Michalovce – Spišská N. Ves 1:2 (kon.) | Prievidza – Prešov 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – SR 18 4:3 (1:0 po s.n.)
Bardejov – Topoľčany 5:2 (kon.) | Senica – Pov. Bystrica 3:5 (kon.)
koniec
HK Bardejov
5:2 (2:0, 3:0, 0:2)
HC Topoľčany
Streda 11.12.2013, 17:30 • ZŠ Bardejov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Topoľčany dali gól!
    Následne sa vhadzovalo pred domácou bránou, hostia buly vyhrali, k puku sa dostal Mihálik, ten po ľavej strane našiel voľného Sluku. Sluka však po pravej strane našiel MILOŠA BYSTRIČANA, ktorý prekonal bezmocného Riečického.
    Asistrencie: Sluka, Mihálik. Stav 5:2
     
    45:17
    Topoľčany dali gól!
    Topoľčany zaslúžene znižujú. Gól strelil RASTISLAV BARČÁK, ktorý sa po skrumáži pred Riečinským najlepšie zorientoval.
    Asistencie: Trenčan, Dobrý.
     
    38:48
    Bardejov dal gól!
    Bardejov sa opäť usadil v útoku. Jedna prihrávka, druhá, tretia a gól. Gajdoš prihrával Vaškovi, ten nevystrelil zpoza hráča ale našiel ešte lepšie postaveného LADISLAVA ŠČURKA, ktorý už s pukom vedel, čo má robiť a brankára Zimu prekonáva strelou, ktorá prešla gólmanovi po pravej strane.
    Asistencie: Ščurko, Vaško.
     
    31:07
    Bardejov dal gól!
    Tlak Bardejova sa pretavuje do štvrtého gólu. Bardejov sa rozostavil ako pri presilovke, hráči si posúvali puk, k prudkej strele sa odhodlal Valentín, Zima vyrazil rovno pred nikým nebráneného MARTINA HAJNIKA, ktorý už do brázdnej brány nemal problém skórovať.
    Asistencie: Valentín a Poláček.
     
    25:37
    Bardejov dal gól!
    Tlak Bardejova sa premietol do tretieho gólu. Traja domáci proti trom hosťom. Z pravej strany prihrával Hajnik, puk si na hokejku zobral JURAJ DANCSÁK, ktorý prestrelil obrancu a aj brankára Topoľčian.
    Asistencie: Hajnik, Šimčák.
     
    15:23
    Bardejov dal gól!
    Hneď po tom, čo naskočil z trestnej lavice vylúčený Raček, domáci pridávajú druhý gól. HC 46 teraz zatočil Topoľčany pred ich bránou, hráči si rýchlo vymieňali puk, pred bránu si nakorčuľoval TOMÁŠ HRIČINA, ktorý dostal prihrávku ako na podnose od Ščurka.
    Asistencie: Ščurko, Gajdoš.
     
    07:35
    Bardejov dal gól!
    Bardejovčania vyviezli puk od vlastnej brány, na pravo sa k puku dostal Polaček, ten prihrával Valentínovi, ktorý si urobil jedného obrancu, našiel pred bránou nikým nekrytého MARTINA HAJNIKA, ktorý sa nemýlil.
    Asistencie: Valentín a Polaček.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jozef Mačejovský


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Hajnik (Valentín, Polaček), 16. Hričina (Ščurko, Gajdoš), 26. Dancsák (Hajnik, Šimčák), 32. Hajnik (Valentín, Poláček), 39. Ščurko (Vaško, Gajdoš) – 46. Barčák (Trenčan, Dobrý), 59. Bystričan (Sluka, Mihálik)


    HK Bardejov: Riečický – Krčula, Takáč, Belušár, Lipina, Matis – Ščurko, Vaško, Hričina, Gajdoš, Hopkovič – Polaček, Dancsák, Hajnik, Valentín, Šimčák – Česelka, Chovan
    HC Topoľčany: Zima – Mihálik, Raček, Bystričan, Chromý, Sluka – Barčák, Dobrý, Kolník, Grman, Šimurka – Trenčan, Szalay, Rufati, Kasana

    Rozhodca: Štec, Vyšný, Vyoral