Barys – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | Viťaz – Lev 3:4 (0:1 po s.n.) | Novgorod – Riga 0:1 (0:1 po s.n.)
D. Moskva – HC Slovan 2:3 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Utorok 28.01.2014, 16:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Tak ešte veľmi krušných 20 sekúnd pred nami, na trestnej Jonathan Sigalet za podrazenie.
     
    59:27
    Dinamo hrá power-play, Jerjomenko na striedačke!
     
    59:04
    Obrovská šanca Dinama, Slovanisti sa hádzali do striel ako keby padali peniaze z neba! Tak to má byť!
     
    57:08
    Jurij Babenko sa dostal do šance po strate puku od hostí. Napriahol, no len do Janusových betónov. Uf, odľahlo všetkých fanúšikom Slovana v Moskve!
     
    56:20
    Leo Komarov sa dostal do rýchlej šance hneď po buly v strednom pásme po chybe od Školu, následne atakoval Janusa do hlavy, Slovan si zahrá presilovku 5 na 3!
     
    56:06
    Radivojevič dostal hokejkou do tváre, toto hrá do karát! Volkov na trestnú.
     
    52:42
    Mário Bližňák si už v tomto zápase zrejme nezahrá, 10 minútový osobný trest.
     
    52:42
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Presne toto sme nechceli, JEGOR ĎUGIN dokpelával puk do prázdnej brány po tom, čo dobre zapracoval v súboji so Škoulom Karpov. Asistencie: Maxim Karpov.
     
    50:52
    Šatan sa dostával do podobnej situácie ako pri treťom góle, tentoraz bol však dobre pokrytý a k zakončeniu sa nedostal.
     
    50:08
    Bude teraz horúco. Mojžíš si sadá za sekanie.
     
    47:45
    Dinamo je poriadne zaskočené, prvá výhra Slovanistov nad hráčmi z Moskvy nabudne platnosť o 13. minút!
     
    45:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    MIROSLAV ŠATAN dáva nečakaný gól! Po priťuknutí puku o mantinel sa rútil na Jerjomenka ako v zápase proti Čechom na MS 2012. Miro vie tie blafáky perfektne, Jerjomenko bez šance! Asistencie: Vladimír Mihálik.
     
    Sranda, v Moskve poznajú Elán. Hrajú "Nie sme zlí"
     
    43:59
    Opäť zdvihnutá ruka hlavného arbitra, sekanie a Bartovič smer lavica hanby.
     
    40:27
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ešte jedna celá presilovka pred nami vážení! Slovan to stihol ešte pred vypršaním 5 sekundovej presilovky 5 na 3. MARTIN ŠKOULA dostal puk po buly na svoju hokejku, prešiel si popri modrej čiare na druhú stranu, odkiaľ vystrelil. Opäť popod betóny. Asistencie: Branko Radivojevič.
     
    40:21
    Ešte 5 sekúnd presilovky, Juraj Mikúš sa drží za tvár. Slovan si tak predĺži presilovku, 5 sekúnd je to 5 na 3! Hra so zdvihnutou hokejkou, Andrej Mironov.
     
    38:25
    Dobrý protiútok Slovana, na ľavom krídle sa rútil Miklík, ktorý posielal puk na rýchlik zvaný Bartovič. Ten bol nedovolene bránený Korjaginom – presilovka Slovan Bratislava!
     
    35:11
    Kvapil teraz dostal puk až do pásma. Posielal krížny puk pred bránu, Janus bol na druhej strane brány, bol prakticky prekonaný. Náhradným brankárom sa stal Radivojevič, ktorý svojou hokejkou zabránil istému gólu. Toto bola šanca!
     
    33:28
    Sekanie od Šatana , krušné chvíle pre Slovan! Cvetkov sa dokonca ocitol sám nikým nekrytý pred Janusom, po opäť nedôslednej obrane hostí. Puk sa k nemu však nakoniec nedostal.
     
    30:26
    Kukumberg to schytal do tváre, no pred tým sa rútil sám na Janusa Karsums, ktorý trestuhodne zahodil!
     
    26:17
    Slovan Bratislava dal gól!
    MICHEL MIKLÍK si prišiel pre puk až k Janusovi, prešiel si svojim pásmom, stredným, dostal sa až do útočného, kde sa po pravom krídle predral až na kruh. Nič nevymýšľal, vystrelil a popod betóny to tam konečne padlo! Bez asistencii.
     
    25:25
    Sigalet sa dostal k odrazenému puku, nič mu nebránilo k tomu, aby tvrdo vypálil. Obetavým zákrokom sa prezentoval Gorovikov, ktorý určite teraz vidí hviezdičky. Škoda!
     
    25:13
    Za hákovanie na Kukumberga odchádza na trestnú lavicu Jaalasvaara.
     
    24:56
    Pestuško dostal až príliš veľa priestoru na pravom kruhu, dokonca si ešte vylepšil pozíciu a nakorčuľoval si pred Janusa. Jaro si dal aj teraz pozor, jednoducho, keď má deň – čaruje!
     
    17:43
    Slovan konečne v pásme, krásna akcia v podaní Šatana, ktorý posielal krížnu prihrávku na Radivojeviča, ten z prvej len do pravého betónu Jerjomenka.
     
    17:27
    Rjazancev opäť na trestnej, tentoraz za nedovolené bránenie Marka Daňa.
     
    14:24
    Slovan a jeho druhé oslabenie. Sekanie a Kukumberg na trestnej. Krušné chvíle pre belasých.
     
    10:52
    Na ľade Radivojevič, Filip Novák smer trestná lavica za hákovanie. Nebyť tohto faulu, tak mohol Branko kľudne zakončovať.
     
    08:55
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Tak to je poriadna smola! DMITRY PESTUNOV využíva prvú presilovku Dinama. Nedôslednosť Mojžíša pred bránou, presná prihrávka od Volkova, nechytateľný teč a Janus bol bezmocný. Asistencie: Konstantin Volkov, Marek Kvapil.
     
    07:18
    Previnilec Rjazancev na ľade, no teraz sa misky váh prelejú na druhú stranu. Za hákovanie von na dve minúty Radivojevič.
     
    06:00
    Školula aj po druhýkrát švihom od modrej, Radivojevič dobre clonil, chýbalo len kúsok šťastia, Jerjomenko chytá.
     
    05:16
    Tomáš Mikúš vybojoval pre Slovan prvú presilovku, za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Rjazancev. Nebyť jeho potrebného zákroku, Tomáš mohol byť sám pred Jerjomenkom.
     
    02:15
    Myslím, že to bol Mário Bližňák, ktorý sa rútil sám na Jejomenka, ten vytasil ľavý betón včas a tak tento pokus úspešný byť nemohol!
     
    Pripomínam, že v domácom drese sa dnes nepredstaví Dominik Graňák, ktorý, ako dobre všetci viete, maróduje so zlomenou nohou. ZOH sú tak pre neho bohužiaľ tabu. Domino, celá redakcia Ti želá skoré uzdravenie!

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 9. Pestunov (Volkov, Kvapil), 53. Dugin (Karpov) – 27. Miklík, 41. Škoula (Radivojevič), 46. Šatan (Mihálik)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Višnevskij, Mironov, Jalasvaara, Solovjov, Novák, Rjazancev, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Karsums, Mosaljov – Babenko, Dugin, Karpov – Kvapil, Pestunov, Volkov.
    HC Slovan Bratislava: Janus – Štajnuch, Škoula, Sigalet, Mihalík, Mojžíš, Brejčák, Luža – Šatan, Radivojevič, Hudáček – Miklík, Bartovič, Mikúš.J – Bakoš, Bližňák, Kukumberg – Mikúš.T, Kudrna, Šťastný

    Rozhodca: Kiseljov, Romasko – Palej, Šichanov