Kladno – Chodov 3:8 (kon.)
koniec
Kanonýři Kladno
3:8 (2:2, 1:0, 0:6)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Štvrtok 24.10.2013, 16:20 • SH SAMK Kladno • Livesport Superliga (CZ)
     
    59:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další branku Chodova přidává střelou do prázdné branky MATĚJ JENDRIŠÁK. Asistence: David Bouša.
     
    58:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov využívá přesilovou hru. Po přihrávce Petra Pražáka dokázal přidat další branku s pomocí horní tyče TOM ONDRŮŠEK. Asistence: Petr Pražák.
     
    55:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovští přidávají další branku a zápas si už nejspíš pohlídají. Po přihrávce Petra Pražáka se přesnou střelou prosazuje TOMÁŠ VOJTÍŠEK. Asistence: Petr Pražák.
     
    51:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov přidává další gól. Tomáš Vojtíšek nesobecky přihrál na druhou stranou na úplně volného MATĚJE JENDRIŠÁKA, který střelou z první dokázal překonat Výtiska. Asistence: Tomáš Vojtíšek.
     
    48:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovští otáčejí zápas. Matěj Jendrišák našel přesnou přihrávkou PETRA PRAŽÁKA, který přesnou střelou dokázal překonat Výtiska. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    43:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov vyrovnává. Když nevíš co s míčkem tak vystřel. Tohle si asi říkal MARTIN PRAŽAN, který vypálil od středové čáry a k překvapivě všech se míček dostal až do brány Kladna. Asistence: Tom Ondrůšek.
     
    39:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné. V posledních sekundě rozehrávalo Kladno volný úder. Všichni hráči očekávali přihrávku a střelu, ale TOMÁŠ KINDL překvapil všechny když napálil přímo a dokázal prostřelit vše a poslat míček do sítě. Bez asistence.
     
    19:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladnu se teď povedlo v poslední minutě první třetiny vyrovnat. Odražený míček se dostal k FILIPOVI PACANOVI, který přesnou střelou z dálky dokázal dostat míček do sítě. Asistence: Jan Louvar.
     
    13:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Teď už se to Chodovu ale povedlo. Z poza branky Michal Klápa našel před brankou úplně volného TOMA ONDRŮŠKA, který přesnou střelou k pravé tyči přidává druhou branku Chodova. Asistence: Michal Klápa.
     
    11:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovští ovšem hned vzápětí srovnali stav. Po krásně přihrávce od Jendrišáka se dokázal prosadit přesnou střelou PETR PRAŽÁK. Asistence: Matěj Jendrišák,
     
    10:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští hráči jdou v zápasu do vedení. Dokázali využít rychlou kombinační akci. Z pravé strany se dokázal prosadit přesnou střelou TOMÁŠ KINDL. Asistence:Filip Filipovič.

    MCh

    Góly a asistencie: 11. Kindl (Filipovič), 20. Pacan (Louvar), 40. Kindl – 12. Pražák (Jendrišák), 14. Ondrůšek (Klápa), 44. Pražan (Ondrůšek), 49. Pražák (Jendrišák), 52. Jendrišák (Vojtíšek), 56. Vojtíšek (Pražák), 59. Ondrůšek (Pražák), 60. Jendrišák (Bouša)


    Kanonýři Kladno: Výtisk, Pošta – Hanzlík, Slivka, Filipovič, Syrovátko, Wild, Přívara, Fořt, Pacan, Lacko, Prošek, Eichler, Kindl, Louvar, Houdek, Holčák
    FAT PIPE Florbal Chodov: Zich, Barák – Jelínek, Pražan, Jendrišák, Richtr, Fiala, Klápa, Pražák, Flousek, Ondrůšek, Sýkora, Mikeš, Schubert, Chmelíček, Vojtíšek, Běhavý, Uher, Kotlas, Bouša

    Rozhodca: Jakub Furmánek a Vlastimil Šolc

    Diváci: 325