Michalovce – Spišská N. Ves 1:2 (kon.) | Prievidza – Prešov 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – SR 18 4:3 (1:0 po s.n.)
Bardejov – Topoľčany 5:2 (kon.) | Senica – Pov. Bystrica 3:5 (kon.)
koniec
MšHK Prievidza
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HC Prešov 07
Streda 11.12.2013, 17:00 • Zimný štadión Prievidza • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:47
    Prievidza dala gól! A domáci znižujú! Individuálne sa presadil proti Prešovskej obrane DENIS HUDEC! Ostáva do konca ešte päť minút, bude zaujímavé sledovať, čo Prievidza vymyslí...

    Bez asistencie
     
    50:47
    Prešov dal gól!
    Prešov využíva presilovku a pravdepodobne rozhoduje dnešné stretnutie! Po osi Martin Tkáč, Ľubomír Sabol sa dostal puk na hokejku ROMANA KOHUTIARA, ten puk poslal na brankára a zvyšuje stav na 4:1!
     
    45:52
    Prievidza dala gól! Domáci si otvárajú gólový účet v pravý čas, ak chcú ešte pomýšľať o bodovom zisku! Christián Kraus prihrával VLADIMÍROVI ČOPÁKOVI, ktorý trafil presne do siete bránky Erika Kmeťa!

    Asistencia: Christián Kraus
     
    43:35
    Prešov dal gól!
    Už druhé oslabenie, v ktorom Prešov strieľa gól! Igor Halás posunul puk na Borisa RUŽIČKU, obranca s číslom 24 strieľa prvý tohtosezónny gól a zaznamenáva vôbec iba druhý bod!
     
    22:15
    Prešov dal gól!
    V oslabení využíva Prešov zaváhanie súpera, Martin Tkáč prihrával obrancovi ĽUBOMÍROVI MALINOVI a ten svojim tretím gólov v sezóne zvyšuje na 2:0 pre Prešov!

    Asistencia: Martin Tkáč
     
    17:00
    Prešov dal gól!
    Prešovčania využili druhú presilovku v zápase a otvárajú skóre! Individuálne sa presadil najužitočnejší hráč Prešova ĽUBOMÍR SABOL a otvára teda skóre stretnutia!

    Bez asistencie.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 46. Čopák (Kraus), 55. Hudec – 17. Sabol, 23. Malina (Tkáč), 44. Ružička (Halás), 51. Kohutiar (Tkáč, Sabol)


    MšHK Prievidza: Boráboš – Popela, Ďuriš, Majer, Jordán – Pekarčík, Martúš Viedenský, Klobučník – Kraus, Mendel, Čopák – Hudec, Urgas, Rovner – Švec
    HC Prešov 07: Kmeť – Malina, Tkáč, Ejem, Slávik, Ružička, Guntáš – Kohutiar, Sabol, Halás – Knap, Prokop, Podsedlý – Kivader, Tomčák, Renčok – Fusek, Krempaský, Tahotný

    Rozhodca: Novák – Drblík, Lajčák

    Diváci: 175