CSKA Moskva – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Jaroslavľ – Viťaz 1:0 (kon.) | A. Mytišči – Novgorod 4:5 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 3:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 2:5 (kon.) | Lev – Novokuzneck 3:2 (2:1 po s.n.)
HC Slovan – Novosibirsk 2:1 (2:1 po s.n.)
koniec
Atlant Mytišči
4:5 (2:0, 1:4, 1:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Pondelok 13.01.2014, 16:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Atlant Mytišči dál gól!
    Na trestné strieľanie išiel IGOR RADULOV a s prehľadom ho premenil po kľučke na forhend a peknom zakončení pod hornú žrďku. Radulov týmto gólom zaznamenáva hetrik. Trestné strieľanie.
     
    59:54
    Neviem teraz presne kvôli čomu, ale rozhodca nariadil trestné strielanie v prospech domácich. Pravdepodobne za faul Kovala.
     
    59:28
    Domáci už v šestici a bez brankára.
     
    53:33
    Sergej Bernatskij (NVG) je vylúčený za sekanie a to je šanca pre domácich.
     
    52:40
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru. Salminen sa odhodlal k strele, Galimovi puk vypadol a pohotovou dorážkou sa presadil JARKKO IMMONEN. Asistencia: Juuso Hietanen, Sakari Salminen.
     
    51:13
    Radulov (ATL) dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    49:40
    Levickij mal na hokejke vyrovnanie, ale Koval predviedol skvelý zákrok a nedovolil domácim ani dorážať.
     
    48:56
    Salminen sa ocitol vo vyloženej šanci, no blafák mu nevyšiel asi úplne tak akoby chcel a len tesne minul pravú tyčku domácej brány.
     
    40:01
    Hostia do tretej tretiny nastupujú z brankárom Kovalom namiesto Demidova.
     
    39:23
    Rafael Batiršin (ATL) dostáva 2+10 minút osobný trest, za napadnutie hlavy a krku.
     
    39:12
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia získavajú svoje vedenie v zápase späť. V rohu útočného pásma získal puk Immone a krásnou prihrávkou bekhendom našiel pred bránou nikým nekrytého SAKARIHO SALMINENA a ten poľahky posiela puk do Galimovej brány. Asistencia: Jarkko Immonen.
     
    35:21
    Atlant Mytišči dál gól!
    Domáci veľmi rýchlo vyrovnávajú. Hneď po buly sa do útočného pásma dostal Engkvit, vystrelil a jeho strelu šikovne tečoval IGOR RADULOV a nedal tak Demidovovi šancu.
     
    34:53
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia otáčajú priebeh zápasu. ROMAN LJUDUCHIN si potiahol puk do útočného pásma, stočil sa smerom na stred a krásnou strelou vymietol pavučinky z Galimovho vynkla. Bez Asistencie.
     
    29:01
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Po obrovskom tlaku hostí prichádza konečne odmena v podobe gólu, o ktorý sa postaral SERGEJ BERNATSKIJ, peknou strelou pod hornú žrď Galimovej brány. Asistencia: Jarkko Immonen.
     
    26:30
    Denisov teraz predviedol krásnu útočnú akciu, ale opäť sa zaskvel výborný Galimov a drží vedenie svojho tímu.
     
    25:20
    Grigorjev sa teraz ocitol vo veľmi dobrej pozícii medzi kruhmi, ale Galimov podržal svoj tím a drtivý tlak hostí pokračuje.
     
    22:24
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Salminen štrikoval s pukom v útočnom pásme, až napokom poslal peknú prihrávku medzi kruhy na WOJTEKA WOLSKIHO a ten zakončil k pravej tyči Galimovej brány a znižuje na 1:2. Asistencia: Sakari Salminen, Jarkko Immonen.
     
    19:42
    Wolski (NVG) dostáva dve minúty za hákovanie a presilovú hru si zahrajú aj domáci.
     
    13:09
    Engkvist (ATL) je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    09:54
    Atlant Mytišči dál gól!
    Arťuchin prešiel do útočného pásma, obkrúžil Demidovovu bránu a krásnou spätnou prihrávkou našiel úplne osamoteného SERGEJA ŠMELJOVA a ten poslal puk do odkrytej brány. Asistencia: Jevgenij Arťuchin, Vitalij Aťušov.
     
    01:08
    Atlant Mytišči dál gól!
    Po zaváhaní obrany hostí sa presadzuje IGOR RADULOV, po peknej prihrávke od Majorova. Asistencia: Maxim Majorov, Vitaly Aťjušov

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 2. Radulov (Majorov, Aťjušov), 10. Šmeljov (Arťuchin, Aťjušov), 36. Radulov (Engkvist, Majorov), 60. Radulov – 23. Wolski (Salminen, Immonen), 30. Bernatskij (Immonen), 35. Ljuduchin, 40. Salminen (Immonen), 53. Immonen (Hietanen, Salminen)


    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Niskala, Batiršin, Aťjušov, Rukavišnikov, Velikov, Novopašin, Levickij – Jašin, Kablukov, Kolcov – Radulov, Engkvist, Majorov – Haataja, Trubačov, Michnov – Sošnikov, Arťuchin, Kadejkin – Šmeljov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Demidov (41. Koval) – Hietanen, Makarov, Bernatskij, Valentenko, Grigorjev, Denisov, Tverdochlebov, Belochvostikov – Wolski, Immonen, Salminen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Grigorjev – Ljuduchin, Potapov, Kuljomin – Dvurečenskij, Badjukov, Žarkov

    Rozhodca: Gusev, Čerenkov – Aleksej, Šichanov