Chodov – Otrokovice 11:3 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 4:3 (1:0 po s.n.) | Liberec – Sparta 3:8 (kon.)
Tatran – Mladá Boleslav 5:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Bulldogs Brno
4:3 (0:2, 2:0, 1:1)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 20.10.2013, 17:00 • MSH Brno, Vodova • Livesport Superliga (CZ)
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým itelligence Bulldogs Brno.
    Autorem branky je JUHAŇÁK.
     
    53:35
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Teď už to ale vyšlo! Rozehrávky v rohu se chopil Komenda, který rychle našel zcela volného DAVIDA COUFALA, který stál na vrcholu brankoviště, odkud míček usměrnil přesně. Máme tak zaděláno na pořádné drama. Asistence: Martin Komenda.
     
    49:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A je to tu zase, Pražané jdou do vedení. I když jsme zaznamenali jen málo střel Klokanů za celý zápas, tak velké procento z nich končí až za zády Kejíka. Tentokrát našel Poláček křižnou přihrávkou hokejku VIKTORA KOPECKÉHO, který se z první nemýlil. Asistence: Martin Poláček.
     
    32:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Ta končí gólem a máme vyrovnáno! Tak se Brno přeci jen dočkalo. DAVID SLÁDEČEK si udělal prostor a svou střelou švihem nedal Rytychovi šanci. Brno tedy zasloužené srovnává a začíná se od znova. Asistence: Petr Kadlec.
     
    23:01
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A je sníženo! Brno se udrželo v útoku a po přihrávce Jakůbka se k míčku dostal JIŘÍ BAUER, který ho se štěstím procedil pod Rytychem, který asi doteď neví, kudy mu míček projel. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    11:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    To už ale neplatí, protože pražský Bohemians udeřili podruhé. Role si při tomto gólu vyměnili autoři první branky. Zapletal namazal VOJTĚCHU BAGINOVI, který nadvakrát překonal Kejíka a Brno tak bude muset svoji hru zefektivnit, pokud dnes pomýšlí na body. Asistence: Marek Zapletal.
     
    06:46
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražané zničehonic otevírají skóre. Po šesti minutách, ve kterých je Brno téměř do ničeho nepustilo, ale udeřili. Bagin přihrál volnému MARKU ZAPLETALOVI, který míček napálil přímo do šibenice. Kejík se jenom bezmocně otočil. Asistence: Vojtěch Bagin.

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 24. Bauer (Jakůbek), 33. Sládeček (Kadlec), 54. Coufal (Komenda), rozh. náj. Juhaňák – 7. Zapletal (Bagin), 12. Bagin (Zapletal), 50. Kopecký (Poláček)


    Bulldogs Brno: Kejík (Jurčík) – Smíšek, Kadlec (C), Kostka, Kočí, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Jeski, Koutný, Komenda, Mendrek, Sládeček, Grich, Bauer, Veselý, Ondráček, Jakůbek.
    Trenér: Rudolf Škubal

    FbŠ Bohemians: Rytych (Mazák) – Velechovský, Kopecký, Šimek M., Bagin (C), Forman, Lupač, Kordoš, Zapletal, Šimek D., Poláček, Szabo, Čihák, Chlumský, Hluchý, Höffer, Kozák, Šárka.
    Trenér: Jiří Uher

    Rozhodca: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 409