Havlíčkův Brod – Šumperk 2:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 0:3 (kon.) | Olomouc – Litoměřice 6:0 (kon.)
Třebíč – Havířov 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Beroun 4:3 (po pr.) | Most – Benátky n/J 1:8 (kon.)
Ústí n/L – Jihlava 4:3 (kon.)
koniec
HC Olomouc
6:0 (3:0, 2:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
cz Sobota 25.01.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I Petr Přikryl už musí tahat puk ze své sítě! JAN JAROMĚŘSKÝ dostal nabito na modrou čáru, tam se napřáhl, jak jen to šlo, a dělovou ránou pošesté v utkání rozvlnil hostující síť. Asistence: Denis Kindl, Matěj Pekr.
     
    37:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A vzápětí je tu další branka Olomouce, o kterou se postaral JAKUB HERMAN! Ten dostal přesný pas před branku od Radima Kucharczyka a střelou nad vyrážečku Tomáše Krále dává pro soupeře nepopulárního "bůra". Asistence: Radim Kucharczyk, Roman Kadela.
     
    36:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dlouhou dobu se Olomouci nedařilo, ovšem jeden gól z přesilovky nakonec padl. DENIS KINDL si parádně vyjel s kotoučem na holi na levý kruh, odkud vymetl přesně levý horní růžek Královy branky! Asistence: Tomáš Drtil, Matěj Pekr.
     
    19:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V přesilové hře sice Olomouc neuspěla, ve hře pět na pět už ale Kohouti udeřili. Na rozdíl tří branek dává dvanáct vteřin před koncem první části MATĚJ PEKR. Ten se dostal k odraženému kotouči mezi kruhy a střelou zápěstí trefil volné místo nad lapačkou Tomáše Krále. Asistence: Denis Kindl, Radim Matuš.
     
    12:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora zatím vytěžila téměř z minima maximum! Druhý gól olomouckého mužstva vstřelil MICHAL VODNÝ, který v situaci dva na jednoho obdržel nahrávku od Knotka a střelou do levého horního rohu nedal Královi šanci zasáhnout. Asistence: Jan Knotek, Richard Diviš.
     
    05:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Michal Vodný předal za brankou Litoměřic puk na RICHARDA DIVIŠE, který si s kotoučem na holi vyjel až před branku, kde hostujícího brankáře překonal ránou mezi chrániče. Asistence: Michal Vodný.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 6. Diviš (Vodný), 13. Vodný (Knotek, Diviš), 20. Pekr (Kindl, Matuš), 37. Kindl (Drtil, Pekr), 38. Herman (Kucharczyk, Kadela), 50. Jaroměřský (Kindl, Pekr)


    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Cartelli, Ondrušek (C), Janáček, Jaroměřský, Drtil, Staněk, Kadela – Pekr, Kindl, Matuš – Kucharczyk, Herman, Selingr – Diviš, Knotek, Vodný – Heža.
    HC Stadion Litoměřice: Král (41. Přikryl) – Žovinec, Kolář, Drábek, Husák, Šulc, Míka – Budinský, Koudelka, Čermák – Novák, Bahenský, Hašek – Bajaruns, Rubeš, Švagrovský – Racek, Z. Doležal.

    Rozhodca: Talpa – Štětina D., Štětina J.

    Diváci: 951