NY Rangers – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 4:1 (kon.) | Colorado – Nashville 4:6 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:2 (kon.)
koniec
New York Rangers
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
cz Štvrtok 07.11.2013, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Partner:
     
    49:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Deset minut před koncem je definitivně hotovo! Domácí předvedli pohlednou kombinaci, na jejímž konci poslal efektní zadovkou puk před branku Dorsett a DERICK BRASSARD ho dorazil za bezmocného Fleuryho. Asistence: Derek Dorsett.
     
    35:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí si ale berou třígólový náskok rychle zpět! Hagelin nahodil puk od modré směrem na branku, Richards i RYAN CALLAHAN ještě dokázali ze vzduchu černý kus gumy tečovat a Fleury nestihl zareagovat – 4:1. Asistence: Brad Richards a Carl Hagelin.
     
    34:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens přesilovku tentokrát využívají a přeci jen se vrací zpět do utkání! Při velkém závaru před svou brankou nedokázal Lundqvist přes shluk bruslí přikrýt volný kotouč, který si nakonec našel KRIS LETANG a zblízka ho doklepl do branky. Asistence: Chris Kunitz a Jevgenij Malkin.
     
    33:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je to 3:0 pro Rangers! Domácí po skončení oslabení vyrazili do bleskového protiútoku. Přečíslení 3 na 2 vyřešil Richards nahrávkou pod sebe na BRIANA BOYLEHO, který se z mezikruží trefil pod Fleuryho vyrážečku. Asistence: Brad Richards a Anton Stralman.
     
    19:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdcům neskutečně vychází závěr třetiny! Zuccarello získal kotouč ve středním pásmu a po přejetí útočné modré poslal před branku krásnou žabičku, která dopadla přímo na čepel DEREKA STEPANA a ten zblízka překonáva Fleuryho podruhé – 2:0. Asistence: Mats Zuccarello a Chris Kreider.
     
    18:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ofenzivní pasáž ozdobili gólem domácí! Boyle za brankou vybojoval puk a dokázal ho dostat na levý kruh, odkud se ranou k bližší tyči prosadil RYAN MCDONAGH, jemuž při zakončení nevadilo ani to, že mu kotouč na hokejce poskakoval. Asistence: Brian Boyle.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 19. McDonagh (Boyle), 20. Stepan (Zuccarello, Kreider), 34. Boyle (Richards, Stralman), 36. Callahan (Richards, Hagelin), 50. Brassard (Dorsett) – 35. Letang (Kunitz, Malkin)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Del Zotto, J. Moore – Callahan, Richards, Hagelin – Zuccarello, Stepan, Kreider – Dorsett, Brassard, Pouliot – Miller, Boyle, Pyatt. Trenér: Alain Vigneault
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Orpik, Letang, Niskanen, Bortuzzo, Maatta – Dupuis, Crosby, Kunitz – Megna, Malkin, Jokinen – Adams, Sutter, Glass – Engelland, Vitale, Jeffrey. Trenér: Dan Bylsma

    Rozhodca: Joannette, O'Rourke – Murray, Vaughan