Kadaň – Havířov 4:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:5 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 1:2 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:3 (po pr.)
Olomouc – Most 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
HC Dukla Jihlava
cz Pondelok 03.02.2014, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Dukla trefuje prázdnou bránu. Radek Hubáček vyhrál buly a VÁCLAV JAROŠ poslal kotouč přes celé kluziště do opuštěné sítě. Asistence: Radek Hubáček.
     
    59:40
    Domácí kombinovali a od Marka Drtiny se dostal ke kotouči Petr Polodna, který svou střelou z levého kruhu prověřil jen Rittichovu lapačku.

    Dukla si bere time-out.
     
    59:01
    Marek Drtina svým spurtem zabránil soupeři ve vstřelení gólu do odkryté klece!
     
    58:32
    Ondřej Kacetl je na střídačce! Havlíčkův Brod je v šesti bruslařích proti čtyřem!
     
    58:32
    Rebelové budou hrát přesilovou hru! To je velká šance na snížení! Na lavici hanby putuje Petr Mocek (JIH) za zdržování hry.

    Domácí si berou time-out!
     
    55:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu snižují skóre a pomáhá jim k tomu využitá přesilovka! Novic v sestavě Havlíčkova Brodu Martin Špok poslal kotouč na hůl MARKA DRTINY, který z vrcholu levého kruhu propálil Davida Ritticha, který si ani neškrtl! Asistence: Martin Špok a David Stach.
     
    55:09
    Domácí celek má znovu šanci na to, aby udeřil v přesilovce, i když dnes mu početní výhody nepomáhají, ale naopak Rebely sráží. Roman Mikeš (JIH) je potrestán za hákování.
     
    53:31
    Jakub Tomi se prodral až na pravý kruh. Zde si sjel blíže k bráně a svým pokusem rozezvučel v Rittichových uších slastný zvuk tyče! Následně pokryl jihlavský gólman střelu lehkou jako pírko z hole Jakuba Kadlece.
     
    50:09
    Možná je to jedna z posledních šancí Rebelů na to, aby něco udělali s výsledkem. Na trestnou lavici je odeslán Radek Hubáček (JIH).
     
    48:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si v přesilové hře znovu bere svůj náskok o dvě branky zpět! Petr Mocek se na pravém kruhu dostal ke střele, kterou namířil ale jen do betonů Ondřeje Kacetla, který kotouč ukryl mezi nimi, ale do domácího muže s maskou následně zajel RADEK HUBÁČEK, který získal puk a doklepl jej do prázdné brány. Hraničilo to s postavením útočícího hráče v brankovišti, nicméně branka platí a Dukla ta vede 4:2 a je na dobré cestě k tomu, aby se znovu osamostatnila na třetím místě! Asistence: Petr Mocek a Jiří Dobrovolný.
     
    48:26
    Komplikace pro havlíčkobrodský celek. Marek Drtina (HBR) je vykázán na trestnou lavici za hákování.
     
    46:12
    Rozhodčí dlouho držel ruku na výhodu a domácí celek směle kombinoval na hranici středního a útočného pásma. Následně je na lavici pro hříšníky vykázán Zdeněk Čáp (JIH) za sekání.
     
    42:06
    Další komplikace pro Duklu. Tomáš Střecha (JIH) dostal trest za sekání a oslabuje tak svůj tým v ten nejhorší možná moment.
     
    41:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují a tento zápas získává nový náboj! Kotlina se otřásá v základech. Po levém křídle se procpal do pásma a vypálil Ladislav Gengel. Puk se dostal na hokejku JANA POHLA, který střelou backhandem pod Rittichův beton snižuje na 2:3! Asistence: Ladislav Gengel.
     
    37:27
    Rebelové dlouze kombinovali, ale nikdo z domácího souboru se neměl k pořádnému zakončení. Následně se na levém kruhu dostal ke kotouči David Stach, ale jeho sraženou střelu mířící na brankový oblouk jeho jmenovec Rittich pokryl.
     
    36:15
    Jakub Kadlec byl po několika nezdařilých pokusech svého týmu o průnik k Rittichovi nejblíže k tomu to změnit, ale byl faulován. K zemi jej srazil Ondřej Malec (JIH). Domácí ale následně zahráli na icing, takže se vhazuje ve středním pásmu. Jihlavský hráč pyká za napadení.
     
    32:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté znovu využívají přesilovku a je to již o dva góly. Trochu krutá rána pro jinak v této třetině lepší tým. A znovu je u toho namočená stejná dvojice, jako u první trefy. Zdeněk Čáp se dostal na modré čáře ke střele a PETR MOCEK tečoval puk za bezmocného Ondřeje Kacetla! Asistence: Zdeněk Čáp a Filip Seman.
     
    31:23
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Na trestnou lavici se potrestán Roman Maliník (HBR) na 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Nutno je ale dodat, že jihlavský hráč si za to svým špatným postavením mohl sám.
     
    30:03
    Domácí tým bude hrát přesilovku! Tomáš Střecha (JIH) je odeslán na trestnou lavici za podražení. Rebelové tak mohou také udeřit v přesilové hře.
     
    27:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava nakonec dvojnásobnou přesilovku využívá a dostává se do vedení! Už to vypadalo nadějně, když Petr Polodna vyhazoval vysokým obloukem kotouč ven z pásma, ale na modré čáře jej zachytil Zdeněk Čáp, jenž nahrál křížně na pravý kruh, kde se do protipohybu Ondry Kacetla trefil PETR MOCEK! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    27:10
    Jan Berger (HBR) je odeslán na trestnou lavici za hákování. Rebelové jdou na 52 vteřin do tří! To je dobrá šance pro hosty!
     
    26:02
    Následně je vyloučen Martin Vágner (HBR) za nedovolené bránění. Jihlava se může dostat do tlaku.
     
    26:02
    Nyní ale ukázala své ostře nabroušené zoubky také hostující skvadra z Jihlavy! Po přiklepnutí Patrika Přidala, jejž si Dukla stáhla pro tento zápas z Moravských Budějovic, se hnal na bránu Adam Zeman. Jeho ránu z levého kruhu ale bravurně pokryl do lapačky Ondra Kacetl!
     
    18:44
    Rebelové se ale málem dostali do vedení! Petr Polodna vyhodil kotouč, který ještě stihl dobruslit a vyslat jej na jihlavskou branku. Před Davidem Rittichem touš ještě tečoval Roman Maliník, hostující brankář ale včas sklapl své nohy a podržel Duklu!
     
    18:31
    Početní výhodu si zahraje také tým z krajského města Vysočiny. Na trestnou lavici byl za podražení vykázán Jan Berger (HBR).
     
    13:35
    Domácí tým bude hrát přesilovou hru. Za hákování je vykázán na dvě minuty na trestnou lavici Josef Kolda (JIH). Zda si odkroutí celý trest, to záleží i na jeho spoluhráčích.
     
    12:06
    Filip Seman se prodral po levém křídle až na spodek kruhu, odkud ale vyprášil jen Kacetlovy betony. Následně se ale dostal ke kotouči. Jeho nahrávku však nedokázal ztečovat do sítě Radek Hubáček, který byl odstaven obráncem!
     
    08:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové svůj nápor přetavili ve vyrovnávací branku a zápas je tak opět na začátku! Dlouho to vypadalo, že kombinace domácího celku nikam nepovede, až nakonec vystřelil od modré čáry Jakub Kadlec, jeho dělovka zamířila vedle, ale od zadního mantinelu se odrazila na brankoviště, kde doklepl puk nad Rittichovou lapačkou do sítě KAROL KORÍM! Asistence: Jakub Kadlec.
     
    05:16
    Fantastický Ondra Kacetl podržel svůj celek ve hře! Petr Štěpánek se protáhl po levém křídle až na kruh, kde měl dost prostoru, ale jeho ránu na zadní tyč bravurně vykopl domácí muž s maskou svým betonem. K dorážce se dostal Adam Zeman, jenž měl před sebou volný celý prostor kasy, ale kde se vzal, tu se vzal, parádní zákrok ukázal beton Ondřeje Kacetla!
     
    00:42
    Martin Vysloužil (JIH) oslabuje svůj celek. Provinil se hákováním. Rebelové mohou brzce srovnat.
     
    00:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Stejně jako v předchozím střetnutí na ledě Kotliny, i dnes se dostává Dukla z první šance do vedení! Ihned po úspěšném vhazování od Radka Hubáčka se dostal kotouč přes Filipa Semana na hokejku MARKA PROKŠE, který svůj pokus umístil přesně nad rameno Ondřeje Kacetla! Asistence: Filip Seman a Radek Hubáček.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 9. Korím (Jakub Kadlec), 42. Pohl (Gengel), 56. Drtina (Špok, Stach) – 1. Prokš (Seman, Hubáček), 28. Mocek (Čáp), 33. Mocek (Čáp, Seman), 49. Hubáček (Mocek, Dobrovolný), 60. Jaroš (Hubáček)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Sedláček) – Drtina, Kolafa, Vágner, Pohl, Korím, Semrád, Zítka – Maliník, Polodna "C", Stach – Berger, Gengel, Špok – Milfait, Tomi, Jakub Kadlec – Kučera, Stehlík, Richter – Šesták.
    Trenér: Jiří Mička.

    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Mocek, Jaroš, H. Tobola, Jícha, Kolda, Dobrovolný "A", Stebich, Čáp – Prokš, Hubáček "C", Seman – P. Štěpánek, Zeman, Velecký – Kuřítko, Střecha, Malec – Mikeš, Přidal. .
    Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Jan Hribik, Petr Úlehla – Milan Kis, Tomáš Svoboda

    Diváci: 2631