Čerepovec – D. Moskva 3:2 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
Severstaľ Čerepovec
3:2 (0:0, 2:1, 0:1)
Dynamo Moskva
Sobota 30.11.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Severstal Čerepovec.
    Gól strelil ZHERDEV.
     
    41:10
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A hostia bleskovo využívajú presilovku ! KONSTANTIN GLAZACHEV nemal problém puk zasunúť do odkrytej bránky. Domáci urobili teraz niekoľko vážnych chýb a za to musia teraz pykať.
    Asistencia : Soin, Babenko.
     
    39:30
    Severstal Čerepovec dal gól!
    A domáci opäť využili presilovku a otáčajú tak stav zápasu na 2:1 ! Krásne zahratá presilovka priniesla domácim odmenu v podobe gólu. ANATOLIJ NIKONTSEV sa dobre natlačil pred Yeryomenkoa a tečoval strelu Vidella za bezmocného Yeryomenkoa.
    Asistencia : Videll, Yevseyenkov.
     
    30:38
    Severstal Čerepovec dal gól!
    A domáci presilovku využívajú ! Pekná akcia domácich. Yeryomenko najprv strelu Nikontseva vyrazil pred seba, ale GENNADY STOLJAROV už puk za chrbát Yeryomenkoa pretlačil a tak je teda stav 1:1 !
    Asistencia : Nikontsev, Bushuyev.
     
    27:11
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A hostia sa ujímajú vedenia 1:0 !
    Potrestaný YURY BABENKO naskočil z trestnej lavice na ľad, dostal puk od Komarova a svoj nájazd zakončil krásnym blafákom a otvára tak góloví účet hostí – 0:1 !
    Asistencia : Komarov.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 31. Stolyarov (Nikontsev, Bushuyev), 40. Nikontsev (Videll, Yevseyenkov), rozh. náj. Zherdev – 28. Babenko (Komarov), 42. Glazachev (Soin, Babenko)


    Severstaľ Čerepovec: Stepanek ( Kasutin ) – Andersen, Guskov, Bushuyev, Videll, Nikontsev – Popov, Kiselevich, Stolyarov, Zherdev, Berdnikov – Stasenko, Yevseyenkov, Kovyrshin, Buchnevich, Kazakovtsev – Sviyazov, Zemchenko, Antipov, Chernov, Monakhov.
    Dynamo Moskva: Yeryomenko ( Barzman ) – Granak, Vishnevsky, Gorovikov, Pestushko, Komarov – Ryazantsev, Mironov, Soin, Babenko, Glazachev – Jalasvaara, Solovyov, Kokarev, Pestunov, Mosalyov – Barantsev, Koryagin, Volkov, Sopin, Karpov.

    Rozhodca: Anisimov, Shchenyov – Metalnikov, Sirotkin