Chodov – Bonusia Ostrava 13:2 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
13:2 (5:1, 5:0, 3:1)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
cz Piatok 25.10.2013, 20:30 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    54:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Dokonce i Ostravanky se dočkávají druhé branky v dnešním zápase a upravují trochu skóre utkání. Autorkou branky je SIMONA NÉMETHOVÁ. Asistence: Tereza Kalnayová.
     
    54:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    A opět vidíme další branku Chodova, kterou přidává GABRIELA TOŽIČKOVÁ. O vítězi je snad jasno a domácí hráčky se mohou pomalu radovat z vysoké výhry. Bez asistence.
     
    50:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dvanáctou branku domácího celku přidala ZUZANA TUČKOVÁ, která tak navyšuje rozdíl mezi těmito celky. Bez asistence.
     
    45:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další vlastní branka ostravského FBC. Nešťastnicí se stává RADANA KAHÁNKOVÁ. Bez asistence.
     
    38:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Teď se to jen hemží brankami. Chodovské hráčky jsou opravdu rozjeté a sází jeden gól za druhým. JANA VOJÁČKOVÁ trefila míček ze vzduchu a kompletuje stejně jako Beránková hattrick! Bez asistence.
     
    35:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rousová dlouho bez inkasované branky nevydržela. Na listinu střelkyň se zapisuje opět PETRA BERÁNKOVÁ, která kompletuje hattrick v dnešním utkání! Asistence: Jana Vojáčková.
     
    33:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Opravdová přestřelka se odehrává na Jižním Městě, kde zdejší hráčky přidávají osmou branku utkání! Prosazuje se DOMINIKA STEINBACHOVÁ. Bez asistence.
     
    26:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky přidávají další branku. V pořadí již sedmou. PETRA BERÁNKOVÁ udělala Kouřilové menší překvapení, když se obtočila kolem její svatyně a pohotově zasunula míček za brankovou čáru. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    20:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhé třetiny mají taktéž hráčky Chodova, za které se střelou k tyčce prosazuje PETRA BERÁNKOVÁ. Navyšuje tak vedení Chodova na 6:1. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    15:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další střela končí v ostravské brance! Svou střelu na dvakrát za záda brankářky Bonusie dostává DOMINIKA STEINBACHOVÁ, která navyšuje vedení Chodova. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    11:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Bylo nařízeno trestné střílení proti Ostravě. K míčku se staví KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ a s přehledem proměňuje a navyšuje vedení.
     
    11:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    A máme tady další branky pražského Chodova, za který se prosazuje pohlednou střelou JANA VOJÁČKOVÁ. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    10:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vlastní branku Ostravy si dává ZDEŇKA SLUKOVÁ. Tato branka samozřejmě padla bez asistence.
     
    06:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přece jen se hráčky ostravské Bonusie dočkávají vyrovnání! ROMANA KIECKOVÁ našla volný prostor v brance Klabanové a srovnává skóre na 1:1! Asistence: Tereza Kalnayová.
     
    00:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ani jsme se nestačili rozkoukat a hned vidíme první branku zápasu! Přesnou střelou se trefuje pod břevno branky Kouřilové JANA VOJÁČKOVÁ. Asistence: Nikola Kuchařová.

    Petr Blakala

    Góly a asistencie: 1. Vojáčková (Kuchařová), 11. Sluková (vla.), 12. Vojáčková (Tožičková), 12. Bachmaierová (t.s.), 16. Steinbachová (Vojáčková), 21. Beránková (Steinbachová), 27. Beránková (Vojáčková), 34. Steinbachová, 36. Beránková (Vojáčková), 39. Vojáčková, 46. Kahánková (vla.), 51. Tučková, 55. Tožičková – 7. Kiecková (Kalnayová), 55. Némethová (Kalnayová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Klabanová (Kutnarová) – Hofmanová, Tučková, Koubová, Dvořáková, Lacková, Steinbachová, Tožičková, Mrázková, Kuchařová, Jiříčková, Vojáčková, Beránková, Svobodová, Matoušková, Polívková, Řepková, Bachmaierová
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Kouřilová (od 34. Rousová) – Kahánková, Kiecková, Ursiniová, Matějová, Viciánová, Sielecká, Nováčková, Theuerová, Kovalská, Kadlecová, Kalnayová, Sluková, Nguyenová, Pernická, Szczurová, Némethová

    Rozhodca: David Bezucha a Michal Bezucha

    Diváci: 53