Benátky n/J – Ústí n/L 1:2 (1:2 po s.n.) | Havířov – Most 5:2 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 4:2 (kon.)
Šumperk – Třebíč 2:4 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Beroun – Olomouc 2:5 (kon.)
Kadaň – Havlíčkův Brod 2:0 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
cz Sobota 02.11.2013, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    59:44
    Hosté zcela evidentně neunášejí porážku, nyní si jako smyslů zbavený počínal Lukáš Bohunický (MBL), který tak dostává menší trest za hrubost.
     
    59:14
    Další dvě minuty Mladé Boleslavi, tentokráte za faul loktem.
     
    59:14
    Dukla právě vstřelila branku!

    Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto! Po fantastickém pasu trefuje levou horní polovinu Willovy klece agilní JAKUB KADLEC. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    58:34
    Dukla dohraje utkání v početní převaze, Lukáš Pabiška (MBL) odjíždí na trestnou lavici za krosček.
     
    54:56
    Na trestnou lavici putuje další mladoboleslavský hráč. Boris Žabka (MBL) dostává menší + desetiminutový osobní trest za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    54:44
    Jakub Kadlec pláchl hostující defenzivě, načež vypálil pouze do připraveného Willa. Milan Mikulík (MBL) si ale musel vypomoci sekáním, za což byl také patřičným způsobem potrestán.
     
    52:05
    Poměr sil na ledové ploše se po divoké pasáži plné nepřesností vyrovná. Zahřát jihlavskou lavici hanby odchází Zdeněk Čáp (JIH), jenž se provinil držením protihráče.
     
    50:35
    Mužstvo z krajského města Vysočiny si po delší době zahraje přesilovou hru. Michal Broš (MBL) odchází pykat za krosček.
     
    46:13
    Na trestnou lavici odchází Martin Kuřítko (JIH). Podle jednoho z hlavních sudích se jednalo o podražení. Metr arbitrů je dnes skutečně velmi podivný, a to na obě strany.
     
    44:44
    Mladá Boleslav si zahraje v početní výhodě. Matic Podlipnik (JIH) odchází na trestnou lavici za krosček.
     
    43:48
    Radan Lenc pelášil s jedním ze svých spoluhráčů do přečíslení dvou na jednoho. Situaci se rozhodl řešit individuálně, avšak trefil pouze hruď připraveného Ritticha.
     
    40:40
    Jiří Dobrovolný (JIH) se pokusil zahrozit zajímavým pokusem od levého mantinelu, avšak následně odchází za hákování na trestnou lavici. Dukla se bude muset potřetí v zápase bránit.
     
    38:19
    Tomáš Čachotský si výborným pohybem vynutil další boleslavské vyloučení. Vinou hákování odchází za katr Marek Loskot (MBL).
     
    36:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Zdá se, že hosté ještě zdramatizují utkání. Tomáš Nouza objel branku a předložil výstavní pas DAVIDU VÝBORNÉMU, který neměl se zasunutím kotouče do odkryté klece problém. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    33:14
    Hosté si vzhledem k nepříznivému vývoji vyžádali oddechový čas.
     
    33:14
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí přidávají další přesný zásah! Will nejprve pohotově zasáhl proti střele Zdeňka, následně však na dorážku Tomáš Čachotského nestačil. Jihlavský expres trefil přesně pravé víko mladoboleslavské svatyně. Asistence: Zdeněk Čáp, Michal Důras.
     
    32:06
    Dukla má nyní příležitost v podobě dvojnásobné přesilové hry! Milan Toman (MBL) je potrestán za nedovolené bránění. Domácí mají velkou šanci vydláždit si cestu k vítězství.
     
    31:20
    Hosté putují opět na trestnou lavici, za sekání odchází pykat Tomáš Protivný (MBL). Arbitři jsou dnes v udělování trestů velmi štědří.
     
    29:36
    Dukla právě vstřelila branku!

    RADEK HUBÁČEK vypíchl při vlastním oslabení kotouč boleslavské defenzivě, načež se nikým nehlídán řítil na Romana Willa. Přesnou ranou pod pravou ruku hostujícího brankáře navýšil vedení Dukly. Bez asistence.
     
    26:00
    Dění na ledové ploše se přiostřuje, na trestnou lavici nyní putují borci z obou táborů. Lukáš Bohunický (MBL) a Tomáš Čachotský (JIH) jsou shodně potrestáni za hrubost. Hlavní arbitři zřejmě nechtějí dopustit jakékoliv komplikace.
     
    25:14
    Hosté si dnešní disciplínu rozhodně za rámeček nedají. Tomáš Jiránek (MBL) odchází na trestnou lavici, neboť se provinil napadením.
     
    23:36
    Dukla je na koni! Nejprve pálil ihned po přejetí modré čáry kapitán Tomáš Čachotský, o několik málo vteřin poté se z předbrankového prostoru neprosadil Jakub Kadlec. Na jihlavských hokejistech je vidět velké odhodlání.
     
    19:56
    Čtvrté boleslavské vyloučení. Za držení putuje na trestnou lavici Marek Loskot (MBL).
     
    15:23
    Hosté neproměňují, Tomáš Klimenta střelou mezi betony Ritticha nepřekvapil.
     
    15:23
    Za faul Radka Hubáčka je nařízeno trestné střílení!
     
    13:38
    Michal Důras ve stoprocentní pozici minul. Technický útočník poslal z mezikruží kotouč vedle levé tyče.
     
    11:25
    Třetí přesilová hra pro svěřence Petra Vlka. Za nebezpečnou hru vysokou holí odchází zahřát lavici hanby Tomáš Nouza (MBL).
     
    10:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hosté svůj tlak přeměňují v kontaktní branku. Dělovku od modré čáry tečoval za Rittichova záda MICHAL BROŠ. Mladá Boleslav je tak na dostřel. Asistence: Milan Mikulík, Tomáš Protivný.
     
    04:46
    Jihlavští budou mít k dispozici druhou početní výhodu. Milan Toman (MBL) se provinil nedovoleným bráněním. Podaří se Dukle opět uspět?
     
    03:16
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští hokejisté připravili svým fanouškům snový úvod utkání! Micha Důras obkroužil branku, načež poslal přesný pas FILIPU SEMANOVI. Šikovný forvard pak trefil přesně odkrytou část Willovy svatyně. Asistence: Michal Důras.
     
    01:21
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí se bleskově ujímají vedení! Matic Podlipnik nahodil od modré čáry kotouč, který poslal lehkou tečí za Willova záda ONDŘEJ MALEC. Asistence: Matic Podlipnik.
     
    00:31
    Dukla si zahraje první přesilovou hru. Za hákování odchází pykat Tomáš Klimenta (MBL).

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 2. Malec (Podlipnik), 4. Seman (Důras), 30. Hubáček, 34. Čachotský (Čáp, Důras), 60. Kadlec (Čáp) – 11. Broš (Mikulík, Protivný), 37. Výborný (Nouza)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Štebih, Dobrovolný, Kaláb, Čáp, Podlipnik, Jícha M., Čermák – Čachotský, Zeman, Kadlec – Důras, Hubáček, Seman – Krupka, Malec, Kuřítko – Jícha L., Přidal
    BK Mladá Boleslav: Will (Valent) – Bohunický, Toman, Kurka, Protivný, Žabka, Jindra, Němeček – Nouza, Výborný, Pabiška – Mikulík, Broš, Klimenta – Loskot, Jiránek, Rys – Lenc, Koudelka, Podsedníček

    Rozhodca: Blecha, Schmejkal – Klouda, Musil