Carolina – Toronto 6:1 (kon.) | Buffalo – Florida 1:2 (0:1 po s.n.) | NJ Devils – Dallas 1:0 (kon.)
Tampa Bay – Washington 3:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:4 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:5 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:4 (kon.) | San Jose – Detroit 4:1 (kon.) | LA Kings – Boston 4:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Buffalo Sabres
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Florida Panthers
cz Piatok 10.01.2014, 01:05 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Partner:
     
    42:20
    Hosté navíc budou hrát v početní výhodě, rozhodčí potrestali podražení Johna Scotta (BUF).
     
    36:19
    Nyní se přesilová hra Floridy zdvojnásobí, hráči Buffala totiž hráli v pěti, což při oslabení nemohou, a tak za to budou pykat. Panteři hrají třicet vteřin v pěti proti třem!
     
    34:49
    Tlak Panterů bude ještě umocněn, zařídil to nedovoleným zákrokem Alexander Sulzer (BUF), jenž si půjde k časoměřičům posedět za hákování Fleischmana.
     
    16:05
    Trestná lavice se nám znovu zaplní, tentokrát však na opačné straně. Jimmy Hayes (FLA) v útočné periodě nedovoleně bránil jednoho z hráčů Sabres, za což dostane možnost odpočinku na lavici hanby.
     
    13:23
    To se v tuto chvíli zřejmě změní. John Scott (BUF) po odpískání naprosto zbytečně v leže poslal kotouč do branky, za což mu jsou uděleny dvě minuty za nesportovní chování. První početní výhodu si vyzkouší také hokejisté Floridy.
     
    08:52
    Budeme také svědky první přesilové hry v dnešním zápase, Ed Jovanovski (FLA) to přehnal s tvrdostí a za vražení na hrazení si odchází odpočinout na trestnou lavici.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 26. McBain (Ott, D´Agostini) – 50. Boyes (Gilbert, Bergenheim), rozh. náj. Boyes


    Buffalo Sabres: Enroth (Miller) – Ehrhoff, Pysyk, Weber, Myers, McNabb, McBain – Girgensons, Ennis, Moulson – Larsson, Ott, D´Agostini – Foligno, Flynn, Ömark – Ellis, Konopka, Scott
    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell, Jovanovski, Gudbranson, Weaver, Kulikov – Upshall, Bjugstad, Fleischmann – Boyes, Barkov, Bergenheim – Kopecký, Goc, Huberdeau – Haes, Matthias, Barch

    Rozhodca: Hasenfratz, Rehman – Devorski, Sericolo