Bohemians – Liberec jun. 2:2 (kon.) | Senec – Žilina 1:2 (kon.) | Jablonec – Příbram 2:0 (kon.)
Žilina – Slovácko 1:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Dubnica 3:1 (kon.) | Dukla Praha – Ružomberok 1:1 (kon.)
Roudnice – Teplice 1:2 (kon.) | Chomutov – Varnsdorf 0:5 (kon.) | Prešov – Slovan Bratislava 1:4 (kon.)
Poprad – Slovan Bratislava 0:3 (kon.) | Vlašim – Benešov 2:2 (kon.)
koniec
FC Tatran Prešov
1:4 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 22.01.2014, 14:05 • NTC Poprad, Poprad (Slovensko) • Prípravný zápas
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:05.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom z prípravných stretnutí slovenských futbalových klubov počas zimnej ligovej prestávky!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z Národného tréningového centra v Poprade, kde proti sebe od 14:00 nastúpia tímy 1. FC Tatran Prešov a ŠK Slovan Bratislava.

    Hráči klubu 1. FC Tatran Prešov sa po veľmi neúspešnej minulej sezóne v Corgoň lige dostali do druhej ligy, kde doposiaľ odohrali 20 zápasov vrámci jesennej časti a usadili sa na priateľnej štvrtej priečke so ziskom 38 bodov a gólovým skóre 32:15 za 12 výhier, 2 remízy a 6 prehier. Pred Tatranom na tretej priečke s rovnakým počtom bodov a aj s rovnakým gólovým rozdielom sídli tím MFK Zemplín Michalovce a za Tatranom na piatej priečke ŠK SFM Senec so stratou siedmich bodov.
    Prešovčania začali svoju zimnú prípravu presne 8. januára, kedy sa trénerskej dvojici Jozef Kostelník (hlavný tréner) – Stanislav Varga na zraze hlásilo 25 hráčov (z toho 4 brankári), kvôli chorobe chýbal Peter Lipták.
    Prešovskí futbalisti doposiaľ odohrali jeden z plánovaných deviatich prípravných zápasov zimnej prestávky, keď 18. januára na domácej pôde zdolali tím ŠK Futura Humenné (3. liga Východ) jasne 3:0 (1:0) po góloch Patrika Jacka a Lukáša Hrušku (2x).
    Tento zápas je pre Prešovčanov prvý z trojice stretnutí, ktoré majú Prešovčania vrámci zimnej prípravy odohrať proti corgoňligovým tímom v NTC Poprad. Okrem tímu ŠK Slovan Bratislava si pod Tatrami zmerajú sily aj proti klubom Dukla Banská Bystrica (15. február) a MFK Košice (22. feburár).

    Úradujúci majster Corgoň ligy a aktuálny líder corgoňligovej tabuľky po jesennej časti – tím ŠK Slovan Bratislava odohral vrámci jesennej časti Corgoň ligy 19 zápasov, v ktorých nazbieral 42 bodov a gólové skóre 41:22 za 13 výhier, 3 remízy a 3 prehry. Za Slovanom Bratislava sídli na druhej priečke AS Trenčín so stratou šiestich bodov a na tretj priečke MFK Ružomberok so stratou už jedenástich bodov.
    Bratislavčania začali so svoju zimnú prípravu pred jarnou fázou Corgoň ligy o deň neskôr ako Prešovčania – 9. januára 2014, kedy sa hlavnému trénerovi Jozefovi Valovičovi na zraze neuveriteľných 39 hráčov (hráči prvého mužstva a zároveň aj všetci kmeňoví hráči Slovana, ktorí boli na hosťovaní).
    Manažment futbalového klubu Slovan Bratislava zariadil pre svojich hráčov dve sústredenia (jedno podobne ako minulý rok na Štrbskom plese v trvaní 18. – 24. januára a druhé v Turecku v trvaní 9. – 18. februára). Hráči Slovana Bratislava majú v pláne zimnej prípravy 12 prípravných stretnutí (8 zahraničných súperov), z ktorých stihli dva už odohrať.
    Najskôr sa v piatok 17. januára 2014 predviedli na domácej pôde, kde privítali český tím 1. FC Slovácko (8. priečka po jesennej časti) z najvyššej českej Gambrinus ligy a napokon po jedinom bratislavskom góle Marka Milinkoviča remízovali výsledkom 1:1 (1:1).
    Hneď v sobotu 18. januára sa Slovanisti ukázali už vrámci tatranského sústredenia na pôde druholigového MFK Liptovský Mikuláš (posledná 12. priečka po jesennej časti), kde po skvelom výkone vyhrali jednoznačne 3:0 (1:0) – o góly sa postarali hráči Lester Peltier (2x) a Andrej Meszáros.

    Podarí sa Tatranu Prešov na neutrálnej popradskej pôde zabojovať naplno a zdolať favorizovaný Slovan alebo si Bratislavčania pripíšu na svoje konto druhú výhru v príprave?
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Tatran Prešov: Talian – Papaj, Petráš, Hatok, Jacko, Dzúrik, Lipták, Leško, Dolný, Katona, Poliaček

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Grendel, Halenár, Meszáros, Bagayoko, Žofčák ("K"), Kladrubský, Vrablec, Vittek, Szarka
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    1. FC Tatran Prešov: Vinclér – Hruška, Šafranko, Bartek, Cuprišin, Zbiňovský, Makara

    ŠK Slovan Bratislava: Polaček – Gorosito, Josimov, Bagi, Augustin, Hlohovský, Soumah.
     
    Futbalisti oboch tímov sú už nastúpení na trávniku, kde prebieha záverečná fáza ich predzápasovej rozcvičky.
     
    Vyzerá to tak, že začiatok tohto zápasu sa o niekoľko minút omešká. Po rozcvičke sa hráči oboch klubov stiahli do šatní, odkiaľ zatiaľ ešte nevyšli na ihrisko.
     
    Futbalisti oboch tímov a aj rozhodcovia dnešného stretnutia sú už na trávniku a pomaly sa rozmiestňujú na svoje pozície.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    V úvode prvého polčasu sa k lopte po úvodnom výkope dostali Prešovčania, ktorí sa nakátko stiahli pred svoju bránu a následne sa snažia takticky zaútočiť.
     
    1
    Žofčák sa s loptou veľmi dobre presúval po pravej strane, následne chcel prejsť cez Papaja, no nepodarilo sa mu to. Na rad prichádza prvý rohový kop pre Slovan v dnešnom zápase zahrávaný z pravej strany.
     
    2
    Po skvelom centri z rohového kopu na pravej strane od Žofčáka sa k zakončeniu dostal Meszáros, no ten minul loptu. Následne z ľavej strany zakončoval Vittek, no jeho delovka napokon skončila len mimo prešovskej bány.
     
    3
    Z hranice bratislavského pokutového územia na pravej strane tentokrát dobre pálil Dolný, no gólman Perniš bol v strehu a loptu bez problémov ukryl vo svojom náručí.
     
    4
    Aj Prešovčania si vybojovali prvý rohový kop v dnešnom zápase z ľavej strany, ktorý odišiel zahrávať Poliaček. Po jeho dobrom centri pred bratislavskú bránu sa však k lopte dostal pozorný Hatok, ktorý ju odhlavičkoval do bezpečia.
     
    5
    Lipták sa dostal k lopte v centrálnej časti, následne dobrou prihrávkou do behu chcel uvoľniť Poliačeka, no nepodarilo sa mu to. Poliačekovi prešla lopta cez pravú nohu len k bratislavským obrancom.
     
    6
    Z hranice bratislavského pokutového územia tvrdo pálil Prešovčan Poliaček, no jeho prízemná delovka napokon skončila len tesne vedľa brány gólmana Perniša, ktorý zasahovať nemusel.
     
    7
    Bagayoko sa dostal k lopte na pravej strane, následne sa snažil svojou dobou prihrávkou nájsť Halenára, no nepodarilo sa mu to. Obetavý Petráš sa do tejto prihrávky hodil a loptu zblokoval do bezpečia k svojim spoluhráčom.
     
    8
    Z veľkej vzdialenosti na pravej stane loptu dobre odcentroval Bratislavčan Žofčák, no jeho projektil gólman Talian videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    9
    Na pravej strane sa k lopte dostal hosťujúci Poliaček, ktorý loptu dobrou prihrávkou do behu vysunul na Katonu, no asistent hlavného rozhodcu okamžite avízoval jasný ofsajd.
     
    10
    Po peknej prihrávke od Vitteka sa k lopte na ľavej strane dostal Meszáros, ktorý sa snažil svojim krížnym centrom nájsť Žofčáka, no nepodailo sa mu to. Pozoný Papaj aj tentokrát skvele zakročil svojou pravou nohou.
     
    11
    Prešovčania majú loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde si ju veľmi dobre prihrávajú a snažia sa takticky útočiť. Slovanisti však intenzívne napádajú prešovskú rozohrávku.
     
    12
    Z ľavej strany tentokrát loptu skvele odcentoval Leško, jeho projektil sa dostal k bratislavskej bráne, kde jemne hlavičkovo zakončoval Katona, no jeho projektil skončil len v moci gólmana Perniša.
     
    13
    Na druhej strane sa k zakončeniu na hranici prešovského pokutového územia dostal Meszáros, no jeho prízemný projektil gólman Talian úspešne vytlačil na rohový kop svojimi rukami.
     
    14
    Z rohového kopu na ľavej strane tentokrát loptu dobre odcentroval Žofčák, no jeho projektil pozorný Poliaček videl a loptu s prehľadom zachytil na svojich kopačkách.
     
    15
    Bagayoko sa veľmi dobre presúval po pravej strane, no napokon sa pri ňom pristavil pozorný Leško, ktorý ho od lopty odstavil tvrdým faulom. Na rad prichádza voľný kop pre Slovan zo vzdialenosti približne 35 metrov, mierne vpravo.
     
    16
    Slovanisti rozohrali svoj voľný kop nakrátko, následne sa k zakončeniu vo vzdialenosti približne 25 metrov dostal Halenár, no jeho delovka z centálnej časti napokon skončila zblokovaná len tesne nad prešovskú bránu!
     
    17
    Slovanisti mali k dispozícii dva rohové kopy na ľavej strane, ktoré odišiel zahrávať Halenár, no jeho tvrdé centre napokon skončili len v moci prešovských obrancov.
     
    18
    Dolný si poriadne nerozumel so svojim spoluhráčom Leškom takmer pri pokutovom území Slovana Bratislava a táto dvojica napokon prihrala loptu len k svojim súpeom.
     
    19
    Poliaček nekompromisne pálil zo vzdialenosti približne 25 metrov mierne vľavo, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len vysoko nad bránou gólmana Perniša.
     
    20
    Katona sa dostal do zaujímavej pozície na pravej strane a svojim centrom napokon nedokázal prelobovaťpozorného Perniša, ktorý si postrážil ľavú žŕdku svojej brány.
     
    21
    Bratislavčania sa dostali do skvelej gólovej šance! Žofčák sa dostal k lopte na pravej strane, následne ju odcentroval pred gólmana Taliana, kde sa k zakončeniu dostal Vittek, no jeho volejová strela mu veľmi nesadla a lopta skončila len pri prešovských obrancoch.
     
    22
    Po pravej strane sa rýchlo presúval Prešovčan Dzúrik, ktorý loptu odcentroval pred bratislavskú bránu, no tam sa najlepšie zorientoval pozorný Kladrubský, ktorý získal loptu.
     
    23
    Poliaček sa s loptou rýchlo presúval po ľavej strane, následne chcel dobrou krížnou prihrávkou nájsť svojho spoluhráča Katonu, no nepodarilo sa mu to. Následne majú Prešovčania k dispozícii rohový kop z pravej strany.
     
    24
    Katona odcentroval loptu z pravej strany, no jeho projektil napokon skončil len v moci gólmana Perniša, ktorý loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    25
    Dzúrik sa s loptou dobre presúval po pravej strane, následne ju odcentroval pred bránu gólmana Perniša, no tam sa najlepšie zorientoval pozorný Szarka, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    26
    Bagayoko rýchlo bežal po pravej strane, následne si chcel loptu naraziť so Žofčákom, no nepodarilo sa mu to. Prešovčania sú teda opäť pri lopte.
     
    27
    Po pravej strane sa rýchlo presúval Prešovčan Dolný, no napokon sa k nemu pristavil pozorný Niňaj, ktorý ho od lopty svojim telom odstavil.
     
    28
    Szarka sa s loptou rýchlo presúval cez stred, následne si loptu rýchlo vymenil s Grendelom, no už sa cez pozorného Dzúrika k zakončeniu už nedostal.
     
    30
    Slovan dal gól!
    Bratislavský Slovan sa po rýchlom protiútoku dostáva do vedenia! ERIK GRENDEL potiahol loptu cez stred, následne si ju krátkou prihrávkou narazil cez Ákosa Szárku a tesne za prešovskou šestnástkou tvrdo zakončoval. Jeho delovka smerovala k pravej žŕdke prešovskej brány a gólman Talian nemal takmer žiadnu šancu.
     
    31
    Prešovčan Poliaček sa dostal k lopte vo vzdialenosti približne 35 metrov a následne poslal pred bratislavskú bránu tvrdý center. Gólman Perniš bol však v strehu a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    32
    Leško sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no napokon narazil na pozorného Vrableca, ktorý ho od lopty svojim pekným vykopnutím lopty s prehľadom odstavil.
     
    33
    Bratislavčania mali k dispozícii priamy kop po faule prešovského Liptáka vo vzdialenosti približne 21 metrov mierne vľavo. Tento voľný kop odišiel zahrávať Halenár, no jeho delovka napokon trafila len pozorného Leška, ktorý stál v obrannom múre.
     
    34
    Poliaček sa s loptou rýchlo presúval po pravej strane, následne dobrou prihrávkou našiel Dolného, no ten zakončovať nedokázal.
     
    35
    Žofčák sa dostal k lopte na pravej strane a skvelým centrom na ľavú stranu našiel Vitteka! Ten si loptu spracoval hruďou a následne svojou delovkou prekopol bránu prešovského klubu!
     
    36
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde ju majú moci hráči Prešova. Tí sa snažia rýchlo zaútočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    37
    Petráš sa snažil s loptou rýchlo presadiť po pravej strane, no pozorný Meszáros k nemu pribehol a loptu mu odkopol za postrannú čiaru.
     
    38
    Po ľavej strane sa chcel rýchlo presunúť Bratislavčan Grendel, no napokon narazil na pozorného Jacka, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil.
     
    39
    Po peknom krátkom centri z centrálnej časti od Meszárosa sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Halenár, no jeho projektil skončil len tesne vedľa prešovskej brány.
     
    40
    Poliaček mal k dispozícii voľný kop vo vzdialenosti približne 23 metrov, mierne vpravo, no jeho tvrdý center smeroval len do stredu brány, kde gólman Perniš dobre zasiahol.
     
    41
    Po skvelej prihrávke od Žofčáka sa do obrovskej šance dostal Meszáros, no jeho prízemná delovka z ľavej strany napokon skončila zblokovaná len tesne vedľa prešovskej brány!
     
    42
    Po dobrom centri z rohového kopu na pravej strane zahranom od Vrableca sa k zakončeniu dostal Halenár, no jeho projektil skončil len zblokovaný prešovskými obrancami.
     
    43
    Jozef Dolný nekompromisne pálil z centrálnej časti spoza bratislavského pokutového územia, no jeho nekompromisná delovka skončila len tesne nad bránou Slovana.
     
    44
    Prešovčania majú loptu vo svojej moci a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Slovan však intenzívne napáda prešovskú rozohrávku.
     
    45
    V závere zápasu majú Slovanisti loptu vo svojej moci, no už sa nikde neponáhľajú. Vyzerá to tak, že v prvom polčase sa už nič vážne nestane.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V úvode prvého polčasu tohto zápasu sme mohli vidieť pomerne vyrovnaný výkon klubov na oboch stranách, no následne pridali na ofenzívnej aktivite futbalisti Slovana Bratislava, ktorí sa po góle Erika Grendela z 30. minúty dostali do vedenia. Následne mal za Slovan obrovskú šancu v závere prvého polčasu aj Karol Meszáros, no minul priestor prešovskej brány.

    Podarí sa Prešovu v druhom polčase zabrať na plné obrátky a pripísať si na svoje konto aspoň vyrovnanie?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu privítalo v Poprade intenzívne sneženie. Výkop mali k dispozícii hráči Slovana Bratislava, ktorí sa okamžite snažia zaútočiť.
     
    47
    Meszáros sa s loptou dobre presúval po pravej strane, následne ju chcel odcentrovať pred prešovskú bránu, no pozorný Papaj bol v strehu a loptu zachytil na svojej hrudi.
     
    48
    Z ľavej strany dobre zakončoval Prešovčan Katona, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa bratislavskej brány. Perniš teda zasahovať nemusel.
     
    49
    Prešovčania mali k dispozícii rohový kop zahrávaný z ľavej strany v znení Poliačeka. Ten odcentroval loptu k vzdialenejšej žrdi na Dolného, no ten stál len v jasnom ofsajde.
     
    50
    Z pravej strany loptu veľmi dobre odcentroval Meszáros, následne sa však k nej dostal len pozorný Hatok, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    51
    Katona potiahol loptu cez stred, následne sa dostal pred bratislavské pokutové územie, prihrával na Patrika Jacka, ktorý z pravej strany tvrdo zakončoval, no napokon prekopol prešovskú bránu.
     
    52
    Žofčák sa dostal k lopte na ľavej strane, následne ju odcentroval na pravú stranu pred Bagayoka, ten dlho neváhal a dobrou prihrávkou do behu vysunul Meszárosa, ktorý sa však dostal len do ofsajdovej pozície.
     
    53
    Z pravej strany loptu dobre odcentroval Prešovčan Dzúrik, no jeho projektil napokon skončil len na kopačkách pozorného Kladrubského, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    54
    Na hranici bratislavského pokutového územia sa k zakončeniu dostal Prešovčan Lipták, no jeho delovka napokon skončila len vysoko nad bratislavskou bránou!
     
    55
    Prešovčan Katona sa s loptou rýchlo presúval po ľavej strane, následne svojou dobrou prihrávkou chcel nájsť Poliačeka, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Niňaj túto akciu zastavil svojim sklzom.
     
    57
    Slovan dal gól!
    Bratislavčania sa v tomto zápase dostávajú už do dvojgólového vedenia. Prešovská defenzíva dala svojim súperom poriadne veľa priestoru. V centrálnej časti sa k lopte dostal Bagayoko, ktorý dobre prihrával na IGORA ŽOFČÁKA a svojou delovkou nedal gólmanovi Talianovi žiadnu šancu.
     
    58
    Z pravej strany tvrdo zakončoval Leško, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa bratislavskej brány.
     
    59
    Slovan Bratislava priniesol poriadne striedanie v zápase, keď poslal na trávnik šiestich nových hráčov, menovite Peltier, Soumah, Hlohovský, Bagi, Augustin, Josimov a Gorosito.
     
    60
    Z pravej strany loptu veľmi dobre odcentroval Hlohovský, následne sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Gorosito, no jeho projektil skončil len na kopačkách prešovských obrancov.
     
    61
    Po dobrom centri z pravej strany od Dolného sa k lopte na ľavej strane dostal Poliaček, no ten stál len v jasnej ofsajdovej pozícii.
     
    62
    Bagayoko sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no Prešovčan Hatok ho tvrdo fauloval. Slovanisti majú k dispozícii priamy kop.
     
    63
    Prešovský tréner posiela na trávnik dve striedania. Na trávnik nastupuje dvojica Šafranko a Zbiňovský!
     
    64
    Slovan dal gól!
    Bratislavčania pridávajú aj svoj tretí gól! Po tvrdom centri z ľavej strany od jedného z bratislavských hráčov sa k zakončeniu pred gólmanom Talianom dostal LESTER PELTIER, ktorý dopravil loptu za bránkovú čiaru.
     
    65
    Po dobrom centri z rohového kopu na ľavej strane od Prešovčana Leška sa gólman Perniš dostal k lopte, no napokon ju len takticky vyboxoval do bezpečia.
     
    66
    Hlohovský sa dostal k lopte na pravej strane, následne však narazil na pozorného Zbiňovského, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil.
     
    67
    Peltier sa snažil presadiť rýchlym únikom cez stred, no prešovskí obrancovia boli v strehu aj tentokrát a svojho súpera odstavili od lopty.
     
    68
    Z ľavej strany loptu odcentroval Lipták, no pozorná bratislavská defenzíva je pri lopte a zatiaľ sa bez problémov bráni.
     
    70
    Zbiňovský sa snažil dobrou prihrávkou z ľavej strany nájsť v centrálnej časti Šafranka, no napokon sa mu to nepodarilo.
     
    71
    Lipták chcel dobrou prihrávkou z centrálnej časti nájsť svojho spoluhráča Kantonu, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Jacko ho od lopty odstavil.
     
    72
    Leško sa dostal do zakončenia v centrálnej časti, no jeho projektil z tesnej blízkosti napokon skončil len tesne vedľa prešovskej brány.
     
    73
    Slovan prišiel na trávnik s ďalšími dvoma striedaniami. Do hry nastúpili hráči Kolčák a Gašparovič.
     
    74
    Z pravej strany dobre zakončoval Šafranko, no jeho krížna strela napokon minula priestor bratislavskej svätyne.
     
    75
    Hlohovský sa snažil dobrou prihrávkou z pravej strany nájsť v centrálnej časti Peltiera, no nepodarilo sa mu to. Hlohovský sa na svojho spoluhráča následne aj patrične hnevá.
     
    76
    Po peknej prihrávke od Peltiera z pravej strany sa k lopte v centrálnej časti dostal Hlohovský, no ten svojim centrom našiel len prešovských obrancov.
     
    77
    Na druhej strane sa do zakončenia dostal Katona, no jeho krížna prízemná strela z pravej strany skončila len mimo bratislavskej brány.
     
    78
    Hlohovský sa dostal k centru z rohového kopu na pravej strane, no napokon sa pošmykol a loptu poslal len na bratislavských obrancov.
     
    79
    Po skvelom krátkom centri z pravej strany od Dzúrika sa k zakončeniu pred gólmanom Pernišom na hranici ofsajdu dostal Šafranko, no ochranca bratislavskej svätyne mu loptu odkopol spod nôh.
     
    80
    Peltier sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, no jeho prvá strela bola zblokovaná jedným z prešovských obrancov a jeho náseldná delovka z tesnej blízkosti skončila len vysoko nad!
     
    81
    Tréneri Slovana Bratislava poslali na trávnik aj ďalšie striedanie. Odišiel Bagayoko a nastúpil mladý hráč s číslom 13 – meno neznáme.
     
    82
    Prešov dal gól!
    Prešovčania napokon dokázali skórovať. Po peknej prihrávke od jedného z Prešovčanov sa k lopte na pravej strane dostal PAVOL ŠAFRANKO, ktorý svojou delovkou smerujúcou k pravej žŕdke bratislavskej brány znižuje náskok Slovana Bratislava.
     
    83
    Šafranko sa snažil dobrou prienikovou prihrávkou cez stred vysunúť Katonu, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Augustin loptu zachytil na svojich kopačkách.
     
    84
    Slovan dal gól!
    Bratislavčania pridávajú v závere zápasu na svoje konto aj štvrtý gól. LUKÁŠ GAŠPAROVIČ sa s loptou uvoľnil na ľavej strane a svojou delovkou nedal gólmanovi Talianovi žiadnu šancu.
     
    86
    Po tvrdom faule na Bratislavčana Kolčáka sa tvrdým faulom previnil Prešovčan Peter Lipták, ktorý následne opustil ihrisko! Oficiálne však červenú kartu nedostal.
     
    87
    Peltier potiahol loptu po pravej strane do útoku, no pozorný Dolný ho s prehľadom odstavil svojou pravou nohou.
     
    88
    Za Prešovčanov nastúpil do hry Jakub Bartek, ktorý pravdepodobne vystriedal Liptáka. Ten pred malou chvíľou opustil ihrisko.
     
    89
    Po dobrom centri od Soumaha z centrálnej časti sa k zakončeniu dostal Peltier, no ten nedokázal prekonať nohy pozorného prešovského obrancu Jacka.
     
    90
    Po pravom krídle sa rýchlo presúval Prešovčan Katona, no napokon narazil na pozorného Augustina, ktorý jeho prihrávku zablokoval.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase zabrali Bratislavčania na plné obrátky, keď najskôr gólmi Žofčáka a Peltiera navýšili svoj náskok na 3:0, následne za Prešov znižoval Šafranko, no štvrtý gól Slovana vsietil Gašparovič, ktorý uzatvoril gólový účet zápasu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:48:20)


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 82. Šafranko – 30. Grendel, 57. Žofčák, 64. Peltier, 84. Gašparovič


    FC Tatran Prešov: Talian – Papaj, Petráš, Hatok, Jacko, Dzúrik, Lipták, Leško, Dolný, Katona, Poliaček
    Náhradníci: Vinclér – Hruška, Šafranko, Bartek, Cuprišin, Zbiňovský, Makara, Pekár

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Grendel, Halenár, Meszáros, Bagayoko, Žofčák ("K"), Kladrubský, Vrablec, Vittek, Szarka
    Náhradníci: Polaček – Gorosito, Josimov, Bagi, Augustin, Hlohovský, Soumah, Peltier