Trenčín – Orange 20 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
HK DUKLA Trenčín
2:3 (1:0, 1:2, 0:0)
HK Orange 20
Utorok 22.10.2013, 13:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:34
    HK Orange 20 dalo gól!
    Presilovku v predĺžení dokázali hostia využiť a pripísať si tak na konto bod navyše. Luža dostal puk na ľavý kruh, videl pri vzdialenejšej žrdke voľného KOLENU a tak mu poslal prihrávku. Pre MILANA KOLENU nebol problém dostať puk za bezmnocného Nagya.
     
    59:06
    Mikula, Dukla, 2 min – sekanie
     
    57:40
    Po odrazenom puku sa vo výbornej pozícii ocitol na pravom kruhu Šimun. Jeho strela minula domácu svätyňu.
     
    54:57
    Valjent, SR 20 – krosček
     
    43:32
    V oslabení sa dvaja hráči Dukly dostali do brejku na jediného beka, Komínek si šikovne počkal na pád obrancu a naservíroval ideálne Kútnemu, ten však nechal vyniknúť brankára Sabola, ktorý efektným semaforom zastavil jeho strelu.
     
    42:59
    Gachulinec, SR20, 2 min – podrazenie
    Mikula, Dukla, 2 min – hrubosť
     
    41:33
    Rusnák – Dukla, 2 min – držanie
     
    39:04
    HK Orange 20 dalo gól!
    A opäť je vyrovnané. Chaos v trenčianskej defenzíve využil presnou prihrávkou Horanský, našiel pred bránou osamoteného GAŠPARA, ktorý na dvakrát dostal puk za Nagya.
     
    37:41
    Trenčín dal gól!
    Domáci sa opäť tešia z vedenia, po šikovnej prihrávke Komínek z rohu klziska strieľal spomedzi kruhov Tomáš Klíma. Sabol dokázal ešte siahnuť na puk stečovať ho, ale puk padol za jeho chrbát a ONDREJ MIKULA ho dorazil do bránky.
     
    28:05
    HK Orange 20 dalo gól!
    Dukla za zbytočné prerušenie hry zaplatila gólom. Vhadzovanie v útočnom pásme vyhral Mlynčár a LUŽA pohotovou strelou vymietol ľavý horný roh trenčianskej brány.
     
    25:50
    Veľká možnosť mladíkov na vyrovnanie – Horvát sa dostal do úniku, mieril od modrej sám na Nagya, ten jeho zakončenie prečítal.
     
    23:38
    Gachulinec, SR 20, 2 min – neb.hra s vys.hokejkou
     
    20:16
    Minárik, SR 20, 2 min – neb.hra s vys.hokejkou
     
    17:10
    Katastrofálna chyba Černáka pred vlastnou bránou, Mikula mu puk vzal a sám pred Sabolom skúsil prepasírovať puk do brány. Neuspel ani na dvakrát.
     
    15:52
    Nemčík, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    09:35
    Hlinka, Dukla, 2 min – faul kolenom
     
    06:35
    Trenčín dal gól!
    Prvý trenčiansky útok otvára skóre. Komínek poslal perfektnú prihrávku Pozníkovi, ktorý z ľavého kruhu prudkou delovkou nedal Sabolovi šancu.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 7. Pozník (Komínek, T.Klíma), 38. Mikula (T.Klíma, Komínek) – 29. Luža (Mlynčár), 40. Gašpar (Horanský, Luža), 61. Kolena (Luža, Horanský)


    HK DUKLA Trenčín: Nagy (Kutej) – Pozník, Bagin, Čerešňák, Novajovský, Ďurčo, Nemčík, Habšuda – Komínek, T.Klíma, Mikula – Kútny, Rusnák, Troliga – J.Šimíček, Nemček, L.Klíma – D.Hudec, Michal Hlinka, Vaculín
    HK Orange 20: Sabol (Pajpach) – Valjent, Černák, Luža, Gachulinec, Dinda, Predajniansky, Palovič, Rusina – Šimun, Kolena, Minárik – Horanský, Gašpar, Rzavský – Horvát, Rehák, Koyš – Tibenský, Mlynčár, Schroner

    Rozhodca: Bundil – Výleta, Orolín.