Zenit – Porto 1:1 (kon.) | Amsterdam – Celtic 1:0 (kon.) | Atlético Madrid – Austria 4:0 (kon.)
Barcelona – AC Miláno 3:1 (kon.) | Bazilej – FCSB 1:1 (kon.) | Dortmund – Arsenal 0:1 (kon.)
Chelsea – Schalke 3:0 (kon.) | Neapol – Marseille 3:2 (kon.)
koniec
SSC Neapol
3:2 (2:1)
Olympique Marseille
Streda 06.11.2013, 20:45 • San Paolo, Neapol • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    75
    Neapol dal gól! Z hry sa akosi vytratil GONZALO HIGUAÍN, ktorý však toto tvrdenie okamžite neguje! Hamšík perfektne splietol obranu tým, že vybehol do jasného ofsajdu. Obrana tak nereagovala na pohyb Mertensa. Belgičan pohodlne nahrával do jasnej šance Argentínčanovi a ten zblízka musel do opustenej brány dať.
     
    64
    Marseille dal gól! Hostia ešte stále žijú! Polhodinu pred koncom po centri z ľavej strany do siete upratal loptu do siete THAUVIN, ktorý sa dostal cez Armera celkom bez problémov! Reina sa ani nepohol a opäť začíname odznova.
     
    26
    Neapol dal gól! Tak to je obrat, ako sa patrí! Takto by mali otáčať zápasy favoriti v každom zápase. Pas dopredu sklepol pre GONZALA HIGUAINA hlavičkou aj s pomocou teču obrany Callejon a Argentínčan z voleja sám pred Mandandom prestrelil jeho telo a upravuje stav v prospech svojich.
     
    23
    Neapol dal gól ! Obrana jeho center zastavila za cenu rohu, z neho Mandanda musel vykopávať nohou šancu Fernándeza! Ale ešte sa lopta dostala ku GOKHANOVI INLEROVI, ktorý krásnou strelou po spracovaní volejom umiestnil k žrdi a vyrovnal!
     
    10
    Marseille dal gól! Predstavte si, Neapol začal vlažne a po rohovom kope inkasuje! ANDRE AYEW si krásne nabehol na center a cez Cristiana Maggia posiela loptu hlavičkou presne k žrdi!

    Góly: 23. Inler, 26. Higuain, 75. Higuaín – 10. André Ayew, 64. Thauvin

    Karty:   34. Fernandez (NEA) – 79. Romao (OMA)


    SSC Neapol: Reina – Armero, Fernandez, Albiol, Maggio – Inler, Dzemaili – Mertens, Pandev, Callejon – Higuain.
    Náhradníci: Behrami, Uvini, Cabral, Cannavaro, Insigne, Zapata, Hamšík.

    Olympique Marseille: Mandanda – Abdallah, Nkoulou, Diawara, Morel – Cheyrou, Romao – Thauvin, Valbuena, A. Ayew – J. Ayew.
    Náhradníci: Gignac, Imbula, Khalifa, Lemina, Mendy, Payet, Samba.

    Rozhodca: Karasev