Žilina – Košice 1:3 (kon.) | Nitra – Poprad 4:2 (kon.) | Martin – Zvolen 2:3 (po pr.)
B. Bystrica – Skalica 2:0 (kon.) | Trenčín – Piešťany 0:3 (kon.)
koniec po predl.
HK VITAR Martin
2:3 (0:0, 0:1, 2:1)
HKM Zvolen
Streda 13.11.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:15
    Zvolen dal gól!
    MICHAL CHOVAN zápas rozhoduje po prieniku do útočného pásma so svižným zakončením! Čech nemal na prudký projektil žiadnu šancu a duel má svojho víťaza v predĺžení expresne rýchlo.
     
    55:40
    Martin dal gól!
    A je to tu, vylúčenia hostí dostávajú Martin späť do hry! LUKÁŠ MATEJKA si počkal, kým príde k nemu puk pred bránu a odkrytý vinkeľ nekompromisne vyprášil! Asistencie: Markovič.
     
    53:00
    Martin dal gól!
    Martinčania zahrali presilovku veľmi pekne, nahodený puk po teči dorazil do siete PETER GALAMBOŠ. Šimkovi totiž vypadol a to bola malina pre domáceho, ako sa dostať k zníženiu. Asistencie: Markovič, Smrek.
     
    49:25
    Zvolen dal gól!
    Čech nemal nárok na blafák PETRA ZUZINA a ten teda zvyšuje vedenie svojho tímu! Bez asistencie.
     
    37:35
    Zvolen dal gól!
    Predsa sme sa dočkali, Čech inkasuje po vyhratom buly Brabenca a spolupráci Obšuta s MICHALOM CHOVANOM. Tretí menovaný pretlačil puk za chrbát Čech prudkou strelou z pravej strany a uradujúci majster vedie. ASISTENCIE: Obšut, Brabenec.

    Góly a asistencie: 53. Galamboš (Smrek, Markovič), 56. Matejka (Markovič) – 38. Chovan (Obšut, Brabenec), 50. P. Zuzin, 61. Chovan (Brabenec)


    HK VITAR Martin: Čech – Ďatelinka, Novotný, Fujerík, Beran, Zlocha, Važan, Galamboš, Markovič, Smrek, Brcko, Matejka, Tupý, Themár, Cíger, Dírer, Klíma, Pokrivčák, Rožník, Šugár, Perniš.
    HKM Zvolen: Šimko – Puliš, Juraško, Obšut, Brabenec, Chovan, Baláž, Pichnarčík, Hraško, P. Zuzin, Ľ. Zuzin, Ťavoda, Mucha, Jurík, Ďaloga, Fekiač, Čanky, Platil, Urgas, Pospíšil.

    Rozhodca: Stano, Rovenský, Korba, Beniač