Washington – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Islanders 2:4 (kon.) | Toronto – NJ Devils 3:2 (1:0 po s.n.)
Chicago – Edmonton 5:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Nashville – Minnesota 0:4 (kon.)
Anaheim – Detroit 1:0 (kon.)
koniec
New York Rangers
4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
Philadelphia Flyers
cz Pondelok 13.01.2014, 01:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Navíc tu máme ještě osobní desetiminutový trest pro Simmondse (PHI) za nesportovní chování.
     
    59:49
    Pětiminutové tresty si ještě odnesly na straně Rangers John Moore a Daniel Carcillo, na straně hostí odešli předčasně do sprch Brayden i Luke Schenn.
     
    47:39
    Rázem Flyers neskutečně ožili a snaží se o další zkorigování stavu. Jejich aktivita je oceněna další početní výhodou, když za držení je za katr odkázán Ryan McDonagh (NYR).
     
    44:56
    Zuccarello (NYR) si naprosto zbytečně přidržel za soupeřovou brankou Streita a čeká ho dvouminutové posezení na trestné lavici. Podaří se hostům vstřelit alespoň čestnou branku?
     
    31:37
    Dnes podruhé se budou Flyers bránit ve třech, tentokrát ale pouhých jedenáct vteřin. Nicklas Grossmann (PHI) to přehnal s tvrdostí a za vražení na hrazení je poslán za svými kolegy na trestnou lavici.
     
    29:48
    Mark Streit (PHI) se provinil nedovoleným zákrokem, za který si půjde odpočinout na lavici hanby. Konkrétně se jednalo o sekání.
     
    27:55
    V pěstním souboji si to rozdali Luke Schenn (PHI) a Daniel Carcillo (NYR). Úspěšnější byl nakonec obránce Flyers, který soupeře složil k ledu. Oba si pochopitelně odnesou po pětiminutových trestech.
     
    20:00
    V samotném závěru se do šance v oslabení protlačil VandeVelde (PHI), jenže poté fauloval Lundqvist a ještě zkomplikoval situace Philadelphie. Ta bude na začátku třetiny hrát patnáct vteřin ve třech.
     
    18:15
    Již v první části začínají být hostující hráči frustrovaní z výsledku a snaží se to řešit jiným způsobem. Trestná lavice se opět zaplní, Scott Hartnell (PHI) je poslán za katr za hrubost.
     
    12:08
    Domácí počtvrté dostali kotouč do sítě, gól ale neplatí! Těsně před tím byla hra přerušena kvůli faulu Nicklase Grossmana (PHI). Obránce Flyers je potrestán menším trestem za držení.
     
    06:20
    Hosté dostanou šanci na odpověď v podobě přesilové hry. Dan Girardi (NYR) je odkázán za katr za nedovolené bránění.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 3. Carcillo, 3. Nash (Kreider, McDonagh), 10. Brassard (Zuccarello, Pouliot), 34. Kreider (Richards) – 47. Streit (Couturier, Lecavalier)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Del Zotto, J. Moore – Nash, Stepan, Kreider – Callahan, Richards, Hagelin – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Carcillo, D. Moore, Boyle
    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Meszároš, L. Schenn – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, B. Schenn, Lecavalier – Hall, VandeVelde, McGinn

    Rozhodca: Kimmerly, Peel – Sericolo, Sharreres