Washington – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Islanders 2:4 (kon.) | Toronto – NJ Devils 3:2 (1:0 po s.n.)
Chicago – Edmonton 5:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Nashville – Minnesota 0:4 (kon.)
Anaheim – Detroit 1:0 (kon.)
koniec
Dallas Stars
2:4 (2:0, 0:1, 0:3)
New York Islanders
cz Pondelok 13.01.2014, 00:05 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, to je pro Stars, kteří ještě pět minut před koncem drželi jednobrankový náskok, studená sprcha. Hosté pečetí svoji dnešní výhru střelou do prázdné brány, trefil se BROCK NELSON. Asistence: Josh Bailey.
     
    58:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté v samotném závěru obrací vývoj utkání a dostávají se minutu a půl před koncem do vedení. JOHN TAVARES si najel za záda domácí obrany na přesný pas od svého spoluhráče a šikovnou tečí nedal gólmanovi Ellisovi šanci. Asistence: Calvin de Haan, Thomas Vanek.
     
    55:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek srovnává stav duelu čtyři minuty před koncem třetí třetiny! Na pravém kruhu napřáhl KYLE OKPOSO, švihem se trefil přesně ke vzdálenější tyči, od které se puk odrazil do domácí branky. Rozhodčí museli celou situaci ještě nechat zkontrolovat brankovým rozhodčím, který potvrdil, že se nejednalo jen o tyčku, která byla slyšet, ale o regulérní gól. Je srovnáno a můžeme tak začínat znovu. Asistence: Calvin de Haan.
     
    30:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí propadli v útočném pásmu, hosté rychle otočili hru a v přečíslení tří proti dvěma se dostali do kontru. Puk se po kombinaci všech tří hráčů první hostující formace dostal až na střed ke KYLEMU OKPOSOVI, který sice nedostal puk přesně na hůl, i tak ale dokázal v pádu prostřelit domácího Ellise. Hosté se tak chvilku po polovině utkání dostávají na dostřel a snižují náskok Stars na rozdíl jediné branky. Asistence: Thomas Vanek, John Tavares.
     
    18:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí před první sirénou přidávají ještě jednu branku! SERGEJ GONČAR se díky neúnavnému forčekinku dostal v útočném pásmu na puk, sjel si na pravý kruh pro vhazování, odkud se švihem trefil nechytatelně k levé tyči hostující brány. Poulin byl na jeho pumelenici bez šance. Bez asistence.
     
    11:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se v první třetině dostávají do vedení! Na přihrávku zpoza brány si z levého kruhu sjel RAY WHITNEY a střelou z první se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Miska vah se tak na úvod převažuje na stranu domácího celku. Asistence: Alex Chiasson, Vernon Fiddler.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 12. Whitney (Chiasson, Fiddler), 19. Gončar – 31. Okposo (Vanek, Tavares), 56. Okposo (de Haan), 59. Tavares (de Haan, Vanek), 60. Nelson (Bailey)


    Dallas Stars: Ellis – Goligoski, Daley, Jordie Benn, Dillon, Connauton, Gončar – Jamie Benn, Seguin, Cole – Roussel, Eakin, Garbutt – Ničuškin, Horcoff, Chiasson – Whitney, Fiddler, Peverley.
    New York Islanders: Poulin – Strait, MacDonald, de Haan, Hamonic, Donovan, Hickey – Vanek, Tavares, Okposo – Bailey, Nielsen, Nelson – Grabner, Strome, Clutterbuck – Martin, Cizikas, McDonald.

    Rozhodca: Charron, O'Rourke – Galloway, Gibbs