Třinec – Kladno 2:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 4:2 (kon.) | Zlín – Chomutov 7:1 (kon.)
Litvínov – K. Vary 2:1 (kon.) | Liberec – Pardubice 0:2 (kon.) | Hradec Králové – Vítkovice 2:1 (po pr.)
koniec
HC Škoda Plzeň
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
HC Slavia Praha
cz Utorok 19.11.2013, 17:30 • ČEZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    52:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAKUB LEV dostal ideální příhru na brankoviště, kde osamocen dokázal nadvakrát překonat Furcha. Asistence: Pavel Kašpařík, Ján Sýkora.
     
    49:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tomica poslal kotouč na modrou na Kolaříka, jehož rána byla nadvakrát tečována, poslední kontakt byl přiznán LUKÁŠI ŽEJDLOVI. Asistence: Pavel Kolařík, Marek Tomica.
     
    47:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak za to brankáři vraždí! VOJTĚCH MOZÍK v nouzi nahodil touš na bránu, který chtěl Furch ukrýt do lapačky. Jenže Petr Kadlec chtěl touš srazit do rohu a výsledkem je znovu vedení indiánů o dva góly, protože jeden z nejzkušenějších slávistických obránců ho kopl přímo do vlastní sítě. Bez asistence.
     
    42:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Bednář poslal touš mezi kruhy na KYLA WHARTONA, jenž z první trefil přesně na levou tyč. Asistence: Jaroslav Bednář, Lukáš Krenželok.
     
    22:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vlasák dostal příhru za branku a hned poslal černý nesmysl na brankoviště na Dvořáka, který jen přiťukl na najetého VÁCLAVA PLETKU, kterému stačilo trefit zařízení. Asistence: Michal Dvořák, Tomáš Vlasák.
     
    17:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PAVEL KAŠPAŘÍK efektně i efektivně tečoval ránu Novotného od modré, když mu šikovně zadovkou přistrčil Mozík. Asistence: Štěpán Novotný, Vojtěch Mozík.

    Vojtěch Honzík

    Góly a asistencie: 18. Kašpařík (Novotný, Mozík), 23. Pletka (Dvořák, Vlasák), 48. Mozík, 53. Lev (Kašpařík, Sýkora J.) – 43. Wharton (Bednář, Krenželok), 50. Žejdl (Kolařík, Tomica)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Boháč, Hanzlík "C", Jeřábek, Slovák, Frolo, Mozík, Marcel – Sýkora J., Kašpařík, Novotný, Pletka, Vlasák "A", Kratěna "A", Hollweg, Sýkora T., Dvořák, Lev, Pitule, Indrák.
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Štich, Kadlec "C", Holub, Kolařík, Wharton, Knot, Beňovič – Tomica "A", Bednář "A", Skokan, Sklenář, Růžička, Žejdl, Poletín, Vdrlovec, Krenželok, Doležal, Klhůfek, Micka.

    Rozhodca: Hribik, Pešina – Bádal, Pouzar

    Diváci: 4751