Fiorentina – Hellas Verona 4:3 (kon.) | Lazio – Neapol 2:4 (kon.)
koniec
Lazio Rím
2:4 (1:1)
SSC Neapol
Pondelok 02.12.2013, 21:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Neapol dal gól! Predsa len je tu definitíva a teda štvrtý gól hostí! Chyba Cianiho znamenala vybojovanie lopty Mertensom, ktorý vyslal do šance 1 na 1 JOSÉ CALLEJON. V úniku nezaváhal a k žrdi umiestnil svoju strelu presne, čím zvyšuje stav!
     
    88
    Lazio dalo gól! Duel sa už pomaly len z povinnosti dohrával a oba tímy boli ako keby s výsledkom zmierené, ale k lopte sa dostal skvelý KEITA BALDÉ, vytvoril si obliehaním vápna čo najlepší strelecký uhol a kým Reina čakal strelu k vzdialenejšej žrdi, mladík v drese Lazia trafil k tej bližšej!
     
    72
    Neapol dal gól! Zrejme je rozhodnuté, hostia dávajú ďalší zásah! GONZALO HIGUAÍN dostal do behu za obranu skvelú nahrávku, nezastavil ho ani sklz obrancu a zoči-voči Marchettimu nedal žiadnu šancu!
     
    51
    Neapol dal gól! Ale zahanbiť sa nenechá ani Neapol! Higuaín vymyslel zo stratenej lopty center na zadnú žrď, kde vrátil loptu do ohňa Maggio. Nastala skrumáž, v ktorej sa však najlepšie zorientoval GORAN PANDEV a z otočky prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!
     
    25
    Lazio dalo gól! Lenže radosť Neapolčanov netrvala dlho! Z ničoho nič je vyrovnané, domáci podnikli bleskovú akciu a po centri z pravej strany od Candrevu si vlastný gól v skrumáži dáva VALON BEHRAMI!
     
    24
    Neapol dal gól! A prichádza trest na druhej strane! Nepremenené šance či zaujímavé strely neznamenali na zmene skóre nič, ako sa má zapísať do streleckej listiny ukázal GONZALO HIGUAÍN! Šprintoval k bráne dlhú dobu, nezastavil ho obrana v tesnom bránení a aj keď sa zdalo, že v sklze bránu neohrozí, predsa len z ťažkej pozície dáva gól!

    Góly: 25. Valon Behrami (vla.), 88. Baldé – 24. Higuaín, 51. Pandev, 72. Higuaín, 90+2. Callejon

    Karty:   52. Ciani (LAZ), 69. Radu (LAZ) – 78. Britos (NEA)


    Lazio Rím: Marchetti – Cana, Candreva, Ciani, Hernanes, Konko, Lulič, Gonzalez, Perea, Radu, Biglia.
    SSC Neapol: Reina – Maggio, Albiol, Britos, Armero – Behrami – Inler – Callejon, Pandev, Insigne, Higuaín.