Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.) | Chicago – Florida 6:2 (kon.)
Toronto – Boston 2:5 (kon.) | Vancouver – Colorado 3:1 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
San Jose Sharks
cz Pondelok 09.12.2013, 00:05 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Partner:
     
    46:15
    Logan Couture už si při střelbě vedl úspěšněji a zamířil mezi tři tyče, jenže nemohl dát střele lepší razanci, neboť byl faulován Nino Niederreiterem (MNS), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Na vyloučení: 4-2.
     
    39:30
    Nino Niederreiter převzal ve středním pásmu puk a po pravé straně se dostal až k Niemimu. Sice zakončil, ale ne příliš přesně, protože byl faulován a na konci druhé třetiny bude mít Minnesota přesilovou hru. Brad Stuart (SJS) se provinil držením. Na vyloučení: 3-2.
     
    33:33
    Jenže po šesti vteřinách od vyhraného buly hostů je vyloučen Clayton Stoner (MNS), který dostává dvě minuty za vysokou hůl, zahranou u mantinelu na Logana Coutureho. Ten je ještě prohlížen lékaři, zda je v pořádku a zda jeho krk neutrpěl nějaká zranění. Na vyloučení: 3-1.
     
    29:30
    Aktivita Minnesoty se projevuje přesilovou hrou. Domácí si dnes poprvé zahrají početní převahu, když je vyloučen Brad Stuart (SJS) za napadení. Na vyloučení: 2-1.
     
    21:12
    Hned na začátku druhé třetiny se bude Minnesota bránit. Marleau se proháčkoval obranou domácích mezi kruhy, kde ho zahákoval Charlie Coyle (MNS). Jedná se tak o druhé vyloučení tohoto hráče v dnešním zápase. Nikdo jiný ještě na trestné lavici nebyl. Na vyloučení: 2-0.
     
    06:58
    Niederreiter z dorážky nepřekonal Niemiho a následně vznikla obrovská mela před finským gólmanem, ve které se provinil Charlie Coyle (MNS) držením. Hosté budou hrát přesilovku.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 24. Parise (Pominville, Scandella), 29. Koivu (Spurgeon, Heatley), 60. Parise (Brodziak) – 59. Marleau (Irwin, Couture)


    Minnesota Wild: Harding (Backstrom) – Suter, Brodin, Spurgeon, Scandella, Stoner, Ballard – Parise, Koivu, Pominville – Niederreiter, Coyle, Heatley – Mitchell, Brodziak, Cooke – Haula, Konopka, Fontaine. Trenér: Mike Yeo.
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Braun, Vlasic, Stuart, Boyle, Demers, Hannan – Hertl, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Pavelski – Hamilton, Sheppard, Kennedy – Nieto, Desjardins, Wingels. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodca: Chris Rooney, Kelly Sutherland – Brad Lazarowich, Jay Sharrers

    Diváci: 18 411