Chabarovsk – D. Moskva 1:4 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 0:1 (kon.) | Novokuzneck – Kazaň 0:2 (kon.)
Novosibirsk – Novgorod 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Záhreb 5:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 3:2 (kon.)
Ufa – Dinamo Minsk 5:2 (kon.) | Nižnekamsk – Doneck 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.)
Riga – Jekaterinburg 3:1 (kon.) | Lev – Barys 2:3 (po pr.) | HC Slovan – Omsk 3:1 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Dynamo Moskva
Utorok 19.11.2013, 09:00KHL
Partner:
     
    57:20
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A je rozhodnuté! Karsums obkorčuľoval bránku a puk prihral úplne voľnému ALEXEJOVI CVETKOVOVI, ktorý z voleja vymietol pravý horný roh domácej bránky. Asistencie: Martins Karsums, Maxim Karpov.
     
    51:15
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia pridávajú ďalší gól, po nenápadnom nahodení vypadol Muryginovi puk z rukavice. S dorážkou do prázdnej brány nemal problém MAXIM KARPOV. Forvard Dinama tak skompletizoval hattrick. Asistencie: Maxim Solovjov.
     
    43:54
    Chabarovsk dal gól!
    Jan Muršak zaviezol puk do pásma, z úrovne bránkovej čiary poslal na DMITRIJA TARASOVA, ktorý strelou z voleja prekonal Jerjomenka. Asistencie: Jan Muršak, Alexander Loginov.
     
    41:30
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Moskva sa dostáva do dvojgólového vedenia! Po dlhšom tlaku v útočnej tretine sa dostal k puku opäť MAXIM KARPOV, ktorý tvrdou strelou z medzikružia prekonal Murygina. Asistencie: Alexej Cvetkov, Martins Karsums.
     
    06:38
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia. Puk doputoval do medzikružia k MAXIMOVI KARPOVOVI, ktorý nechytateľnou strelou otvoril skóre. Asistencie: Alexej Cvetkov, Martins Karsums.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 44. Tarasov (Muršak, Loginov) – 7. Karpov (Cvetkov, Karsums), 42. Karpov (Cvetkov, Karsums), 52. Karpov (Solovjov), 58. Cvetkov (Karsums, Karpov)


    Amur Chabarovsk: Murygin – Reese, Sedunov, Loginov V., Loginov A., Salcido, Bilaljov, Terjajev – Petružálek, Klimčuk, Šmurov, Stepanov, Litovčenko, Šiškanov, Junkov, Lugin, Korotkov, Dubinin, Tarasov, Mursak
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Barzman) – Barabtsev, Derljuk, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Korjagin, Mironov, Višněvskij- Soin, Cvetkov, Babenko, Šafigulin, Kokarev, Pestunov, Karsums, Kasjančuk, Sopin, Mosaljov, Kvapil, Karpov

    Rozhodca: Kadirov, Belov – Parfjonov, Sysujev.