Chabarovsk – Barys 3:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Jekaterinburg 1:3 (kon.)
Novosibirsk – Jugra Chanty-Mansijsk 7:2 (kon.) | Novgorod – Záhreb 2:1 (po pr.) | Kazaň – Doneck 1:0 (kon.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 4:0 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
4:3 (3:1, 0:2, 1:0)
CSKA Moskva
Streda 23.10.2013, 18:30 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Rastislav Staňa opustil svoju bránku a hostia hrajú so šiestimi hráčmi!
     
    46:49
    Dinamo Riga dalo gól!

    Dinamo Riga sa opäť dostáva do vedenia! ROBERTS BUKARTS strieľa po krásnej akcii svoj druhý gól, keďže zblízka rutinérsky doklepol puk do odkrytej bránky! Asistencie: Indrašis, Sotnieks.
     
    36:07
    CSKA Moska dala gól!

    Hostia využívajú presilovku a vyrovnávajú stav! ALEXEJ MOROZOV sa stal úspešným strelcom po vydarenej akcii moskovského klubu! Asistencie: Mišarin, Grigorenko.
     
    34:59
    Georgijs Pujacs mieri na trestnú lavicu za podrazenie, hostia budú mať k dispozícii dvojminútovú presilovku.
     
    20:14
    CSKA Moska dala gól!

    Hostia v úvode druhej tretiny znižujú náskok Rigy na jediný gól! O presný zásah sa postaral IGOR GRIGORENKO! Asistencie: Mišarin, Žarkov.
     
    16:10
    Prochorkin bol totiž faulovaný Lavinšom, ktorý si za to dve minúty posedí na trestnej lavici.
     
    09:31
    CSKA Moska dala gól!

    Hostia korigujú vedenie domácich na dva góly! Odrazený puk sa dostal ku GEORGYMU MIŠARINOVI, ktorý ho nekompromisne prudkou strelou poslal do ľavého vinkla!
     
    08:19
    Dinamo Riga dalo gól!

    Dinamo Riga si skvele rozbehlo zápas a vyhráva už rozdielom triedy! Autorom gólu sa stal ROBERTS BUKARTS, ktorý sa bez problémov presadil do odkrytej bránky po skutočne nádhernej akcii! Asistencie: Indrašis.
     
    07:46
    Dinamo Riga dalo gól!

    Riga zvyšuje svoje vedenie! O presný zásah sa postaral PAUL SZCZECHURA, ktorý sa krásne zbavil dvoch obrancov a rutinérsky prekonal Staňu aj po druhýkrát! Asistencie: Ozolinš, Meija.
     
    01:13
    Dinamo Riga dalo gól!

    Domáci sa okamžite dostávajú do vedenia! Úvodný gól stretnutia strelil PAUL SZCZECHURA, ktorý bol úplne voľný pri Staňovej bránke a pohodlne doklepol puk za jeho chrbát po peknej prihrávke Niživijsa! Asistencie: Niživijs, Meija.

    Filip Kubaliak

    Góly a asistencie: 2. Szczechura (Niživijs, Meija), 8. Szczechura (Ozolinš, Meija), 9. Bukarts (Indrašis), 47. Bukarts (Indrašis, Sotnieks) – 10. Mišarin, 21. Grigorenko (Mišarin, Žarkov), 37. Morozov (Mišarin, Grigorenko)


    HC Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Ozolinš, Rekis, Robinson, Pujacs, Sotnieks, Augstkalns, Lavinš – Wilson, Pavlovs, Hossa – Ņiživijs, Szczechura, Meija – Džerinš, Indrašis, Bukarts – Kuzmenkovs, Skvorcovs, Sarkanis, Upitis
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Pervyšin, Mišarin, Naumenkov, Eminger, Gončarov, Markov, Ogurcov – Žarkov, Grigorenko, Prokhorkin – Filppula, Zubov, Širokov – Neprjajev, Morozov, Saprykin – Nemirovsky, Fefjolov, Fedorov, Zajnullin

    Rozhodca: Gašilov, Komarov – Otmachov, Šeljanin