Třinec – Plzeň 5:1 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:1 (2:1 po s.n.) | Kladno – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.)
K. Vary – Zlín 2:1 (kon.) | Hradec Králové – Slavia 3:1 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 3:1 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HC Slavia Praha
cz Utorok 28.01.2014, 18:00Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostům se přeci jenom podařilo snížit alespoň na rozdíl dvou gólů. Z vrcholu kruhů se svižnou střelou tahem prezentoval Petr Jelínek, jehož pokus tečoval před brankou Kantora stojící "hradecký" útočník ve službách Slavie JAKUB LANGHAMMER. Asistence: Petr Jelínek.
     
    47:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A přeci jenom se JIŘÍ ŠIMÁNEK dostává k zakončení, a je z toho hned gólová radost hradeckého mančaftu. Kapitán Mountfieldu se napřáhl na vrcholu kruhů a zacílil přesně k pravé tyči Furchovy klece. Asistence: Jaroslav Kudrna, Tomáš Mertl.
     
    45:07
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradečtí se dostávají díky rychlému protiútoku do dvoubrankového vedení! JAROSLAV KUDRNA se uvolnil na modré čáře a po pravé straně si to namířil až před Furcha, který kapituloval po střele švihem nad jeho vyrážečku. Asistence: František Ptáček.
     
    05:11
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí hlediště propuká nefalšovaným nadšením! Hradečtí se ve vlastném oslabení dostávají do jednobrankového vedení. RASTISLAV DEJ si počkal za obranou hostů a od červené čáry si to mašíroval na Furcha zcela osamocený a nedal slávistickému gólmanovi střelou nad vyrážečku sebemenší šanci. Bez asistence.

    Filip Červinka

    Góly a asistencie: 6. Dej, 46. Kudrna (Ptáček), 48. Šimánek (Kudrna, Mertl) – 59. Langhammer (Jelínek)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Marha, Květoň – Pospíšil, Tvrdík, Knotek – Švihálek, Červený, Marek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Kadlec "C", Šenkeřík, Kolařík, Štich, Valach, Holub, Knot – Stránský, Bednář, Krenželok – Jelínek, Langhammer, Tomica – Skokan, Růžička, Sklenář – Žejdl, Doležal, Poletín. Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodca: Husička, Pavlovič – Bryška, Lučan.

    Diváci: 4 132