Bologna – CFC Janov 1:0 (kon.) | Sampdoria – Parma 1:1 (kon.) | Sassuolo – Fiorentina 0:1 (kon.)
Turín – Chievo 4:1 (kon.) | Bergamo – Juventus 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Lazio 4:1 (kon.)
AS Rím – Catania 4:0 (kon.) | Inter – AC Miláno 1:0 (kon.)
koniec
FC Turín
4:1 (1:1)
Chievo Verona
cz Nedeľa 22.12.2013, 15:00Talianska Seria A
     
    90+4
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Nakonec se domácí v závěru zápasu prosazují a ztvrzují své dnešní vítězství čtvrtým gólem. Opět chyby v rozehrávce hostů využil ALESSIO CERCI, který se střelou přes obránce prosadil, když našel volné místo u vzdálenější tyče.
     
    81
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Hosté špatně rozehráli, čehož využil k rychlém úniku Cerci, který si naběhl k vápnu. Místo střely ale zvolil přihrávku k protější stranně, kde zůstal zcela osamocený GUISSEPE VIVES, jenž neměl problémy se zakončením, jelikož před ním zůstala zcela prázdná branka.
     
    65
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácím se přeci jen podařilo prolomit obrannou tvrz soupeře. Postaral se o to CIRO IMMOBILE, který se ukázal v nádherné individuální akci, ve které vyprodukoval střelu z z hranice vápna a dokonaným projektilem poslal míč přesně ke vzdálenější tyči.
     
    45+2
    FC Turín právě vstřelil branku!
    A v závěru poločasu domácí vyrovnávají. Ke standardní situaci se postavil Cerci, který poslal míč do vápna přímo na kopačku CIRA IMMOBILEHO, jenž ve skluzu poslal míč přesně do levého dolního rohu branky.
     
    10
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou po rychlé kombinaci do vedení. Sardo obdržel dalekonosnou přihrávku a následně si poradil s bránícím protihráčem. Poté předložil krásnou přihrávku do středu velkého vápna, kam si sběhl CYRIL THEREAU, který se s ničím nepáral a dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě.

    Martin Doležal

    Góly: 45+2. Immobile (Cerci), 65. Immobile, 81. Vives (Cerci), 90+4. Cerci – 10. Théréau (Sardo)

    Karty:   34. Brighi (TUI), 50. Vives (TUI) – 25. Paloschi (CHV)


    FC Turín: Padelli – Maksimović, Glik, Moretti (79. Rodríguez), Darmian – Pasquale, Vives, Brighi, Basha – Cerci, Immobile (90+1. Meggiorini).
    Náhradníci: Berni – Rodríguez, Scaglia F. Scaglia, Bellomo, Barreto, Meggiorini.

    Chievo Verona: Puggioni – Dainelli, Sardo (69. Lazarević), Frey, Papp – Dramé, Bentivoglio, Rigoni (77. Sestu), Hetemaj – Paloschi (85. Ardemagni), Théréau.
    Náhradníci: Squizzi – Bernardini, Radovanović, Sestu, Pellissier, Lazarević, Ardemagni.