Leuven – Liége 0:0 (kon.) | Genk – Lokeren 0:2 (kon.)
koniec
Oud-Heverlee Leuven
0:0 (0:0)
Standard Liége
cz Nedeľa 08.12.2013, 14:30 • Den Dreef • Belgická Jupiler Pro League
     
    90+2
    Standard se pokouší o závěrečný nápor, což se mu zatím nedaří. Za nepříliš korektní skluz navíc dostává žlutou kartu hostující Jelle Van Damme (STA).
     
    81
    Leuven mohl jít do senzačního vedení! Ogunjimi uháněl zcela sám na Kawashimu, který nejprve jeho pokus vyrazil, načež stačil před dorážkou odkopnout míč do bezpečí. Lutych může svému brankáři děkovat.
     
    78
    Poslední střídání hostí, místo Ezekiela přichází na trávník Stam.
     
    76
    Za surový zákrok na Geraertse dostává žlutou kartu hostující Oztürk (STA).
     
    73
    Střídají také domácí. Místo Ruytinxe přichází na hrací plochu Ogunjimi.
     
    60
    Další střídání na hostující straně. Z hrací plochy odchází De Sart, jehož nahradí Bulot.
     
    53
    Na řadě je první střídání Lutychu. De Camarga nahradá Michy Batshuayi, což je pro hosty velká posila do ofenzivy.
     
    45
    Hostující Carcela (STA) toto nemohl nechat bez odezvy, přiběhl k hostujícímu forvardovi a udeřil jej ranou, za kterou by se nemusel stydět ani Mike Tyson. Za tuto inzultaci následuje pochopitelně červená karta.
     
    45
    Tak to je neuvěřitelné, co se nyní děje na hrací ploše. Ruytinx zajel do hostujícího borce šlapákem, za což dostává žlutou kartu. Soupeři zcela evidentně zlomil nohu.
     
    41
    Tak to je šok pro domácí mužstvo, které se zatím prezentovalo velmi pozitivním výkonem. Za ošklivý šlapák zezadu dostává zcela oprávněnou červenou kartu Alessandro Cerigioni (LEU). Leuven tak bue dohrávat v deseti.
     
    35
    První žlutá karta utkání, kterou dostává domácí Karel Geraerts (LEU). Provnili se zatažením za dres soupeře, což hlavnímu arbitrovi neuniklo.
     
    31
    Balon sice skončil po přesném pasu v síti Leuvenu, avšak pomezí sudí si správně všiml zhuba půlmetrového ofsajdu. Branka tak nemůže být uznána. Následovat bude odkop domácích.

    Libor Kucza

    Góly:

    Karty:   35. Geraerts (LEU), 45. Ruytinx (LEU) – 76. Oztürk (STA), 90+2. Damme (STA)   41. Cerigioni (LEU) – 45. Carcela (STA)


    Oud-Heverlee Leuven: Bailly – Buysens, Petterson, Robson, Wijns, Geraerts, Bandalovski, Ngolok, Van Goethem, Cerigioni, Ruytinx (73. Ogunjimi)
    Náhradníci: Azevedo, Bastiansen, Gislason, Lenaerts, Maia, Ogunjimi, Yagan

    Standard Liége: Kawashima – Arslanagic, Kanu, Opare, Van Damme, Buyens, Carcela, Mujangi Bia, Oztürk, De Sart (60. Bulot), De Camargo (Batshuayi), Ezekiel (78. Stam)
    Náhradníci: Batshuayi, Ben Haim, Bulot, Buyens, Cisse, Stam, Thuram-Ulien

    Rozhodca: Tim Pots