Targu Mures – Barcelona 1:10 (kon.) | Chrudim – Charkov 2:3 (kon.)
koniec
FK Chrudim
2:3 (1:1)
MFK Lokomotiv Charkov
cz Štvrtok 21.11.2013, 20:05 • ČEZ Arena, Pardubice • UEFA Futsal Cup
     
    39:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí mančaft ještě v závěru snižuje na rozdíl jediné branky, na brankové čáře tečoval střelu Dentinha na brankové čáře DOUGLAS a ještě vykřesává drobnou jiskřičku naděje pro Chrudim – 2:3!
     
    38:10
    Charkov právě vstřelil branku!
    Tak a ambice Era-Packu jsou ta tam! Kopecký chyboval v rozehrávce, nabídl balon VITALIJOVI KISELJOVOVI, který přes celé hřiště trefil prázdnou branku – 1:3!
     
    20:11
    Charkov právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně špatný začátek z chrudimské strany! MICHAIL KISELJOV sebral míč z nohy Douglasovi, unikal na branku a přesnou střelou k tyči překonal bezmocného a zaskočeného Olinhu – 1:2!
     
    12:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Devítinásobný český mistr se dočkává vyrovnání! Skvěle zahraný volný přímý kop rozehrál Dentinho na volného FELIPEHO, který bez problémů poslal balon do odkryté branky – 1:1!
     
    08:30
    Charkov právě vstřelil branku!
    Nyní jsme se již dočkali úvodní branka a střílí ji hráči z Ukrajiny! Pěkně vyřešený protiútok zakončil do prázdné branky po přihrávce Dmytra Sorokina MYKOLA BILOCERKIVEC! Stejně jako v zápase proti Barceloně se Lokomotiv dostává do vedení – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Góly: 12. Felipe (Dentinho), 39. Douglas – 8. Bilocerkivec (Sorokin D.), 20. Kiseljov, 38. Kiseljov

    Karty:   13. Mareš R. (CHR) – 13. Klochko J. (CHK)


    FK Chrudim: Olinha (Meller, Žďánský) – R. Mareš, Douglas, Rešetár, Max – Slováček, Popelka, Kopecký, Dentinho, Koudelka, Chmelík, Felipe.
    MFK Lokomotiv Charkov: Lytvyněnko (C) (Ivanjak) – Klochko I., Fedorčenko, Bilocerkivec, Žurba, Siryj, Kontraťjuk, Sorokin D., Kameko, Sorokin O., Špygar, Klochko D., Kiseljov

    Rozhodca: Kammerer (Německo), Sivič (Slovinsko) – Coelho (Portugalsko)