Žilina – Piešťany 3:4 (1:2 po s.n.) | Martin – Poprad 1:2 (2:3 po s.n.) | Trenčín – Skalica 4:5 (kon.)
B. Bystrica – Zvolen 1:6 (kon.) | Košice – Nitra 4:3 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
1:6 (0:1, 0:2, 1:3)
HKM Zvolen
Utorok 10.12.2013, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:06
    Zvolen dal gól!
    Rýchly protiútok Zvolena v závere tretej tretiny! Šťastným strelcom je MILAN ČANKY, ktorý to spomedzi kruhov z prvej napálil pomedzi Košarišťanove betóny! Asistencie: Filip Mančák, Dalibor Bortňák.
     
    47:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak predsa sa domácim podarilo skórovať, aj keď príliš veľkú radosť tento gól na bystrickom zimáku nespôsobil. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ vypálil z pravého kruhu a čaro Mareka Šimka je preč. Bez asistencie.
     
    45:13
    Zvolen dal gól!
    Vážení priatelia, toto je už naozaj debakel a ešte ani z diaľky nie je koniec! Rýchlo a efektne zahratá presilovka hostí! TOMÁŠ ŠKVARIDLO vyháňa z brány znechuteného Zanea Kalembu! Zvolenský hráč Peter Zuzin len nahadzoval puk na bránu bystrického brankára, tesne pred ním ho tečoval výborne postavený Škvaridlo a Kalemba bol bezmocný! Asistencia: Peter Zuzin.
     
    43:26
    Zvolen dal gól!
    Ako náhle boli Zvolenčania v pätici, hneď udreli! Do prečíslenia 2 na 1 sa dostali Matej Síkela a TOMÁŠ ŠKVARIDLO, ktorý to celé zobral na seba a z ľavého kruhu to napálil nekompromisne do pravého vinkla Kalembovej brány! Asistencie: Vladislav Baláž, Peter Hraško.
     
    34:23
    Zvolen dal gól!
    Pozrite sa na to! Žeby sme dnes v derby videli ďalšiu gólovú nádielku pre Banskú Bystricu? Zvolenčania sa poriadne rozbehli! Obrovská chyba štvrtej útočnej formácie domácich, obranca ĽUBOR POKOVIČ šiel do samostatného nájazdu, spravil blafák do bekhendu a rutinérsky na štýl Žigmunda Pálffyho prekonáva Zanea Kalembu! Asistencia: Tomáš Škvaridlo.
     
    32:54
    Zvolen dal gól!
    A je to tu! Zvolenčania využívajú hneď svoju prvú početnú výhodu a len potvrdili to, že sú najlepšími vo využívaní presiloviek! Mužom činu bol MATEJ SÍKELA, ktorý získal puk v rohu ihriska, pretlačil sa až pred Kalembu a strelil mu to popod vyrážačku! Asistencia: Milan Jurík.
     
    14:03
    Zvolen dal gól!
    Krásna učebnicová akcia dvojice PETER ZUZIN a Kamil Brabenec. Prvý menovaný prenechal na pravom kruhu puk českému legionárovi, ten ho zadovkou vrátil čerstvému reprezentantovi Zuzinovi, ktorý výborne trafil priestor pod vyrážačkou Zanea Kalembu! Asistencia: Kamil Brabenec, Tomáš Škvaridlo.

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 48. Handlovský – 15. Peter Zuzin (Brabenec, Škvaridlo), 33. Síkela (Jurík), 35. Pokovič (Škvaridlo), 44. Škvaridlo (Baláž, Hraško), 46. Škvaridlo (Peter Zuzin), 58. Čanky (Mančák, Bortňák)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Kalemba (Košarišťan) – Bambúch, Saracino, Macháček, Martin, Meland, Rosandič, Styk, Devečka – Kadura, Heizer, Macík – Lunter, White, Hudec – Handlovský, Petro, Chovan – Žilka, Hamburg, Hegyi
    HKM Zvolen: Šimko (Petrík) – Juraško, Pokovič, Hertl, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Škvaridlo, Brabenec, Zuzin Peter – Baláž, Jurík, Síkela – Čanky, Bortňák, Mančák – Ďaloga, Fekiač Viktor, Zuzin Ľubor

    Rozhodca: Orolin, Kubuš – Korba, Rovenský

    Diváci: 1 855