TK PSG Zlín (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference PSG Zlín

cz Streda 04.12.2013, 14:00 • Tiskové středisko, ZS Luďka Čajky (Zlín) • Tlačové konferencie
     
    Tisková konference právě skončila. Na domácím stadionu se v pátek Zlín utká Kladnem. Děkuji za pozornost. Na shledanou. (14:25:39)
     
    Rostislav Vlach: "Těžko hodnotit průběh extraligy. Sparta má nový tým a zatím vládne, ale soutěž je dlouhodobá. Může se stát cokoliv. Klíčové boje přijdou po reprezentační přestávce."

    "Sice jsme loni vyhráli základní část, ale cíle máme stále pouze postupné. Prvním krokem je postup do vyřazovacích bojů."

    "Pavel Sedláček odjede na sraz reprezentační dvacítky. Během jeho absence budeme využívat pouze šest obránců a dvanáct útočníků."
     
    Petr Leška: "Jsme spokojení s tím, že se nám daří. Neprošli jsem žádnou větší sérii proher. Sezona brzy skončí, jelikož přijde na řadu olympijská pauza. Základ máme dobrý, je třeba si udržet formu."
     
    Rostislav Vlach: "Oproti loňsku máme bodově zhruba stejně bodů, jen jsme byli výše. Tabulka je vyrovnaná a není jednoduché získávat body. Jsme rádi za získané body."

    "Trápí nás zranění především v defenzívě. Zraněný je Tomáš Valenta, také Oldrich Kotvan, jenž působí v Jihlavě. Včera se zranil i Tomáš Fořt. Brankář Kašík je na dva týdny mimo hru. Snad se dá tým do kupy během reprezentační pauzy."
     
    Mgr. Patrik Kamas: "Jsem rád, že se nám daří dodržovat plán 20 bodů na čtvrtinu, což by mělo stačit na playoff. Daří se nám bodovat doma a dělat radost fanouškům."

    "Návštěvnost utkání hraných v 15:30 stoupla v řádu stovek lidí. Osvědčilo se nám to. Za toto rozhodnutí jsme rádi. Chceme zřídit i sektor na stání pro rodiče s dětmi."

    "Projekt jedna víra, jeden tým, jeden cíl se nám také daří. Probíhají zajímavé soutěže během utkání. Zájem fanoušků je taktéž velký."

    "Máme problémy na brankářském počtu, ale osvědčilo se nám kolečko, kde můžeme využívat Štůralu ze Šumperku, jelikož je to náš hráč."
     
    Tisková konference extraligového klubu PSG Zlín po polovině základní části právě začíná.
     
    Vítejte u sledování on-line přenosu z tiskové konference hokejového klubu HC PSG Zlín. Hlavním tématem bude dosavadní průběh Tipsport extraligy, která se již přehoupla do druhé poloviny.

    Tiskové konference se zúčastní:
    Mgr. Patrik Kamas (jednatel)
    Rostislav Vlach (hlavní trenér)
    Petr Leška (útočník)
     
    Po sedmadvaceti odehraných kolech jsou hráči PSG Zlín na 5. místě extraligové tabulky, když ztrácí jediný bod na Kometu Brno. Na šestý Třinec mají zlínští hokejisté náskok čtyř bodů.

    Kanadské bodování Zlína ovládá centr první formace Petr Leška, jenž posbíral doposud 22 bodů (4+18). Obránce Jiří Marušák je spolu s pardubickým Benákem v čele nejproduktivnějších zadáků (3+11).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    David Šimon