Jakusev Team – Rusnak Team 8:7 (po pr.)
koniec po predl.
Alexander Jakusev Team
8:7 (3:1, 1:4, 3:2 - 1:0)
Dário Rusnák Team
Piatok 10.01.2014, 18:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • Výber hviezd KHL
Partner:
     
    60:45
    Jakusev Team dal gól!
    Jakušev tím rozhodol v predĺžení, NIKOJAJ SEMIN prestrelil gólmana a jeho gól bol rozhodujúci. Asistencie: Andrej Kovalenko a Igor Varitsky.
     
    59:59
    Jakusev Team dal gól!
    ANDREJ KOVALENKO tento krát zvolil strelu, zamiešal puk pred Rybárom a poslal mu ho do bránky.
     
    59:31
    Kovalenko napokon okolo ľavej žrde puk prepasíroval za Rybárov chrbát.
     
    56:56
    Rusnak Team dal gól!
    RICHARD KAPUŠ nakorčuľoval z pravej strany pred bránku, Michajlovsky šiel do pokľaku a Kapuš mu poslal puk pekne hore pod brvno. Asistencie: František Kučera a Leo Gudas.
     
    52:34
    Rusnak Team dal gól!
    Krásna akcia Rusnák tímu, prvú kombinančnú akciu Michajlovsky ešte vychytal, k odrazenému puk sa dostal Zdeno Cíger, vystrelil od pravého kruhu z vnútornej strany, minul bránku, puk sa odrazil na opačnú stranu pred bránku kde stál voľný MIROSLAV HLINKA a ktorý z ťažkého uhla poslal puk pod spojnicu do ľavého horného rohu. Asistencie: Ľubomír Sekeráš a Zdeno Cíger.
     
    47:34
    Jakusev Team dal gól!
    Krásna akcia Jakušev tímu, z medzikružia pálil NIKOLAJ SEMIN a vymietol Rybárovi pod brvnom sieť. Asistencie: Roman Iľjin a Sergej Šepelev.
     
    32:10
    Jakusev Team dal gól!
    Do brejku sa dostal ROMAN IĽJIN, položil si Rybára na ľad, spravil kľučku do protipohybu a po ľade zasunul. Asistencie: Igor Varitsky a Sergej Šepelev.
     
    29:12
    Rusnak Team dal gól!
    Ďalšia pekná akcia, Pethö potiahol puk na bránkovú čiaru, prihral na pravú stranu bránkoviska, kde stál nepokrytý IVAN DROPPA, ktorý už nemal problém puk usmerniť do siete. Asistencie: Jozef Pethö a Ivan Dornič.
     
    28:10
    Rusnak Team dal gól!
    Pekná akcia Rusnák tímu, Janecký poslal puk na medzikružie Richterovi, ten poslal na ľavý kruh Rusznákovi, ktorý poslal puk pred bránku a OTAKAR JANECKÝ ho usmernil do siete. Asistencie: Karol Rusznák a Pavel Richter.
     
    26:01
    Rusnak Team dal gól!
    Rusznák spoza bránky prihral na medzikružie a OTAKAR JANECKÝ okolo ľavého betónu usmernil puk do bránky. Asistencia: Karol Rusznák.
     
    23:46
    Rusnak Team dal gól!
    ZDENO CÍGER sa dostal do brejku, nakorčuľoval pred gólmana, v pravej chvíli vystrelil a rozvlnil sieť v jeho bránke. Asistencia: Ľubomír Sekeráš.
     
    18:12
    Jakusev Team dal gól!
    Alexej Žamnov sa rozbehol na gólmana, puk mu poslal po ľade pomedzi betóny s trochou šťastia do bránky.
     
    13:51
    Jakusev Team dal gól!
    HELMUT BALDERIS nakorčuľoval pred gólmana, puk mu poslal okolo ľavej ruky pod brvno.
     
    10:57
    Jakusev Team dal gól!
    Na pravý kruh dostal do otvoreného priestoru puk na palicu IGOR VARITSKY, namieril a vymietol Břízovi pavučinu v hornom kúte bránky. Asistencia: Sergej Šepelev.
     
    03:39
    Rusnak Team dal gól!
    Akcia Rusnák tímu, Hlinka poslal zo stredu spoza kruhov puk Cígerovi, Zdeno ho posunul na kruh IGOROVI LIBOVI, ktorý prestrelil Myškina v bránke. Asistencie: Zdeno Cíger a Miroslav Hlinka.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 11. Varitsky (Šepelev), 14. Balderis (t.s.), 19. Žamnov (t.s.), 33. Iľjin (Varitsky, Šepelev), 48. Semin (Iľjin, Šepelev), 60. Kovalenko (t.s.), 60. Kovalenko (t.s.), 61. Semin (Kovalenko, Varitsky) – 4. Liba (Cíger, Hlinka), 24. Cíger (Sekeráš), 27. Janecký (Rusznák), 29. Janecký (Rusznák, Richter), 30. Droppa (Pethö, Dornič), 53. Hlinka (Sekeráš, Cíger), 57. Kapuš (Kučera, Gudas)


    Alexander Jakusev Team: Pavol Rybár, Petr Bříza, Roman Čechmánek – Miroslav Hlinka, František Kučera, Leo Gudas, Stanislav Hajdušek, Oldřich Válek, Igor Liba, Pavel Richter, Radoslav Svoboda, Ivan Dornič, Jozef Pethö, Radoslav Hecl, Zdeno Cíger, Richard Kapuš, Vladimír Kameš, Ivan Droppa, Karol Rusznák, Ján Varholík, Ľubomír Sekeráš, Marek Uram, Otakar Janecký, Ladislav Svozil – tréneri: Dárius Rusnák, František Černík
    Dário Rusnák Team: Vladimír Myškin, Maxim Michajlovsky – Juri Ľapkin, Darius Kasparaitis, Viktor Šalimov, Vladimír Toržkov, Alexander Medvedev, Valerij Kamensky, Helmut Balderis, Sergej Šepelev, Vjačeslav Anisin, Juri Lebedev, Ravil Jakubov, Nikolaj Semin, Alexej Gusarov, Vladimír Malachov, Fedor Kanarejkin, Andrej Kovalenko, Sergej Gimajev, Jevgenij Štepa, Jevgenij Chižmin, Alexej Žamnov, Igor Varitsky, Roman Iľjin – tréneri: Alexander Jakušev, Boris Michajlov, Sergej Makarov

    Rozhodca: Stewart, Országh – Birin, Zacharenko

    Diváci: 6.505