do opuštěné klece. Kantor byl hodně rozhozený a nestihl se vrátit do klasické pozice. Kometa tak otáčí výsledek a jde do vedení. Asistence: Jakub Koreis, Petr Kuboš.
     
    40:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Brně vybuchlo naplno šampaňské, domácím se konečně podařilo vstřelit vyrovnávací branku a po více jak pěti třetinách před svým publikem se může Kometa radovat plnými doušky. Krásný pas poslal z pravého kruhu Čermák, před hradeckou brankou byl JAN HRUŠKA a jeho teč skončila za zády Pavla Kantora. Kapitán Komety to provedl skvěle a skutečně ten pas stál za to. Pro útočníka Brna to pak už byla snadná práce. Asistence: Leoš Čermák, Vojtěch Němec.
     
    03:00
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak vše je jinak. Nejprve si vytvořil obrovskou šanci Harant, který si nabruslil zpoza brány před Trvaje, toho však střelou mezi betony nepřekonal. Uběhl jen velmi krátký čas a urodila se prakticky totožná akce. Akorát na konci této gólové trefy byl JAROSLAV KUDRNA. Jeho svižná a přímočará střela zapadla přesně k levé tyči zkušeného brněnského gólmana. Ačkoliv to vypadalo na výborný úvod a tlak Komety s plným množstvím šancí, raduje se soupeř. Bez asistence.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 41. J. Hruška (Čermák, V. Němec), 57. V. Němec (Koreis, Kuboš) – 3. Kudrna


    HC Kometa Brno: Trvaj (Klimeš) – Kempný, Kováčik, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Sedlák – Káňa, V. Němec, T. Svoboda – J. Hruška, Čermák (C), T. Vondráček – Burian, Koreis, Novotný – Wasserbauer, Zohorna, Mrázek – Raška. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Jank, Harant, Mikuš, Pláněk, Frühauf, Ptáček, Prokop – Šimánek (C), Mertl, Kudrna – Květoň, Marha, Dej – Škoda, Tvrdí, Pospíšil – Červený, Knotek, Marek. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Robert Müllner – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 6805