Vítkovice – Chomutov 8:3 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:1 (kon.) | Slavia – Liberec 3:4 (0:2 po s.n.)
Sparta Praha – Kometa Brno 4:1 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
8:3 (3:0, 2:0, 3:3)
Piráti Chomutov
cz Utorok 26.11.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté přece jen využívají početní výhodu, po Pulpánově střele doráží ŠTĚPÁN HŘEBEJK – 8:3. Asistence: Lukáš Pulpán, Josef Straka.
     
    54:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Stejný výsledek, jako domácí uhráli před dvěma týdny v Chomutově to nebude, po Burgerově střele se kotouč od Růžičky odrazil k MICHAELU VANDASOVI, a ten neváhá – 8:2. Asistence: Jiří Burger.
     
    53:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté snižují, po sérii přihrávek a dorážek se prosazuje DAVID HRUŠKA – 7:2. Asistence: Josef, Straka, Štěpán Hřebejk.
     
    50:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté hned po vhazování zamířili do pásma, po nahrávce Hřebejka vyslal puk od branky LIBOR ŠULÁK, Dolejš si na puk sáhl, ale ten mu poté přeskočil do branky – 7:1. Asistence: Štěpán Hřebejk, Martin Šagát.
     
    50:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí zvyšují svůj náskok, Valčákova střela se odrazila od Růžičkových betonů, dobře postavený ONDREJ ŠEDIVÝ zareagoval pohotově a zametl puk do branky – 7:0. Asistence: Patrik Valčák. Petr Kolouch.
     
    45:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovická první lajna si sebrala kotouč, Svačina vyzval přesným pasem RUDOLFA HUNU k nájezdu na branku, Růžička neměl nejmenší šanci – 6:0. Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Roman.
     
    31:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí vtrhli do pásma, Vandas za modrou postrčil puk na JIŘÍHO BURGERA, který se protáhl k chomutovské kleci, a pod padajícím Růžičkou poslal puk do branky.
     
    29:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí byli ještě usazeni v pásmu, Húževka objel branku a nahrál na RICHARDA STEHLÍKA, který zvyšuje na 4:0. Asistence: Peter Húževka, Erik Němec.
     
    14:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Strapáč vyslal přihrávku za chomutovskou obranu, ERIK NĚMEC měl před sebou jen Růžičku, a svůj nájezd nekompromisně proměnil – 3:0. Asistence: Petr Strapáč.
     
    11:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovickým se vyplatil důraz, Strapáč zametl puk do braky, ale Růžička si tyč pohlídal, ERIK NĚMEC zahlédl puk za chomutovským gólmanem a dopravil jej za čáru – 2:0. Asistence: Petr Strapáč, Peter Húževka.
     
    06:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ihned po vhazování poslal Húževka puk na modrou k TOMÁŠI PASTOROVI, ten si nabruslil do lepší pozice, vypálil a se zazvoněním tyče umisťuje puk do branky – 1:0. Asistence: Peter Húževka.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 7. Pastor (Húževka), 12. Němec (Strapáč, Húževka), 15. Němec (Strapáč), 30. Stehlík (Húževka, Němec), 32. Burger (Vandas), 46. Huna (Svačina, Roman), 51. Šedivý (Valčák, Kolouch), 55. Vandas (Burger) – 51. Šulák (Hřebejk, Šagát), 54. Hruška (Straka, Hřebejk), 59. Hřebejk (Pulpán, Straka)


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Málek) – Sloboda, Kovář, Stehlík, Pastor, Hruška, Barinka, Bail -. Huna, Roman, Svačina – Strapáč, Němec, Húževka – Vandas, Burger, Szturc – Šedivý, Valčák, Kolouch
    Piráti Chomutov: Růžička (Hanuljak) – Rutta, Pulpán, Novák, Trefný, Krstev, Šulák, Mrázek, Bartejs – Balej, Divíšek, Kubinčák – Hruška, Straka, Bartečko – Hřebejk, Kämpf, Šagát – Račuk, Sikora

    Rozhodca: Pešina, Hrubý – Barvíř, Blümel

    Diváci: 3 248