Chabarovsk – Barys 3:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Jekaterinburg 1:3 (kon.)
Novosibirsk – Jugra Chanty-Mansijsk 7:2 (kon.) | Novgorod – Záhreb 2:1 (po pr.) | Kazaň – Doneck 1:0 (kon.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 4:0 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Streda 23.10.2013, 14:00 • Ledovyj dvorets sporta Sibir' • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:27
    Novosibirsk dal gól!

    Domáci sa okamžite strelecky presadili v presilovej hre! Belov krásnou prihrávkou našiel úplne voľného JORIHO LEHTERU, ktorý pohotovou strelou zvýšil vedenie domácich na 7:2! Asistencie: Belov, Enlund.
     
    49:53
    Novosibirsk dal gól!

    Domáci definitívne rozhodujú o svojom víťazstve! Po krásnej rýchlej akcii domácich sa do dobrej pozície dostal DMITRIJ MONYA, ktorý nekompromisne poslal puk za chrbát Birjukova po peknej prihrávke Ignatuškina! Bez asistencií.
     
    40:17
    Novosibirsk dal gól!

    Domáci okamžite zvyšujú vedenie na rozdiel troch gólov! Lehterä nahodil puk na DMITRIJA KUGRYŠEVA, ktorý sa uvoľnil cez dezorientovaného Starostu a rozumnou strelou ponad pravý betón BIrjukova zvýšil na 5:2! Asistencie: Belov, Lehterä.
     
    39:56
    Novosibirsk dal gól!

    Domáci v úplnom závere druhej tretiny predsa využili svoju presilovku a zvyšujú tak svoje vedenie! DMITRIJ KUGRYŠEV prudko napálil od modrej čiary a Birjukov bol tentokrát bezmocný! Bez asistencií.
     
    22:45
    Novosibirsk dal gól!

    Opäť vidíme strelený gól po využitej presilovke! Domáci sa po hrozivom úvode prebrali a opäť sa dostávajú do vedenia! O presný zásah sa postaral VJAČESLAV BELOV! Asistencie: Kudroč, Lehterä.
     
    21:27
    Jugra dal gól!

    Hostia predviedli dokonalý vstup do druhej tretiny a po niekoľkých sekundách je vyrovnané! O vyrovnávajúci gól sa po peknej kombinácii postaral VITALIJ ŠITNIKOV! Asistencie: Jakubov, Žukov.
     
    20:50
    Jugra dal gól!

    Hostia rovnako využívajú svoju presilovku a strieľajú dôležitý kontaktný gól! O presný zásah sa postaral VELI-MATTI SAVINAINEN, ktorý z bezprostrednej blízkosti dostal puk do odkrytej bránky! Bez asistencií.
     
    17:44
    Novosibirsk dal gól!

    Domáci bleskovo využívajú aj druhú presilovú hru a zvyšujú teda svoje vedenia! Presný zásah si pripísal kapitán Novosibirsku ALEXEJ KOPEJKIN, ktorý nekompromisnou strelou našiel prázdne miesto v bránke Birjukova! Asistencie: Lemtjugov.
     
    11:48
    Novosibirsk dal gól!

    Domáci sa dostávajú do vedenia po úspešnej presilovke! Puk sa do skvelej pozície odrazil k JORIMU LEHTEROVI, ktorý mieril presne a prekonal bezmocného Birjukova! Bez asistencií.

    Filip Kubaliak

    Góly a asistencie: 12. Lehterä, 18. Kopejkin (Lemtjugov), 23. Belov (Kudroč, Lehterä), 40. Kugryšev, 41. Kugryšev (Belov, Lehterä), 50. Monja, 56. Lehterä (Belov, Enlund) – 21. Savinainen, 22. Šitnikov (Jakubov, Žukov)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Karavajev, Aleksejev, Plechanov, Belov, Kutuzov, Lekomcev, Kudroč – Lehterä, Kugryšev, Enlund – Kopejkin, Lemtjugov, Koskiranta – Monja, Sannikov, Ignatuškin – Šumakov, Karamnov, Romanov, Butuzov
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Kuznecov) – Trončinský, Sokolov, Šefer, Starosta, Putilov, Djakov, Chvostov – Dixon, Anderson, Savinainen – Sitnikov, Žukov, Jakubov – Gorbunov, Krysanov, Gusev – Jacenko, Petrov

    Rozhodca: Gofmann, Čerenkov – Nazarov, Matjuša

    Diváci: 5860