Liége – Charleroi 2:2 (kon.) | Kortrijk – Brugge 4:1 (kon.)
koniec
Standard Liége
2:2 (0:1)
Sporting Charleroi
cz Nedeľa 20.10.2013, 14:30Belgická Jupiler Pro League
     
    90
    Standard právě vstřelil branku!
    Stam nacentroval balon z pravé strany, pro balon si došel MICHY BATSHUAYI TUNGA a hlavou ho poslal Mandandovi do protipohybu.
     
    81
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Trestný kop Sportingu, ze kterého přišla střela na bránu a odražený míč se dostal k SEBASTIENU DEWAESTU, jenž Kawashima prostřelil.
     
    65
    Standard právě vstřelil branku!
    Podobný gól jako dala Charleroi dávají i domácí hráči Standardu, Dobře rozehraný roh, vysoký centr do vápna, pro který si došel JELLE VAN DAMME, a poslal míč do sítě.
     
    37
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Rychlý převrat hry na druhou stranu, z levé strany přišel vysoký centr, pro který si došel DAVID POLLET a hlavou poslal míč za Kawashimovi záda.

    Pavel Škopek

    Góly: 65. Damme, 90. Batshuayi – 37. Pollet, 81. Dawaest

    Karty:   24. Carcela (STA), 68. Vainqueur (STA), 86. Bulot (STA) – 54. Francois (CHL), 68. Kebano (CHL), 78. Ederson (CHL), 83. Pollet (CHL), 88. Mandanda (CHL)


    Standard Liége: Kawashima – Stam, Ben Haim, Van Damme, Ciman – Vainqueur, Muljangi Bia (82. Mpoku), Carcela (64. Carcela), Ozturk (64. Bulot) – Batshuayi, Ezekeil
    Náhradníci: Opare, Ghoochannejhad, Bulot, De Sart, Buyens, Thuram, Mpoku

    Sporting Charleroi: Mandanda – N'Ganga (59. Vervoot), Javi Martos, Dewaest, Francois – Willems, Kaya (87. Marcq), Ederson, Miličevič, Kebano (70. Houdret) – Pollet
    Náhradníci: Vervoort, Thiare, Renard, Marcq, Daf, Ghohéré, Houdret

    Rozhodca: Pots – Dens, De Rocker