Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Nitra – Poprad 3:2 (po pr.) | Martin – Zvolen 3:2 (kon.)
B. Bystrica – Skalica 6:3 (kon.) | Trenčín – Piešťany 1:3 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Košice
Piatok 10.01.2014, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:45
    Žilina dala gól!

    Domáci sú vo vedení! Tomas si zaslúži obrovskú pochvalu za prihrávku na TIBORA VARGU, po ktorej domáci hráč zakončuje nechytateľne až do Hylákovej siete. Asistenciu si na svoje konto pripisuje Roman Tomas.
     
    39:07
    Košice dali gól!

    Z brejku je napokon gól. Svatošova sťahovačka v pásme oklamala súperov a napokon to vyústilo do pohodlného zakončenia z hokejky reprezentanta olympijského výberu TOMÁŠA MARCINKA, ktorý vyrovnáva na 2:2. Asistencie: Peter Sojčík a Marek Svatoš.
     
    21:16
    Žilina dala gól!

    Domáci sú vo vedení! Nedáš-dostaneš potvrdil pred Hylákom ROMAN TOMAS, ktorý dostal prihrávku do pohybu priamo pred odkrytú časť brány, kde nemal košický gólman šancu na zákrok. Asistencie: Peter Klouda, Marek Slovák.
     
    12:20
    Žilina dala gól!

    Je vyrovnané! MAREK SLOVÁK svojím pohybom pred bránou získal puk na hokejku po zlom pokuse o rozohrávku svojho spoluhráča a chladnokrvne zavesil pod hornú žrď. Bez asistencií.
     
    01:41
    Košice dali gól!

    Tak gól je napokon uznaný. MARTIN ŠTRBÁK dostal prihrávku na modrú čiaru a zdalo sa, že ju puk trochu preskočil, ale napokon postranný arbiter uznal svoj prvotný chybný verdikt a hostia sú v rýchlom vedení. Asistencie Matis, Bartoš.

    Dávid Švec

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 13. Slovák, 22. Tomas (Klouda, Slovák), 47. Varga (Tomas) – 2. Štrbák (Matis, Bartoš), 40. Marcinko (Sojčík, Svatoš)


    MsHK Žilina: Koutský – Ostrčil, šterbák, Dlouhý, Leško, Látal, Bagin, Niník, Bajaník – Kalla, Valášek, Slovák – Varga, Klouda, Tomas – Drevenák, Bene, A. Lipovský – Vaculín, Rehák, Jarab
    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda (A), Cebák, Černák – Sojčík, Marcinko (A), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Matis – Hrnka, Češík, Gmitter – Matúš Chovan, Boltun, Hinďoš, Jokeľ

    Rozhodca: J. Konc, Jura – Bednár, Snášel

    Diváci: 1257