Tatran – Sparta 9:8 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
9:8 (4:0, 3:5, 2:3)
ACEMA Sparta Praha
cz Štvrtok 14.11.2013, 19:30 • SH TJ Tatran Střešovice • Livesport Superliga (CZ)
     
    Děkujeme za pozornost, přejeme příjemný zbytek dnešního večera a zase někdy u dalšího Onlajnu se na Vás těšíme, na počtenou!
     
    Komentář trenéra domácích p. Jakoubka: "Po první třetině přišlo uspokojení. Soupeř hrál od druhé třetiny výborně. Zápas byl ovlivněn spoustou věcí."
     
    Komentář trenéra hostů p. Berky: "První třetinu jsme byli trapní, myslím si, že za závěrečný tlak jsme si prodloužení zasloužili. Zápas byl ovlivněn spoustou věcí. Děkujeme soupeři za utkání."
     
    Stíhací jízdu dovedla Sparta v poslední třetině málem k obrazu svému. Hráči Střešovic byli ale proti. Nejprve Tatran ze začátku třetí periody zvýšil náskok na 8:5, když za deset minut se skóre znovu měnilo a znovu to byly Střešovice, kdo vstřelil branku. O minutu později se podařilo Spartě znovu dotáhnout na rozdíl dvou branek. V 57. minutě Strachota snižoval už na rozdíl jediné branky a fandové Střešovic, společně s hráči se ještě museli strachovat o výsledek, o to víc minutu před koncem, kdy Sparta hrála bez brankáře a domácí svatyni obstřelovala ze strany na stranu. Rebra už se ale hostům nepodařilo překonat a Střešovice si tak připisují do tabulky 3 body za výhru 9:8.
     
    Jedna kuriozita na závěr. V zápase byly zaznamenány 3 hattricky!! Jmenovitě Milan Fridrich (STR), Michal Strachota (SPA) a Jan Marvánek (SPA).
     
    Střely ve 3. části 9:8, celkově 31:23.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Dnešní utkání sleduje 124 diváků.
     
    59:02
    Na Rebra létá jedna střela za druhou.
     
    58:50
    Sparta dle očekávání bez brankáře.
     
    58:29
    Timeout pro tým AC Sparta Praha Florbal.
     
    56:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to jen o gól! MICHAL STRACHOTA vybojoval míček a trefuje se pod víko.
    Bez asistence
     
    55:01
    Rebro s Jarošem způsobili rozruch před domácím brankářem. Ten tuto situaci ale ustál.
     
    54:25
    Fridrich přišel o míček, Strachotovu střela ale zblokoval Deutsch.
     
    53:59
    Kadochova střela trefuje jen prvního bránícího hráče.
     
    53:57
    Gruber fauluje u mantinelu. Dobrá příležitost pro Spartu.
     
    52:38
    Spartě narostla křídla, vysoko napadá, je agresivnější, chce. Musí si ale dávat pozor na zadní vrátka.
     
    51:10
    Sparta právě vstřelila branku! Autorem branky je JAROSLAV JAROŠ, který obdržel přihrávku na křídlo a střelou na zadní tyč snižuje. Asistence: David Čermák.
     
    50:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlá odpověď Sparty. Rychlou střelou se prosazuje JAN MARVÁNEK. Bez asistence.
     
    50:20
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Nájezdu se chopil sám MAREK VÁVRA, jenž si několikrát přehodil míček z forhandu na backhand a zpět a trefil odkrytou horní část branky.

    Lukáš Vacuška

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 11. Gruber (Riebauer), 15. M. Vávra (Natov), 16. Natov (Heřmanský), 20. Fridrich (Riebauer), 30. Richter (M. Vávra), 35. Garčar (M. Vávra), 35. Fridrich (Podhráský), 47. Fridrich (Podhráský), 51. M. Vávra (t.s.) – 22. Strachota (Marvánek), 24. Časar, 28. Marvánek (Strachota), 31. Marvánek (Strachota), 38. Strachota (Vrtiška), 51. Marvánek, 52. Jaroš (Čermák), 57. Strachota


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro Mich. (Němeček J.) – Podhráský, Deutsch (C), Garčar, Dušek, Heřmanský, Řehoř, Ježek – Fridrich, Richter, Vávra M., Natov, Riebauer, Nushart, Vávra T., Slavík, Kolísko Jiří, Gruber, Hartman,
    ACEMA Sparta Praha: Beneš (Lupoměch) – Kadoch, Marvánek, Chaloupka, Smetana, Vrána, Rodina, Čermák, Rebro Mar. – Vrtiška (C), Strachota, Šnajdr, Časar, Svatoš, Kašpárek, Němeček M., Němeček P., Jaroš, Sedmík

    Rozhodca: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora

    Diváci: 124