Toronto – LA Kings 1:3 (kon.) | Chicago – Philadelphia 7:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 2:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Los Angeles Kings
cz Štvrtok 12.12.2013, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Partner:
     
    58:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Chvilku předtím přitom mohl Kessel do odkryté klece vyrovnat, ale minul. Potom se však po přihrávce od mantinelu dostal do střelecké pozice KYLE CLIFFORD a střelou k pravé tyči zvyšuje na 3:1. Asistence: Tyler Toffoli a Mike Richards.
     
    49:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí propadli v obraně, nezachytili únik JEFFA CARTERA, ten se protáhl podél mantinelu a z pravého kruhu trefil přesně mezeru mezi Bernierovými betony. Domácí byli sice v posledních chvílích lepší, ale co je jim to platné, opět prohrávají. Asistence: Slava Vojnov a Jordan Nolan.
     
    34:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Kessel si vyměnil pozice s CODY FRANSONEM, našel ho nezištnou přihrávkou na levé straně pásma a obránce Toronta se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Phil Kessel a Jake Gardiner.
     
    10:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY převzal puk na modré čáře, popojel si blíže na hranici pravého kruhu a střelou švihem nedal Bernierovi šanci. Ten toho bohužel pro domácí mnoho neviděl. První přesilová hra a hned využitá. Asistence: Mike Richards a Jeff Carter.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 35. Franson (Kessel, Gardiner) – 11. Doughty (Richards, Carter), 50. Carter (Vojnov, Nolan), 59. Clifford (Toffoli, Richards)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Gunnarsson, Franson, Gardiner, Rielly, Ranger, M. Fraser – Van Riemsdyk, Kadri, Kessel – Raymond, Smith, Clarkson – Lupul, Holland, Kuljemin – McLaren, McClement, D'Amigo
    Los Angeles Kings: Jones (Scrivens) – Muzzin, Doughty, Regehr, Vojnov, Martinez, Mitchell – King, Kopitar, Carter – Brown, Stoll, Williams – Toffoli, Richards, Clifford – Carcillo, C. Fraser, Nolan

    Rozhodca: Hebert, LaRue – Amell, Vaughan

    Diváci: 19 375