Bulldogs – Sparta 5:6 (kon.)
koniec
Bulldogs Brno
5:6 (0:3, 4:3,1:0)
ACEMA Sparta Praha
cz Sobota 21.12.2013, 17:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga (CZ)
     
    52:24
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tížené snížení ze strany Brna přichází, když se po krásné střele prosazuje JIŘÍ KOUTNÝ. Asistence Luděk Ondráček. Utkání tak dostává nový náboj a v poslední desetiminutovka bude ještě hodně zajímavá.
     
    38:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    AC Sparta Praha navyšuje své vedení na dvoubrankové. Domácí Kejík byl na střelu ONDŘEJE SVATOŠE krátký. Asistence Ondřej Kadoch.
     
    34:39
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Prakticky ihned po buly se Bulldogs vrhli do útoku a je z toho branka, který Brnu vrací jednobrankové manko. Po dlouhé nahrávce od Jeskiho se prosazuje JAKUB MENDREK. Asistenci si připisuje Petr Jeski.
     
    34:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po dobře zahraném signálu se prosazuje MICHAL VRTIŠKA. Pražané tak využívají hned svou první přesilovou hru. Asistence Jan Marvánek.
     
    31:37
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Branka však padla na druhé straně a domácí se tak opět dostávají na dostřel jedné branky. Třetí branku týmu itelligence Bulldogs Brno vstřelil DAVID COUFAL, který se prosazuje po přesné přihrávce od Jiřího Bauera.
     
    29:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta odmítla srovnání stavu a pro jistotu navyšuje svůj náskok. Autorem branky je MICHAEL RODINA. Asistence Michal Strachota, který si tak připisuje třetí asistenci.
     
    27:51
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Bulldogs opět udeřili. Branku itelligence Bulldogs Brno vstřelil JIŘÍ BAUER. Moravané se tak dostávají na rozdíl jedné branky! Bez asistence.
     
    23:11
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno snižuje na rozdíl dvou branek. Střelou zápěstí se prosazuje PETER GRICH. Asistence Jakub Kočí.
     
    14:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže z té nakonec nic nebylo a Sparta přidala z brejku svou třetí branku, když přečíslení dva na jednoho využil ONDŘEJ KAŠPÁREK. Asistence: Michal Strachota, který si tak v dnešní utkání připisuje svou druhou asistenci.
     
    13:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta přidává další branku a navyšuje tak svůj náskok na dvou brankový. Autorem branky je MICHAEL RODINA. Tato branka je jako kudla do zad hráčů Bulldogs, který se snažili srovnat své jednobrankové manko. Nyní budou moc dohánět hned dvou brankovou ztrátu. Asistence: Michal Strachota
     
    01:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání. Po přihrávce zpoza branky se k míčku dostal ONDŘEJ SVATOŠ, který neměl sebe menší problém zakončit. Asistence Luka Časar.

    Jan Thöma

    Góly a asistencie: 24. Grich (Kočí), 28. Bauer, 32. Coufal (Bauer), 35. Mendrek (Jeski), 53. Koutný (Ondráček) – 2. Svatoš (Časar), 14. Rodina (Strachota), 15. Kašpárek (Strachota), 30. Rodina (Strachota), 35. Vrtiška (Marvánek), 39. Svatoš (Kadoch)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kočí, Jeski, Zítko, Komenda, Hrazdira, Bauer, Jakůbek – Fabián, Kadlec, Coufal, Juhaňák, Koutný, Mendrek, Sládeček, Grich, Veselý, Ondráček.
    ACEMA Sparta Praha: Kotouček (Beneš) – Kadoch, Čermák, Chaloupka, Vrána, Marvánek, Rebro, Rodina – Denemark, Kašpárek, Smetana, Jaroš, Svatoš, Vrtiška, Šnajdr, Strachota, Němeček M., Němeček P., Časar

    Rozhodca: Novák – Škaloud

    Diváci: 676