NY Rangers – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 1:2 (kon.) | Boston – Vancouver 3:1 (kon.)
Florida – Toronto 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 2:0 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:1 (kon.)
St. Louis – Ottawa 4:5 (2:3 po s.n.) | Minnesota – Tampa Bay 2:1 (kon.) | Arizona – Dallas 1:3 (kon.)
po s.n. (2:3)
St. Louis Blues
4:5 (1:0, 2:1, 1:3 - 0:0)
Ottawa Senators
cz Streda 05.02.2014, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ottawa Senators.
    Rozhodující branku v samostatných nájezdech vstřelil svižnou střelou tahem k pravé tyči KYLE TURRIS.
     
    51:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V Scottrade Center se hraje nádherný hokej, je srovnáno na 4:4! JORDAN LEOPOLD překonal Lehnera ze záporného úhlu, puk se odrazil od brankáře Senators do branky! Asistence: Jaden Schwartz, Derek Roy.
     
    48:27
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je tedy šokující vstup Ottawy do třetí třetiny! Sens se štěstím udrželi útočné pásmo, ke střele se tak dostal kapitán hostů JASON SPEZZA. Ten vypálil zápěstím z levého kruhu, puk končí dokonale přesně v levém horním rohu branky! Asistence: Mika Zibanejad, Mark Methot.
     
    47:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla tedy klika. KYLE TURRIS naslepo nahazoval puk zpoza branky do předbrankového prostoru na některého ze spoluhráčů, kotouč si ale za vlastního brankáře srazil obránce Blues. Asistence: Erik Karlsson, Jared Cowen.
     
    45:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rychlý brejk Ottawy končí brankou! Karlsson přihrál za obranu Spezzovi, který vyzval bekhendovou přihrávkou ke střele do prázdné branky MILANÁ MICHÁLKA! Asistence: Jason Spezza, Erik Karlsson.
     
    39:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zasloužená odměna za výkon ve druhé třetině přichází. V nepřehledné situaci nabil Schwartz na zcela volného DAVIDA BACKESE, který z levého kruhu trefil prázdnou bránu. Asistence: Jaden Schwartz, Barret Jackman.
     
    35:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí ale na branku Ottawy odpovídají tím nejlepším možným způsobem. Po povedené nahrávce Paajarviho na pravý kruh se pod břevno trefil T. J. OSHIE. Branku ještě museli posvětit videorozhodčí v Torontu. Asistence: Magnus Paajarvi, Alex Pietrangelo.
     
    34:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Někdy může být hokej i nelogický, to se nám teď naplno projevilo. Domácí Blues doslova drtili soupeře v přesilových hrách, gól byl naspadnutí. Místo toho ale udeřili hosté z rychlého brejku. Po nádherné otočce a bekhendové přihrávce velezkušeného kapitána Spezzi se nekompromisní střelou z voleje z levého kruhu trefil hvězdný obránce Sens ERIK KARLSSON. Asistence: Jason Spezza.
     
    14:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nádhernou souhru teď předvedli Oshie, Berglund a BRENDAN MORROW, který po přiťuknutí Berglunda z předbrankového prostoru mohl trefit do prázdné branky. Asistence: Patrick Berglund, T. J. Oshie.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 15. Morrow (Berglund, Oshie), 36. Oshie (Paajarvi, Pietrangelo), 40. Backes (Schwartz, Jackman), 52. Berglund (Schwartz, Roy) – 35. Karlsson (Spezza), 46. Michálek (Spezza, Karlsson), 48. Turris (Karlsson, Cowen), 49. Spezza (Zibanejad, Methot), rozh. náj. Turris


    St. Louis Blues: Halák (Elliot) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman (A), Shattenkirk, Polák, Leopold – Stewart, Backes (C), Steen (A) – Tarasenko, Roy, Schwartz – Oshie, Berglund, Paajarvi – Reaves, Lapierre, Morrow.
    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Karlsson (A), Cowen, Gryba, Methot, Ceci, Wiercioch – Ryan, Turris, MacArthur – Zibanejad, Spezza (C), Michálek – Neil (A), Smith, Greening – Condra, Da Costa, Conacher.

    Rozhodca: Hasenfratz, Joannette – Henderson, Murchison

    Diváci: 19 260